Spring naar bijdragen

Siawash123

Members
 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Siawash123

 • Rang
  CrediGup

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Siawash123

  Een aantal vragen voor een schoolopdracht!

  Ik bedank iedereen voor het beantwoorden van mijn vragen. Hierbij is het ook niet meer nodig om deze vragen te beantwoorden. Nogmaals bedankt!
 2. Siawash123

  Een aantal vragen voor een schoolopdracht!

  Ik bedank u voor het beantwoorden van mijn vragen.
 3. Siawash123

  Een aantal vragen over het heilige gebouw!

  Oké begrepen. Ik bedank uw antwoord en de tijd die u heeft genomen om deze vraag te kunnen beantwoorden!
 4. Siawash123

  Een aantal vragen voor een schoolopdracht!

  Fijn dat u het een leuk onderwerp vindt. Het is voor het vak levensbeschouwing. Ik snap helemaal wat u bedoelt, maar ik zou het wel prima vinden als u deze vragen in 2 à 3 zinnen zou kunnen beantwoorden!
 5. Ik heb een aantal vragen over het heilige gebouw van de christenen. 1. Zijn er bepaalde regels in een kerk in Nederland anders, dan in een kerk in een andere christelijk land (bijvoorbeeld dat bepaalde dingen op een andere manier uitgevoerd, omdat de cultuur daar anders is)? 2. Wie bepaalt dan eigenlijk die verandering? Alvast bedankt voor het beantwoorden van deze vragen! - Siawash123
 6. Siawash123

  Een aantal vragen voor een schoolopdracht!

  Ik heb zelf nog geen onderzoek gedaan, ik zou alleen graag willen dat iemand deze vragen zou willen beantwoorden, zodat ik het kan gebruiken als een vorm van een interview voor mijn schoolopdracht!
 7. Siawash123

  Een aantal vragen voor een schoolopdracht!

  1. Tot welk geloof behoort u? 2. Welke normen en waarden zitten in uw geloof? 3. Wat vindt u goede eigenschappen van uw geloof? 4. Welke eigenschappen minder? 5. Wat zou er volgens u anders moeten in uw geloof? 6. Wat vindt u van andere geloven? 7. Als u zou veranderen van geloof welke zou u dan kiezen? 8. Hoe vindt u de samenwerking tussen de geloven die hier in Nederland zijn?
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid