Spring naar bijdragen

IlonkavanVliet

Members
  • Aantal bijdragen

    51
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door IlonkavanVliet geplaatst

  1. Dus een geloof die dat wel prima vindt is de waarheid niet. De legers zegenen voordat ze de strijd ingaan kan dus niet. Kijk naar de Twee Wereldoorlog. Protestant tegen protestant Wat heeft een leger zegenen nou te maken met dat God iemand pijn wil doen. God houd per definitie al niet eens van oorlog. Ménsen willen een oorlog.
  2. Hi, lieve mensen, Ik ben Ilonka van Vliet, geboren te Utrecht/Nederland op 24 september 1964, dienaar van de Allerhoogste, mijn Vader en Zijn Zoon Christus Jezus. Ik zweer bij Hem die leeft tot in alle eeuwigheden, die de hemel geschapen heeft en hetgeen daarin is, en de zee en hetgeen daarin is, en de aarde en hetgeen daarop is, dat ik Zijn waarheid schrijf en zal schrijven. Zalig hij die deze woorden leest, hoort en bewaart, want de wederkomst van onze Heer is spoedig en er zal geen uitstel meer zijn. Het doel van de mens op aarde ; een volmaakt mens te worden zoal Hij.
  3. Hi, lieve mensen, Ik ben Ilonka van Vliet, geboren te Utrecht/Nederland op 24 september 1964, dienaar van de Allerhoogste, mijn Vader en Zijn Zoon Christus Jezus. Ik zweer bij Hem die leeft tot in alle eeuwigheden, die de hemel geschapen heeft en hetgeen daarin is, en de zee en hetgeen daarin is, en de aarde en hetgeen daarop is, dat ik Zijn waarheid schrijf en zal schrijven. Zalig hij die deze woorden leest, hoort en bewaart, want de wederkomst van onze Heer is spoedig en er zal geen uitstel meer zijn. Een persoonlijke relatie beginnen met onze Heer Christus Jezus.
  4. IlonkavanVliet

    Wat is het verschil..

    Hallo Jessica77, Wat fijn dat je je wil verdiepen in het geloof. Ten eerste moet je weten dat God heel veel van je houd, ondanks alles. Om de waarheid te kunnen weten is er maar één weg en dat is de Zoon van God geloven en volgen. Want er staat geschreven in de bijbel (en er is maar één bijbel, niet bijv. de bijbel van de Jehova's) Johannes 14 vers 6 ; Jezus zeide tot hem; Ik ben de weg en de waarheid en het leven; niemand komt tot de Vader dan door Mij. Zodra je denkt, 'ja ,dat geloof ik, ik geloof dat Christus Jezus de Zoon van God is', dat Hij voor onze zonden is gestorven, en w
  5. IlonkavanVliet

    Sabbath

    Niet alleen in de openbaringen dus maar ook in Matt. 5;19 'wie...geboden ontbindt.. Deut.4:2 Gij zult aan wat ik u gebied niet toedoen en afdoen.
  6. Nou, ik volg echt geen zelfbedachte figuur maar God onze Vader Schepper van hemel en aarde en zijn Zoon Christus Jezus. En even voor de duidelijkheid, wat ik al een keer gezegd heb, als er één waarheid is kan je daar niet meer over discussiëren maar over de rest wel.
  7. En waarom kan dat niet alle twee van alleen God afkomstig zijn, want waarschijnlijk begrijpen wij elkaar niet. God kan ons met ZIJN waarheden, die dus tegelijkertijd ook mijn waarheden zijn geworden, (want je moet hier uitkijken wat je schrijft, en heel goed op je woorden letten) jou vragen om openbaar te gaan en je kan Hem ook onvoorwaardelijk volgen. En ik kan het onderscheid maken door hetgeen je hoort; het bericht om zo te zeggen. God zou nooit vragen om iemand pijn te doen of zo.
  8. IlonkavanVliet

    Kan God ook verdrietig zijn?

    En toch blijft Hij van ons houden, bewonderingswaardig, vind je ook niet?
  9. IlonkavanVliet

    Kan God ook verdrietig zijn?

    Beste TTC, heb je deze passages al gelezen in de bijbel; Maar indien.....zal mijn ziel in het verborgene moeten wenen...ja van tranen vloeien. Jer.13:17 en Jeremia 14:17; Mijn ogen moeten van tranen vloeien nacht en dag zonder tot rust te komen..... Dat is jouw antwoord op je vraag of God ook verdrietig kan zijn.
  10. Waarom denk je dan dat ik hieraan meedoe, deze discussies? juist om mijn waarheden te delen met anderen. En ik controleer niet iets wat van mijzelf afkomstig is, want dan is het niet meer van God, of van de tegenstander, die openbaring. Hij wil dat ik in de openbaarheid treed EN Hij wil dat je Hem onvoorwaardelijk gehoorzaam bent. En, en dus. Ik ga pas iets openbaren van de waarheid als ik daar 100% zeker van ben. *En hieraan onderkennen wij, dat wij Hem kennen; indien wij Zijn geboden bewaren. Wie zegt; Ik ken Hem, en Zijn geboden niet bewaart, is een leugenaar en in die is de waarheid n
  11. Je weet dat het Zijn stem is omdat je dat controleert. Hij laat echt wel weten of Hij het is of onze tegenstander. Iets negatiefs bijv. wat tegen alles wat God is ingaat enz. komt niet van God.
  12. Vreselijk dat jij er zo over denkt en daarbij hoop ik niet dat je nu gaat beweren dat je in onze Almachtige Schepper geloofd, want dat doe je dus duidelijk niet. Ook met jou ben ik dus helaas uitgepraat.
  13. Het klopt dat iets wat waar is controleerbaar is, maar een openbaring van God is voor jou zelf echt controleerbaar. Als je die openbaring dan gecontroleerd hebt kun je die vergelijken met anderen, en als die dan hetzelfde zeggen is dat de waarheid. Als ze tegenstrijdig zijn is het dus niet de waarheid, simpel toch?
  14. Inderdaad hoor ik echt Zijn stem, maar ik ben niet de enige hoor, kijk vooral naar de vele You Tube -video's, waarin nog veel meer getuigen Zijn stem te horen.
  15. Daarmee beweer jij dus dat God fouten kan maken!!!!! FOUT
  16. Nou dan zijn we toch uitgepraat. Jammer dat je er zo over denkt.
  17. Tuurlijk, zo is het OOK, maar ik bedoel Echt, een echte stem, dan weet je waarover ik het heb.
  18. Ik ben ook van mening dat de bijbel de waarheid is ; Heeft ooit een volk een goddelijke stem gehoord....zoals gij die gehoord hebt...opdat gij zoudt weten dat de Here de enige God is...Uit de hemel heeft hij u zijn stem doen horen om u te vermanen...deut.4:33-36 Mag ik vragen of je Zijn stem weleens gehoord hebt, of misschien wel jezus gezien hebt?, want dan WEET je gewoon dat dat waar is, net zo waar als dat je hier in het fysieke een stoel ziet die blauw is en een ander beweert dat ie groen is, maar dat niet ziet omdat ie kleurenblind is.
  19. Dat geloof ik dus niet, omdat, wat ik al zei, er maar een waarheid is.
  20. Wij weten niet waarom God niet heeft ingegrepen, en daar heb je het weer... het vertrouwen in God dat Hij het echt wel het beste weet. De mens zelf is trouwens ook verantwoordelijk. Ik noem maar één voorbeeld omdat ik zo gauw geen andere kan bedenken, maar geloof je dan niet dat Hij er voor je is in alle nood? En dat Hij het heel erg vond is zo klaar als een klontje, maar er is ook een grote tegenstander en die vergeten de mensen heel gemakkelijk. Heel vaak is het de schuld van God. Net als in een relatie zijn er meerdere partijen aanwezig, en dat de schuld ZEKER niet bij God ligt is ook zo kl
  21. IlonkavanVliet

    Sabbath

    Dat de sabbat er is voor de mens is juist ja, en dat het een rustdag is ook, maar een offer bedoel ik dus ook voor jezelf, want het is echt niet makkelijk om in deze tijd je aan dit gebod te houden. Wie Zijn geboden niet onderhoud, en daar valt de sabbat/zaterdag houden ook onder, die zal niet Zijn Koninkrijk binnengaan. Lees alle waarschuwingen maar die er in de bijbel staan.
  22. Als ik iets hoor, maakt niet uit of dat van God of een mens komt, bij mij vooral van God, dan VRAAG ik bevestiging of dat van Hem komt of niet, want onze God/Heer weet dat het een rommeltje, een brei is. En Hij kan dat op verschillende manieren aan jou openbaren. Ik geef een voorbeeld; laatst stond ik te pinnen en viel mijn oog op een flyer aan de overkant met de woorden 'Comming soon', of ik vroeg aan mijn Vader/Heer 'is dat echt waar?' toen ik de bijbel op een willekeurige bladzijde opensloeg stond exact daar het juiste antwoord. En soms is het weer via de televisie, dat je precies op het mo
  23. Natuurlijk moet je de joden niet gaan aangeven, en wat betreft dat vertrouwen; ik heb een keer in een film en in een boek precies zo'n zelfde situatie meegemaakt. De Duitsers kwamen met geweld binnen terwijl zij iemand schuilhielden. Heel toevallig, maar niet heus, werd hij afgeleid (weet niet meer precies hoe het ging), zodat hij dat andere 'belangrijke' ding moest gaan doen. Begrijp je het een beetje? God kan je redden, zonder daarbij te hoeven liegen!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid