Spring naar bijdragen

Ted1974

Members
 • Aantal bijdragen

  15
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Ted1974

 • Rang
  CrediGup

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ted1974

  Profeten

  Ik kwam laatst een stukje tegen over profeet Gomer Lagraviere . Helaas moeilijk in contact te komen met hem. Vraag is, zijn er nog mensen die echt contact hebben met God zoals profeten ? Kennen jullie er 1 waar je mee in contact kunt komen ?
 2. Ted1974

  Hemel, hel of Reïncarnatie

  Er staat veel geschreven over de hemel en de hel. Maar wie gaan er eigenlijk naar de hel ? Schrijven mensen die Jezus niet hebben aangenomen als hun verlosser . Er zijn mensen die leuk, lief en aardig zijn. Goed voor de mede mens, overtreden nooit de wetten van God. Maar geloven niet in de Here Jezus, zijn nooit bekeerd of gedoopt . Geloof eerlijk gezegd niet dat deze groep naar de hel gaat. Zijn erbij die wel geloven, wilden bekeren wat niet lukte en naar de kerk gaan. En hoe zit het met reincarnatie ? Is dat een soort van herkansing ? Wat lees dat iedereen meerdere levens krijgt . Ben erg benieuwd .
 3. Ted1974

  Online biecht

  Aangezien ik met een zwakke gezondheid zit probeer ik contact te leggen met diversen websites / pastoors voor een biecht online. Er zijn er wel een paar, maar deze reageren dus nooit terug. Weet iemand een pastoor die dit doet ?
 4. Ted1974

  Boetesacrament

  Ik lees er helaas weinig over terug op dit forum maar erg benieuwd naar de reacties. Na je doop is het niet mogelijk je opnieuw te laten dopen. Wil je toch vergeving over je grote en kleine zonde kan dit via " Boetesacrament " Schijnt zelfs zo te zijn dat als de priester je het heeft vergeven, God je ook heeft vergeven. Ben benieuwd naar jullie reacties.
 5. Ted1974

  Christendom en de doodzonde

  Ik ben dus zelf geen katholiek maar een Christenen. Zit wel vol schaamte en spijt steeds de verkeerde afslag te hebben genomen. Voel me erg slecht en wil niks liever dan weer normaal mijn diensten kunnen volgen en God in mijn leven hebben.
 6. Ted1974

  Christendom en de doodzonde

  Nou ben ik door een Christelijke vriend op FB geraadpleegd om op YouTube naar filmpjes/preken te kijken van Joseph Prince . Best leerzaam eerlijk gezegd . Maar kom dan toch op een vraag uit . In andere vormen van geloof waaronder katholieken betekend het overtreden van de 10 geboden de doodstraf . Heel moeilijk om Jezus zijn liefde nog terug te winnen. Heb ook een pastoor gesproken hierover van de Christelijke kerk die ik zelf bezoek. Deze zegt weer dat er voor alle zondes al is betaald door de Here Jezus . Geloof zelf wel als je er niet mee bekent bent en je het geloof gaat volgen en je laat dopen dat alles je vergeven is. Maar ga je dan toch de fout in dan hang je . Wat weten jullie hierover ?
 7. Ted1974

  Als christen moet je elke zondag naar de kerk!

  Ik vind zelf eerlijk gezegd van wel. Iedere zondag naar de kerk, God op de eerste plaats . Vader doet ook veel voor ons, dus uit respect doen wij dit terug .
 8. Ted1974

  Waarom geloof je

  Ik zat zelf op een Christelijke school. De verhalen die verteld werden spraken mij erg aan, en al was er voor een jongetje van 10 jaar geen bewijs van het bestaan van God geloofde ik er wel in. Op mijn 33ste een groot wonder mogen mee maken dat we de kids mochten behouden en niet werden weggehaald door Jeugdzorg . Zaten zonder werk, uitkering afgewezen, hoge schulden, oudste zat onder de luis, Eneco achterstand en liep bijna 2 maanden huur achter . Wonder boven wonder is dit Godzijdank goed gekomen . Op mijn 37ste ( pas ) laten dopen, en hierna ook hele mooie wonderen mogen meemaken. Maar daarnaast ook diensten van Jan Zijlstra , en veel gelezen van gebeden door mensen op straat met vele genezingen . Klinkt raar en zeker niet bespottelijk bedoeld, maar het woordje geloof in de zin van geloven in God bestaat voor mij niet meer . Ik weet net zo zeker dat God bestaat als alle andere dingen om me heen die ik zie. Maar begrijp ook wel dat het voor de meeste moeilijk is te geloven in een onzichtbaar iemand.
 9. Ted1974

  Gekke gebeurtenissen

  Kan me nog een dienst herinneren van Bayles Conley op YouTube die ook maar naar een man werd getrokken die zelf geen geloof had. De eerste keer wees deze man het af, maar uiteindelijk kwam daar de ontmoeting op een bizare manier en kreeg deze man overtuigd over het geloof . Dus het zou zo maar kunnen dat je geroepen word zeg maar.
 10. Ted1974

  Een persoonlijke relatie met Christus Jezus

  IlonakavanVliet@ wilde meer uit mijn leven halen, het was erg leeg toen ik besloot mij te laten dopen. Ik was nogal een eendagsvlieg , na een paar diensten duurde het weer even voor ik naar de kerk ging. Maar na de hervatting zeg maar merkte ik van alles op in mijn leven wat ik zag als een zegen. Liep meer met het idee rond van ik ging naar de kerk, en God heeft mij gezegend . Niet het gevoel dat ik God nu in mijn leven heb om een relatie mee op te bouwen. Deed er dus niks aan om deze te onderhouden. Ik was nog niet zover . Daarna zijn er dingen gebeurd waardoor de afstand tussen mij en onze lieve Heer groter is geworden. Wil dolgraag de heilige geest in mijn leven en Jezus in mijn hart . Vraag dit ook dagelijks maar blijft erg stil. Was nog maar een broekie wat geloof betreft blijkbaar. Maar zeg wel voor de lezers, als je besluit voor het geloof te gaan en je krijgt de kans God in je leven te krijgen blijf dan deze relatie voeden. God altijd op de eerste plaats
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid