Spring naar bijdragen

Nicky O

Members
 • Aantal bijdragen

  253
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Nicky O

 • Rang
  CrediGup

Profile Information

 • Religie
  Katholiek

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Nicky O

  De bijbel is onfeilbaar, onze vertalingen niet...

  Bedankt Ton, je hebt mijn ogen geopend. Veel zegen!
 2. Nicky O

  Aanslag in Utrecht

  Dat zeg ik ook niet, Hij is een strenge en rechtvaardige Vader. Ik denk dat ik je begrijp.. God kán Zijn Liefde natuurlijk ook niet geven als we Hem afwijzen, daarom gaat het altijd samen.
 3. Nicky O

  Aanslag in Utrecht

  God is Liefde. God houdt van alle mensen, Hij wil ieder mens redden. Maar Hij heeft iedereen, uit Liefde, een eigen keuze gegeven. Als iemand niet voor Hem kiest, Jezus niet aanneemt als God, kan Hij het eeuwig leven in Hem niet geven. Dat is Zijn rechtvaardigheid. Wij hebben onze naaste lief te hebben als onszelf. Daarmee vervullen we zo goed als de hele wet.
 4. Nicky O

  Aanslag in Utrecht

  Juist. Het in niet aan óns om te bepalen wie wel of niet gelovig of rein genoeg is. Houdt vrede met alle mensen. Amen.
 5. Nicky O

  Aanslag in Utrecht

  Precies! Verwacht God van mij dat ik alle zondaars tegen werk? Dat kun je niet menen. En dan ook nog in de naam van de Liefde? Wil je daarmee zeggen dat God alleen van Zijn éigen kinderen houdt? Liefde is onvoorwaardelijk. Dat is precies de reden voor de komst van Jezus! Om onze zonden te vergeven.
 6. Nicky O

  Aanslag in Utrecht

  Je vijanden lief hebben betekent wat mij betreft iets anders. Verdraag elkaar en vergeef elkaar als iemand een ander iets te verwijten heeft; zoals de Heer u vergeven heeft, moet u elkaar vergeven. Kolossenzen 3:13 Hier staat niet 'vergeef elke gelovige'. Christus bevond zich tussen de zondaars.
 7. Nicky O

  Aanslag in Utrecht

  Heb de ander lief als uzelf. Daar is alles mee gezegd. Heb zowel de dader lief als het slachtoffer. Je leven geven voor de ander is de mooiste daad die je kunt doen uit liefde.
 8. Nicky O

  De Bijbel, gezondheid en genezing

  Met ons ongeduld gaat de duivel op de loop.
 9. Nicky O

  De Bijbel, gezondheid en genezing

  Ik had het idee dat @Mullog en @Bastiaan73 daar anders over denken.. Klopt dat? Dat is geweldig! Godzijdank..
 10. Nicky O

  De Bijbel, gezondheid en genezing

  'Eerst zien, dan geloven' dat is wat ik in deze topic tussen de regels door lees. @Mullog gecondoleerd.
 11. Nicky O

  De Bijbel, gezondheid en genezing

  Alles is uit Hem ontstaan, alles is door Hem geschapen, alles heeft in Hem zijn doel. Hem komt de eer toe tot in eeuwigheid. Amen. Romeinen 11:36 Genoeg voor vandaag.. welterusten.
 12. Nicky O

  De Bijbel, gezondheid en genezing

  Ik ben net klaar. Heb vertrouwen..
 13. Nicky O

  De Bijbel, gezondheid en genezing

  Ik denk dat je weinig keus hebt. Uiteindelijk zal elke knie buigen.. maar Hij geeft je Alles ervoor terug. Rust, vrede, licht, liefde, hoop en vervulling. Als het jou nu niet lukt, dan niet, dan bid ik wel voor je.
 14. Nicky O

  De Bijbel, gezondheid en genezing

  Beste Bastiaan, het spijt me te horen dat je vader op die manier is overleden. Ik hoop dat hij in eeuwige zaligheid bij God is. Maar het spijt me dit te moeten zeggen: God verlangt van ons dat we ons vernederen voor Hem omdat we zonder Hem niets kunnen. Hij heeft de Almacht. Hij is Alwetend en Liefde. Wij zijn maar worpjes, jij niet alleen, wij allemaal. Of ík me daar goed bij voel? Sorry, maar dat zie je echt niet helder. Als Jezus jou kan genezen, wíe voelt zich dan goed? Jezus en jij.
 15. Nicky O

  De Bijbel, gezondheid en genezing

  Het was 6 uur vanochtend. Maar als ik jullie volgende week zou vertellen dat Jezus via mijn hand mijn buurvrouw heeft genezen van kanker, dan geloven jullie mij toch niet. Is dat dan maar een reden om het bij voorbaat al op te geven?
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid