Spring naar bijdragen

ABGodskind

Members
 • Aantal bijdragen

  44
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over ABGodskind

 • Rang
  CrediGup

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. ABGodskind

  Ouders eren?

  Beste mensen, Een kennis van mij had discussie met zijn ouders. De discussie/ruzie ging over : zijn ouders zijn streng christelijk, hij zelf ook. Maar die moeder en vader hadden samen dus vandaag een gesprek over een onderwerp die zich afgelopen vrijdag had afgespeeld door een vriend van die ouders tijdens de bijbelstudie. die ouders vonden dat er tijdens de bijbelstudie valse leer werd verkondigd en gingen een beetje roddelen. Nu reageerde mijn kennis hierop tegen zijn ouders van ‘jullie praten slecht over een persoon, dit mag niet etc’.. uitgelopen tot een ruzie toen reageerde die ouders boos en hebben ze ruzie gemaakt, vervolgens is hij uit huis gelopen. Ik volg beide verhalen, maar hoe ik erover denk is : Geen enkel mens is perfect, noch uw ouders dus ook zij ‘kunnen’ roddelen en slecht praten over een bepaalde persoon, wat sowieso verkeerd is maar dat geeft imo een kind het recht niet om uw ouders de les te spellen. mijn ouders roddelen ook wel eens, en ja ik vind dat ook niet prettig maar dan denk ik : het is niet aan mij om hun de les te spellen, nu heb ik dit ook verkondigd aan mijn kennis maar nu is die ook boos op mij. Hoe denken jullie hierover?
 2. ABGodskind

  Ontwijkende persoonlijkheidsstoornis

  Aanspreken, en zeggen dat zij haar moet verontschuldigen. Hoe laag ben je wel niet gevallen als je dit soort termen accepteert.. wauw.
 3. ABGodskind

  Met welke doel ben je op aarde?

  Klopt! Alle andere religies draait om, wat je doet, doet, doet en nog is doet voor God Christendom staat voor : Wat er AL is volbracht! Bij alle andere religies moet je werken en daden verrichten om bij God te komen en anders ga je de hel in en ben je verloren, Christendom is God die naar beneden komt om de mensen te redden. Er is niemand als Jezus Christus, onze Heer!
 4. ABGodskind

  Met welke doel ben je op aarde?

  Filippenzen 1:21 - ‘Leven betekent voor mij: leven voor Christus. Maar als ik sterf, betekent dat voor mij nog iets veel beters. [ Want dan ben ik bij de HEER ] Ik volg leesplannen op de Holy Bible app en deze vers kwam ik tegen, raakte mij zo diep. Prachtig gewoon.
 5. ABGodskind

  Met welke doel ben je op aarde?

  Stel dat Mohammed gelijk had? Stel dat dat wij koeien moesten aanbidden? Stel dat wij de zon moesten aanbidden? Waarom moet ik het anders ‘voorstellen’ als ik het zeker weet? Ik hoef er niet anders op te kijken met alle respect. Ik ben niet kortzichtig ik heb veel stromingen binnen christendom ‘bestudeert’ veel jehova getuigen over de vloer gehad, ik heb veel gesprekken gehad met moslims, veel dingen gelezen over de islam. Jezus is DE waarheid, DE weg.
 6. ABGodskind

  Met welke doel ben je op aarde?

  Ja dat klopt, zo te lezen hebben wij dat niet, maar alsnog respecteer ik zijn mening en denkwijze, of ik ermee eens ben is een ander vraag. Jezus is God en dat kan niemand van mij afpakken.
 7. ABGodskind

  Met welke doel ben je op aarde?

  Ook bekeken ja, ook geweldig ja, wel een totaal ander stijl. Ik kon het wel volgen niet alles tot in details maar ik begreep wel waar hij telkens heen ging.
 8. ABGodskind

  Met welke doel ben je op aarde?

  Vond het filmpje van Marc De Haan echt geweldig, sprak mij gelijk aan en ik voelde hem helemaal, ik heb hem ook per direct gevolgd op sociaal media.
 9. ABGodskind

  Met welke doel ben je op aarde?

  Je moest is weten. Nooit mijn biologische vader gekend omdat hij het zo nodig vond om mijn moeder te verlaten tijdens mijn geboorte in een vreemd land, zij kende niemand en sprak de taal niet, gelukkig werd ze goed opgevangen, God was er altijd voor ons. het is allemaal goed gekomen dankzij Hem. Helaas herinnert mijn moeder nog heel weinig wie mij heeft gedoopt, wel was het iemand die op mannen viel, maar daar ben ik weinig mee haha.
 10. ABGodskind

  Met welke doel ben je op aarde?

  Onnodig om te provoceren.. Katholiek, mijn moeder was een vluchteling en werd opgevangen in een soort van klooster, daar hebben zij mij gedoopt toen ik geboren was.
 11. ABGodskind

  Met welke doel ben je op aarde?

  Amen, heel mooi! Het is een Russische gemeente wel een vertaler aanwezig, Nederlands trekt mij meer aan. Maar ook vooral omdat ik heel veel dingen heb gehoord, het heeft mij nooit aangetrokken.. geen idee. Toevallig mijn favoriete vers. All glory to Him.
 12. ABGodskind

  Met welke doel ben je op aarde?

  Dit dus.. Het is alleen jammer dat weinig mensen in mijn directe omgeving zoals jullie denken, het lijkt alsof hier in mijn directe omgeving alleen maar draait om, hoeveel meisjes je kan krijgen op een weekend, hoeveel alchohol je kan drinken, op terras gaan en delen op sociaal media, feesten etc.. Mijn geluk zit inderdaad daar als ik zie dat mijn moeder de Bijbel leest en elke weekend naar de kerk gaat, mijn geluk zit daar wanneer ik zie dat mijn naaste het goed en wel hebben. “ Serve others before you serve yourself “ Geen idee waarom maar dat is zo typisch ik.. en soms ben ik er moe van om andere te dienen en mijzelf te ‘verwaarlozen’ voor andere, maar aan de andere kant ben ik blij dat ik zo in elkaar steek.. Inderdaad, vandaar dat ik bewust een christelijk forum zocht, omdat ik weet dat mijn broeders mij beter zullen begrijpen dan wereldse mensen. Ik zocht bijvoorbeeld ook christelijke psychologen maar die vond ik niet in de buurt, vandaar dat ik mij aansloot op deze forum. Ik ben jullie echt dankbaar.
 13. ABGodskind

  Met welke doel ben je op aarde?

  Die zullen mij niet begrijpen.. dit is echt zo een onderwerp waar de meeste mensen om lachen en mij simpelweg voor gek zullen verklaren, daarom dat ik ook gebruik maak van een forum waar het vooral ‘anoniem’ is. Bedankt, zijn toch sterke punten waar ik niet eerder over na had gedacht.
 14. ABGodskind

  Met welke doel ben je op aarde?

  Bedankt, ik wist dat ik op een christelijke forum begrepen en geholpen zou worden. Waarder dit enorm
 15. ABGodskind

  Met welke doel ben je op aarde?

  Tja.. christenen zijn tegenwoordig dun gezaagd. Ik koos bijvoorbeeld ook bewust om een christelijk meisje, puur om een ongelijke span te voorkomen. Helaas liep het niet zoals ik gehoopt had. Ik ben opgegroeid tussen moslim jongeren, nooit 1 christelijke vriend gehad, vaak hebben moslims mij proberen te overtuigen om te bekeren en een echte ‘broeder’ van hun te worden, nooit ben ik er op in gegaan, wel heb ik een prachtige jeugd gekend met deze jongens. Wat mijn punt is, volgens mij maakt het niet uit van welke afkomst je bent, en of je nou christelijk bent of niet. Een mens moet zijn naaste lief hebben en behandelen hoe hij zelf behandeld wilt worden. Een mede christenen kan u meer pijn doen dan iemand van een ander geloof of iemand die totaal niet in God gelooft, mijn ex liet mij vallen voor een andere en ik werd er kapot van, niet zo zeer omdat zij naar een andere ging maar omdat ik teleurgesteld was, teleurgesteld in hoe kan een christen, iemand die zoveel kennis heeft van de Bijbel, iemand die zoveel liefde heeft voor Jezus, iemand die elke week naar de kerk gaat, elke week bijbelstudies volgt u laten vallen alsof je niets bent? Het brak mij enorm.. ik koos bewust voor een christelijk meisje en dit overkwam mij. Het liefst trouw ik met een christelijk meisje, en het liefst ben ik omsingeld met christelijke mensen, maar wanneer jouw ‘eigen’ volk u kwets doet dat zoveel meer pijn.. ongelovigers of mensen van een andere religie weten niet beter, uw mede christenen wel. kijk daarom naar het hart en niet naar iemands achtergrond..
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid