Spring naar bijdragen

wipwap

Members
  • Aantal bijdragen

    16
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over wipwap

  • Rang
    CrediGup

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

  1. wipwap

    Atlantis in de Bijbel

    ik schoffeer niemand maar dit forum is een blamage voor God. Ik steek hier geen tijd meer in, discussiëren om te discussiëren, bah. Veel succes verder.
  2. wipwap

    Atlantis in de Bijbel

    Mijn boek bevat een schat aan Bijbelse informatie. Het feit dat mijn boek in deze rubriek staat geeft aan dat de algemene interesse in de Bijbel hier nul komma nul is. Het is discussiëren om te discussiëren, zonder ooit tot een kern van waarheid te komen. Daar laat ik me niet voor lenen. Wat respect en anderen in hun waarde laten betreft: Jezus deed dit ook niet. De Bergrede is zeer intolerant jegens mensen die van Zijn boodschap afweken.
  3. wipwap

    Atlantis in de Bijbel

    al jullie gediscussieer leidt er niet toe dat Nicea zelf op de pijnbank terechtkomt. Ik zie hier topics als "komen atheïsten in de hemel?" Dit betekent dat jullie niet discussiëren maar in cirkels ronddraaien. Natuurlijk komen atheïsten niet in de hemel.
  4. wipwap

    Atlantis in de Bijbel

    ik wil me best voorstellen maar ik vind het niet zo belangrijk wie ik ben en onderhand weten jullie wel waar ik sta. Mijn boek hoort nogmaals niet thuis in deze rubriek en deze rubriek an sich hoort ook niet thuis op een Forum dat Bijbels getint is. Maar ik snap het probleem wel; jullie richtlijn is Nicea, die van mij is de apostel Paulus. Geen wonder dat we elkaar niet liggen.
  5. wipwap

    Atlantis in de Bijbel

    ik beledig niemand, ik zeg alleen dat mijn boek niets met godsdienst te maken heeft. strikt genomen beledigen jullie God door op een Bijbelforum over Godsdienst en spiritualiteit te beginnen. Het hele boek Kolossenzen is anti godsdienst.
  6. wipwap

    Engeland als Bijbels mysterie

    waar is mijn zeer relevante Atlantis posting gebleven met een schat aan informatie over de Eindtijd? Het is me duidelijk dat dit forum een traditie forum is en geen Bijbel forum. Nicea is zo fout als fout maar zijn kan.
  7. wipwap

    Atlantis in de Bijbel

    er is geen hiernamaals, wel een fysieke opstanding uit de dood. er is inderdaad een geografische en fysieke hemel van God boven het heelal en dus niet in een gnostisch hiernamaals. De ecclesia (kerk) gaat hier na de wegrukking aan het werk. De heiligen van Israël gaan op de aarde verder. Heeft met de aionen te maken. En ja, ik ben alverzoener. Eindtijd: rond 2030.
  8. wipwap

    Engeland als Bijbels mysterie

    zoals ik het zie hield Jezus alleen monologen, zie Bergrede en is discussie een onBijbels iets. Tarsis hoort natuurlijk niet bij Levensbeschowuing maar is een hardcore Bijbels onderwerp. Met Levensbeschouwing heb ik soeiwso niets, is heidense shit.
  9. wipwap

    Engeland als Bijbels mysterie

    Tarsis is na Israël het belangrijkste land in de Bijbel. Als we Gods plan met de Bijbel willen doorzien dan moeten we Tarsis in de gaten houden. Jesaja 2:16 is de voorzegging over de Eindtijd. God gaat dan de schepen van het Britse Imperium verwoesten.
  10. Het tweede belangrijkste land in de Bijbel is Tarsis dat al sinds Koning Salomo meedoet in de Bijbel. En mogelijk al sinds het einde van de Exodus. Volgens de traditie is Tarsis, Spanje of preciezer: Andalusië. Na lang puzzelen ben ik ervan overtuigd dat Tarsis Engeland is. Een inscriptie van de Assyrische koning Esar Haddon duidde op Tarsis als een groot eiland zijnde. In Ezechiël 38:13 lezen we over de de kolonies van Engeland. Net zoals Plato het continent aan de overzijde van de oceaan noemde, zo noemde Ezechiël de kolonies van Engeland, te weten, Amerika. Amerika was dus in de tijd van Ez
  11. wipwap

    Atlantis in de Bijbel

    Atlantis is net als Troje: Babylon aan de Eufraat; Zacharia 5:11
  12. wipwap

    Atlantis in de Bijbel

    de drie-eenheid en geloof in hiernamaals is ook afgoderij. Overigens het bijgevoegde boek over Atlantis in de Bijbel is voor gravers die dieper in de materie willen duiken.
  13. wipwap

    Atlantis in de Bijbel

    meer specifieker: Allah is de zuidelijke dimensie van Tzafon en hiermee de sfinx, Baal-Tzafon. We lezen hierover in Exodus 14:1-2. Maar vergis je niet: de kerkJezus is ook de antichrist.
  14. wipwap

    Atlantis in de Bijbel

    ik had zo snel niet gezien dat dit een forum voor jongeren is. Het genoemde boek is nogal controversieel en hard. Misschien is het niet geschikt voor dit forum. Het gaat tegen het traditionele christendom in zoals de leer van de 3-eenheid en het hiernamaals.
  15. wipwap

    Atlantis in de Bijbel

    merkwaardig is het dat we al zolang naar Atlantis zoeken terwijl Voltaire het eiland al geïdentificeerd had. En zwijgt de Bijbel over Atlantis? Of lezen we verkeerd? Andere vragen: wat is Atlantislam en wie is Allah? Wat is Nibiru? Wat zijn Tarsis, Ofir en Sheba? https://roodgoudvanparvaim.nl/tzafon-atlantis/
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid