Spring naar bijdragen

Meisje93

Members
 • Aantal bijdragen

  2
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Meisje93

 • Rang
  CrediGup

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Meisje93

  Boeken/films/docu's over bewijs bestaan van God.

  Thanks allemaal voor de reacties, heel chill. En ook voor de bemoedigende woorden! Ik ga alles rustig eens bekijken en doorlezen dit weekend, kijken of er iets tussen zit. Ik ben ook van plan om te beginnen met een Alpha cursus bij een kerk hier bij me in de stad. Wel erg spannend, maar ik ga het gewoon stapje voor stapje doen.
 2. Ik ben ontzettend aan het struggelen met mijn leven en hoe ik dit moet gaan indelen. Ben christelijk opgevoed en heb het geloof in mijn studentenleven losgelaten en alles gedaan wat god verboden heeft. Altijd wel in gedachten dat ik me later wel weer zou bekeren, maar ik wilde een beetje lol maken in m'n leven. Wat hieruit is voortgevloeid is een leven vol (in christelijke ogen) zonden en niet-christelijke vriendschappen. Omdat ik onlangs de man van mijn dromen (niet-christen) heb ontmoet, begon het ineens bij mij te dagen: wil ik wel een leven met een man die niet christelijk is? Als ik kies voor hem, dan kies ik ook meteen voor een leven wat God niet zou willen en voor een leven wat ik als christen niet wil. Alsof het dan definitief is. Maar, ben ik wel christelijk, geloof ik wel in God? Ik sta nu voor mijn gevoel echt enorm op een kruispunt. Kiezen voor God, alles achterlaten en een nieuw leven beginnen, of gewoon doorgaan zoals het nu gaat? Als ik kies voor God wil ik dit doen met 100% overtuiging, alleen op dit moment kan ik dit niet. Ik zoek hier nu bewijzen voor. Bewijzen dat God bestaat. Mijn hoofd zit zo vol met vragen en ik vind het allemaal zo verschrikkelijk moeilijk om echt te kunnen geloven in Hem. Het geloof voelt zo ontzettend onrechtvaardig, maar loslaten lukt me niet. Wat nou als God wél bestaat en ik straks voor Zijn troon sta, en ik mezelf moet verantwoorden? Ik vind het zo vreselijk allemaal. Goed, ik zoek dus docu's, boeken, etc. voor bewijzen dat God bestaat. Ik heb al het boekje 'Who moved the Stone' gekocht en ik heb onlangs de Netflix docu 'Patterns of Evidence (Exodus)' bekeken. Zulk soort dingen zoek ik. Of, als mensen mij een hart onder de riem kunnen steken dat God daadwerkelijk bestaat, dan vind ik dat ook prima. Joe!
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid