Spring naar bijdragen

Nicky O

Members
 • Aantal bijdragen

  514
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Nicky O

 • Rang
  CrediGup

Profile Information

 • Religie
  Katholiek

Recente profielbezoeken

240 profielweergaven
 1. Ieder zijn geloof en ik geloof in het mysterie van de sacramenten.
 2. Ik hoef de paus toch niet vader te noemen. Ik heb maar 1 Vader en dat is God, de Almachtige, mijn Redder en mijn Rots, Hij die Liefde is.
 3. Zolang het met kleine letter is, heb ik er geen moeite mee. Maar ik ken de goede man niet persoonlijk om me er een goede mening over te vormen.
 4. Door Jezus, De Schrift en de sacramenten laat ik mij leiden. Wat mensen in Amerika zeggen, interesseert me niet zoveel..
 5. Nicky O

  Beseffen dat je Jezus echt nodig hebt.

  Hallo Meisje. Ik zou je willen aanraden om het in gebed te leggen; draag je vraag voor aan Christus en Hij zal je antwoord geven. Regelmatig het Onze Vader bidden helpt om die nederigheid te ervaren. Ook 's avonds voor het slapengaan een gewetensonderzoek doen zal je bewustwording aanscherpen, waardoor je Hem weer zult willen opzoeken.
 6. Ik vraag het jullie omdat ik als Christen in de praktijk nog weinig ervaring heb..ben pas net een jaar geleden gedoopt, kom net kijken😁. Merk wel dat mijn huis me erg dierbaar is, is ook een hele fijne, eenvoudige en lichte plek, waar de deur niet platgelopen wordt, behalve door de vriendjes van mijn zoontje.
 7. Maar wie moet ik dan nog welkom heten in mijn huis? (Mijn gezegende Bijbelgroepje zeker wel). Mijn familie en vrienden zijn niet gelovig.
 8. Vraag: zijn er mensen die we uit de weg moeten gaan? Jezus bevond zich toch tussen de zondaars.
 9. Goede vraag.. wanneer is iemand mijn broeder/zuster? Wat zegt de Schrift hierover?
 10. Als mijn zuster in dit geval... nee.. om eerlijk te zijn niet. Ik vind het zelfs soms akelig te zien de vruchten die ze geeft, die zijn zeker niet van God. Er is veel duisternis in haar leven. Toch denk ik aan Christus en ook aan haar zoontjes. Zij is mijn naaste. (Van de schreeuwerige soort, waar we het laatst over gehad hebben). Misschien heb je gelijk, maar niet iedereen heeft dezelfde roeping. Ik weet wel dat er moed voor nodig is om Christus te volgen, Hij die de Weg is.
 11. Tot slot vraag ik u: Wees allen eensgezind, leef met elkaar mee, heb elkaar lief als broeders en zusters, wees barmhartig en bereid de minste te zijn. 1 Petrus 3:8 Wees niet op uzelf gericht, maar op de ander. 1 Korintiërs 10:24 Wie zich bekommert om een vriend in nood toont zijn eerbied voor de Ontzagwekkende. Job 6:14 Vergis u niet: alleen horen is niet genoeg, u moet wat u gehoord hebt ook doen. Jakobus 1:22
 12. En als deze naaste nu een dodelijke ziekte heeft en 2 zoontjes die eraan onderdoor gaan dat ze van links naar rechts geslingerd worden, en bij mij aan de overkant wonen, en ik het idee heb dat hier een taak voor mij ligt?
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid