Spring naar bijdragen

Bastiaan73

Members
 • Aantal bijdragen

  2244
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Bastiaan73

 • Rang
  CrediBakvis

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Den Haag
 • Beroep
  Thuishulp

Recente profielbezoeken

772 profielweergaven
 1. Bastiaan73

  ASMR

  Kaasjeskruid heeft een hersenbeschadiging. Dat typ ik niet om onaardig te doen; dat heeft hij zelf ooit medegedeeld. Het zou me niks verbazen als het hersengedeelte waar empathie hoort te zitten bij hem beschadigd is. Mocht dat niet zo zijn dan is hij gewoon een tactloze hork met het inlevingsvermogen van een aardappel en dat zal dan hoogstwaarschijnlijk ook nooit meer veranderen.
 2. Bastiaan73

  Laatste dagen - Openbaring

  Dit is dus ook niet toegestaan. Beetje flauw dit Sjako: 'dat is niet toegestaan'. Ik heb in de FAQ en in de richtlijnen gezocht maar niet kunnen vinden waarom dit niet toegestaan zou zijn. Waar staat dat?
 3. Bastiaan73

  ASMR

  Mooi en bijzonder dat een atheïst Jezus beter begrijpt dan een griezel van een 'christen' die meent te mogen oordelen.
 4. Bastiaan73

  ASMR

  Omdat ze de hoer speelt voor het geld. De definitie van een prostituee is dat zij tegen betaling sex(uele handelingen) aanbiedt. Dat doet deze vrouw niet.
 5. Bastiaan73

  ASMR

  Doe ik ook. 😄
 6. Bastiaan73

  ASMR

  Zelf ben ik niet zo dol op getik wat heel veel van die meiden doen. Maar een rustgevende stem als van de dame hierboven vind ik zelf wel aangenaam om naar te luisteren, of om bij in slaap te vallen. Deze dame idem: ze spreekt 'Kalaallisut' en dat maakt het origineler dan heel veel van de standaard asmr video'tjes. Waarom noem je haar een hoer? Zou Jezus dat ook doen? Het gaat mij puur om de ontspanning.
 7. Bastiaan73

  Laatste dagen - Openbaring

  Ik heb het filmpje bekeken. Volgens mij is het fake. Wat ik me afvraag: zoek jij uit jezelf naar dit soort filmpjes? Ben je er door gefascineerd? waarom is het filmpje voor jou 'een objectief feit'? Het kan net zo goed gemaakt zijn uit sensatiezucht. Attent dat ik het filmpje van jou mag plaatsen maar daar heb ik jouw toestemming niet voor nodig. Als anderen het willen zien kunnen ze het zelf ook opzoeken.
 8. Bastiaan73

  Bewijs leven na de dood

  Dat is niet de juiste omschrijving van 'om niet'. Je kunt heel goed iets om niet ontvangen terwijl je het helemaal niet hebt verdiend. Vervolgens begin je over een 'subtiel energetisch lichaam' maar dat heeft niets met mijn opmerking te maken. Die was: Om niet betekent: zonder voorwaarden, gratis. En aangezien er volgens jou toch voorwaarden zijn, is hier geen sprake van 'om niet'. 'Genade' (of 'gratie', vgl het Engelse 'grace') is per definitie onverdiende gunst. Dat is nou juist het hele punt van genade. Romeinen 11: 6 Indien het nu door genade is, dan is het niet meer uit werken; anders is de genade geen genade meer. Het Griekse grondwoord is 'charis'. Vergelijk ook 'charisma' (gave) en het Engelse 'charity' (liefdadigheid). Citaat: charis: grace, kindness Original Word: χάρις, ιτος, ἡ Part of Speech: Noun, Feminine Transliteration: charis Phonetic Spelling: (khar'-ece) Definition: grace, kindness Usage: (a) grace, as a gift or blessing brought to man by Jesus Christ, (b) favor, (c) gratitude, thanks, (d) a favor, kindness. ... 5485 /xáris ("grace") answers directly to the Hebrew (OT) term 2580 /Kaná ("grace, extension-toward"). Both refer to God freely extending Himself (His favor, grace), reaching (inclining) to people because He is disposed to bless (be near) them. Bron: https://biblehub.com/greek/5485.htm Citaat: charisma: a gift of grace, a free gift Original Word: χάρισμα, ατος, τό Part of Speech: Noun, Neuter Transliteration: charisma Phonetic Spelling: (khar'-is-mah) Definition: a gift of grace, a free gift Usage: a gift of grace, an undeserved favor. Bron: https://biblehub.com/greek/5486.htm
 9. Bastiaan73

  Laatste dagen - Openbaring

  'Natte nacht als gevolg van een erotische droom'? 'Natte droom' is een gangbaarder uitdrukking. En die wordt volgens jou door demonen veroorzaakt? Denk dat dat wel meevalt. Ik ben eigenlijk wel benieuwd.
 10. Bastiaan73

  ASMR

 11. Bastiaan73

  Laatste dagen - Openbaring

  Wat motiveert je om Openbaring uit te willen leggen en hoe kom je erbij dat je het uit zou kunnen leggen Modestus? De thumbnail van de door jouw geplaatste video doet me denken aan deze scene uit de horrorcomedy Evil Dead 2. Swallow this:
 12. Bastiaan73

  Laatste dagen - Openbaring

  Het plaatje is gewoon onzin Thom.
 13. Bastiaan73

  Laatste dagen - Openbaring

  Dat is dus precies mijn punt en een reactie op het plaatje in de onzin-link van Plume (waar 'chakra's' fout wordt gespeld als 'chacra's' maar goed). 'Zeven stappen op weg naar verlichting'... Wie zet die stappen dan?
 14. Bastiaan73

  Laatste dagen - Openbaring

  Je lult weer eens uit je nek door het 'eens' te zijn met Thom die iets heel anders zegt dan wat je linkje suggereert. 'Zeven stappen op weg naar verlichting' staat er bij het plaatje. Dat is dus allemaal ego. Of zet iemand anders die stappen voor jou? En jullie likken liken elkaars uitingen ook alleen maar vanuit jullie ego. Ergo: bla.
 15. Bastiaan73

  De opstanding

  Nee maar mijn opa kende zijn opa, en die weer zijn opa enz.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid