Spring naar bijdragen

Remco1

Members
  • Aantal bijdragen

    2
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. Ik ben sinds 4 jaar Christen en doe mijn best om te leven zoals God wil, ik heb mij niet ingelaten met occulte praktijken en onderhoud Gods geboden en inzettingen. Dank u voor de adviezen over de wapenuitrusting ik lees nogmaals Gods woord en citeer deze delen. Mag ik u vragen om voor mij te blijven bidden, ik heb echt alle hulp nodig die ik kan krijgen. Er is meer gebed voor nodig om deze geestelijke aanvallen geheel af te weren en te verslaan. Alvast bedankt.
  2. Al dagenlang wordt ik geestelijk aangevallen door demonen, ze proberen mij zelfs te doden. Ik vraag hier of u mij kunt helpen deze zeer heftige geestelijke strijd te winnen. Kunt u meerdere dagen voor mij tot God bidden zodat ik de geestelijke strijd kan winnen en de demonen mij niet kunnen doden. Kunt u bidden voor het herstel van mijn geest en ziel en bevrijding van deze geestelijke aanval. Heeft iemand hier ervaring mee en weet wat te doen? Zijn er specifieke gebeden die ik kan opzeggen om deze geestelijke strijd te winnen? Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid