Spring naar bijdragen

Vlinder56

Members
  • Aantal bijdragen

    15
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Vlinder56

  • Rang
    CrediGup
  • Verjaardag 17-10-1962

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw
  • Locatie
    Den Burg
  • Religie
    Christelijk, baptist.
  • Interesse
    Lezen, verhalen schrijven, natuur , hou van zee, meren, bos. Hou van dieren.
  • Beroep
    Thuiszorg

Recente profielbezoeken

7.461 profielweergaven
  1. Wat een ingewikkeld gedoe allemaal, zo gaat de lol er zeker af. Dat wil toch niemand...als je echt van elkaar houdt, en van plan bent elkaar het ja woord te geven, heb sex met elkaar en geniet er van, voor, tijdens of na het huwelijk. Daar is het voor bedoeld. Zoals God het bedoelt heeft. Sex hebben met ingewikkelde scenario's in je hoofd....vul zelf maar in.
  2. Ik heb wel paar keer meegemaakt dat ik door de Heilige Geest werd gewaarschuwd omdat er iets niet pluis was, en een paar wonderen meegemaakt. In eerste geval kreeg ik kippen vel, met de wonderen voelde het alsof ik 'opgetild' werd en een enorm geluks gevoel. Maar branden als een verterend vuur niet.
  3. Vlinder56

    Eindtijd

    Hee, dat inzicht is interessant!
  4. Vlinder56

    Eindtijd

    Ik heb verschillende boeken en studie's gelezen ook over de eindtijd ja. In ieder geval weet ik wel zeker dat we nu in de eindtijd leven, waar je op moet letten; extreme weersomstandigheden, overal oorlog, eenzaamheid, het wordt meer een ieder voor zich, geen respect meer voor ouders, steeds meer verwarde personen, extreme hongersnood overal, overal ter wereld komt de politiek er niet meer uit. God laat zien dat de mens niet zonder God's leiding kan maar er een puinhoop van maakt. Zonder God's ingrijpen komt dat ook nooit meer goed. Wat ik in De Levende Kerk van God las, een studie ook,
  5. Het is op zich geen zonde, denk alleen wel als je er in doorschiet en er verslaafd aan raakt wat ook wel eens gebeurd. Verslavingen zijn wel zonden.
  6. Het begint een comedy te worden hahaha goede morgen!?
  7. ☺️Lieverds, ga trouwen, enigste mogelijkheid. Bid hiervoor, komt het allemaal goed, God zal jullie verder helpen, heb vertrouwen?
  8. Vlinder56

    Voorstellen

    Ja dat is echt prachtig, zeker weten☺️
  9. Vlinder56

    Sabbath

    Thanks!
  10. Vlinder56

    Voorstellen

    Ja zeker! Vind het erg leuk, en ook erg interessant☺️
  11. Vlinder56

    Sabbath

    Dank voor je reactie, ik zal mij er nogmaals in verdiepen. Ik las het in een Bijbelstudie blad. Wat mij op valt is, door het te vergelijken, de ene studie er weer anders tegen aan kijkt dan de andere. Maar er zijn inderdaad wel christenen die de oude Joodse Bijbelse feesten wel vieren.
  12. Vlinder56

    Sabbath

    De sabbath wordt gevierd op zaterdag, van oorsprong door joden. Maar ik heb wel ergens in de Bijbel gelezen, dat het God's bedoeling was, dat ook niet joden het zouden gaan vieren. Dat hebben christenen later zelf veranderd. Maar ook nu zijn er christenen die de sabbath wel vieren. Dat is het zelfde met het loofhutten feest.
  13. Ik denk dat iedereen het weer anders ervaart. Als ik bv. twijfel bij een beslissing, bid ik tot God van te voren of Hij zijn wil hierin bekend wil maken. Meestal wordt mij dat ingegeven dmv een tekst uit de Bijbel die ik "zomaar" open sla, of uit een ander christelijk blad. Als een beslissing die ik wil gaan maken niet goed is, uit God's oogpunt bekeken voelt het al niet goed. Natuurlijk gaat het ook wel eens verkeerd, daar ben je mens voor. Dat is bij mij een kwestie dat ik niet goed naar God heb geluisterd. Oprecht berouw daarvan hebben, en dat in gebed uitten, God is liefdevol, en ontvangt
  14. Vlinder56

    Voorstellen

    ☺️Dank allemaal! Fijne zondag!
  15. Vlinder56

    Voorstellen

    Hoi allemaal, mijn nickname is Vlinder56, ik ben nieuw. Ik hoop langs deze weg aansluiting te kunnen vinden en vrienden te maken, ik mis contact met mede christenen. Ik kijk nog beetje rond hoe het werkt, ben alleenstaand, sinds 2014, mijn kinderen zijn uit huis. In 2014 heb ik mij door onderdompeling laten dopen in de baptisten kerk. Ik ervaar God heel sterk in de natuur, door mijn hoog gevoeligheid voel, en ervaar ik alles ook heel sterk. De rust, en ruimte van de natuur, ben God daar heel dankbaar voor. Verder werk ik bij de thuiszorg, lees heel veel, vooral christelijke lec
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid