Spring naar bijdragen

Liefdeskruiden.nl

Members
  • Aantal bijdragen

    19
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Liefdeskruiden.nl geplaatst

  1. Liefde is een werkwoord, dat klinkt niet fijn, maar de gevoelens zijn de bonus op de actie. Wij focussen ons tegenwoordig op de gevoelens en als die er niet meer zijn dan klopt de relatie niet meer. Het is dus precies anders om, als jij de moeite niet meer neemt om van de ander te houden verlies je die gevoelens.
  2. Natuurlijk trouw je niet met iemand, tenminste in onze cultuur, waar je geen liefde voor voelt. Met liefde en intimiteit komt de begeerte. Maar het is geen liefde om als de seks niet goed (genoeg) is, iemand te verlaten. Paulus bedoeld in 1 Kor 7 hetzelfde als wat er staan in Hooglied 2:7 Ik bezweer u, dochters van Jeruzalem, bij de gazellen of bij de hinden des velds, wekt de liefde niet op en prikkelt haar niet, vóórdat het haar behaagt. Hooglied is de uitdaging om al of niet verleid te worden. De liefde wordt op hoge toon beschreven. Hoort eigenlijk niet thuis in het no
  3. Houden van is wat anders dan liefde. Ga eerst eens van die persoon houden, dan komt liefde vanzelf. Liefde, het gevoel, is een bij product, of bonus, van het houden van. Dat gaat niet vanzelf, maar het loon op je werken is die moeite zeker waard. Waar staat dat God het zo bedoeld heeft als jij zegt?
  4. Zeker, je hebt een heel leven samen om daar aan te werken. Veel stellen proberen het een aantal jaren uit en stoppen er mee als het tegenvalt. Als je uit gaat van 50 jaar samen leven geef je dus al veel te snel op. 7 jaar samen geweest, niet meer fijn, dus stoppen. Als je de moeite wilt nemen om het liefhebben te leren ben je daar misschien 15 jaar mee bezig, maar heb je van de 50 jaar nog altijd 35 jaar die wel geweldig zijn van over. Het kan, samen met God. Hij heeft het huwelijk Zijn zegen gegeven, Hij is dus degene die je aan Zijn belofte mag houden. Maar je moet wel allebei door willen ga
  5. Gods ontwerp voor seks is niet uitsluitend voor snel genot. Er is een veel mooiere gave van intimiteit voor jou en je geliefde te ontdekken, dan waar de wereld denkt dat seks over gaat. Maar er is een voorwaarde: Het vereist een ander soort liefde. Seks is ontworpen om meer te zijn dan een uitdrukking van liefde tussen een man en een vrouw. Het is ook een zuiverend vuur. Een test die je leert verder te reiken dan je natuurlijke verlangens. Elk verschil stelt je een vraag Elke keer dat jij en je geliefde het oneens zijn over iets seksueels, krijg je een vraag: Wat voor soort geliefde
  6. Je weet niets van mijn gedrag. Een klein stukje van mijn denkwijze, daar houdt het wel mee op. Zou je je eens willen verdiepen over hoe God over seksualiteit in de Bijbel spreekt, dan verwijs ik je graag naar onze blog.
  7. Ik was van plan om hier niet op te antwoorden, kan het toch niet laten. Flauwe reactie. Stukje tekst wat ik, tegen kwam op de website rejoicenow: Ik wil mensen niet veroordelen, maar mensen informeren en waarschuwen voor de dwalingen die er zijn. Ik uit slechts mijn mening, en hoop dat de artikelen u zullen uitdagen om zelf op onderzoek uit te gaan en alles te toetsen aan de Bijbel. Duss..
  8. Als misbruik slachtoffer weet ik van psychische problemen heel wat af. Ben ik een vrouwenknuffelaar? Dat vind ik een eretitel, dank je! God draagt ons op goed voor onze vrouwen te zorgen, hen lief te hebben zoals Hij ons lief heeft. Daar kan ik nog heel wat van leren, misschien jij ook?
  9. Als een vrouw op slot zit heeft dat zelden of nooit met haar lichaam te maken , maar veel meer met haar achtergrond en denkbeelden. Tussen de oren dus. Dat klinkt als makkelijk er van afmaken, maar neem van mij aan dat vrouwen die hier last van hebben vaak door een lijdensweg zijn gegaan en moeten gaan om weer te kunnen genieten van seks. Er zijn inderdaad hulpmiddelen voor, dat heb je goed.
  10. Zeker, ik spreek ze wel eens. Jij hebt ms persoonlijk die ervaring, dan spijt het me voor je dat je het 'echte' werk moet missen. Er zijn ook mensen die hierdoor, noodgedwongen, een stuk hebben kun toevoegen aan hun intieme omgang. Dat is aan hun.
  11. Seks is vies zeker? Niet door God gegeven aan man en vrouw om in het huwelijk volop van te genieten? Om daardoor nog intiemer te worden en op die manier een beeld te mogen weergeven van de Liefde van God voor Zijn kinderen?
  12. Daar is niets mis mee. Enig idee wat het voor een vrouw betekent om daar haar man "opgevuld' te worden? Wat het met een man (en zijn ego) doet als hij zijn vrouw niet meer op deze manier kan beminnen terwijl zij daar naar verlangt?
  13. We hopen dat je die nooit nodig zult hebben als gevolg van een dwarslaesie bv, of omdat je mannelijkheid dienst weigert. Mocht dat wel zo zijn dan zullen we je graag een hulpmiddel daarvoor aanbieden.
  14. Een goed seksleven bereik je niet meteen na de huwelijksvoltrekking, het is eerder een proces. Een proces dat veel tijd, moeite, informatie, onbaatzuchtigheid, communicatie en oefening vergt. Het is een proces dat een doelbewuste investering van emoties, tijd en energie kost. En vooral is het een proces om een beter persoon te worden, net zo goed als het gaat om een betere minnaar te worden. De beste manier om daar werk van te maken is altijd; beginnen met een betere persoon te worden. Is dat makkelijk? Nee! Geluk gegarandeerd? Nee, maar de kans op langdurig huwelijksgeluk wordt er vele m
  15. Geld verdienen aan de liefde is al zo oud als de wereld. Meer nog dan dat weten wij uit ervaring wat verkeerde voorlichting, porno, overspel ed met je relatie doen. Daaruit is onze missie ontstaan. De missie van Liefdeskruiden.nl is om getrouwde stellen in staat te stellen om in vrijheid seksualiteit binnen het huwelijk te kunnen en mogen beleven en zodoende een voorbeeld te kunnen zijn voor andere koppels. Hoewel deze blog en onze erotische webshop alles te maken hebben met seksualiteit en alles daaromheen zien we onszelf allereerst als christen. Onze identiteit ligt in ons geloof
  16. We wachten met seks, niet zodat we een extatische tijd kunnen hebben tijdens onze huwelijksnacht (want geloof me, dat is zelden het geval), we wachten omdat door het proces van wachten onze relatie wordt opgebouwd, ons vertrouwen wordt versterkt en onze toewijding aan elkaar wordt uitgeprobeerd, getest en verfijnd. We wachten met seks, omdat we door het proces van wachten discipline, zelfbeheersing, loyaliteit en eerbied voor het heilige éénworden leren. We wachten met seks omdat het een daad van aanbidding en gehoorzaamheid is aan een God die precies weet hoe we gemaakt zijn, wat we
  17. Zolang de fantasie je eigen geliefde betreft is dat volgens ons geen probleem. Samen masturberen is een perfecte gelegenheid om te laten zien wat je lekker vindt.
  18. Absoluut waar, daarom moeten we als christenen aan 'seksuele voorlichting' gaan doen. (veel te laat) Waar de kerk het al die jaren heeft laten liggen of weggestopt wordt het hoog tijd dat we als christenen ook een 'seksueel discipelschap' gaan volgen. Wil dat zeggen dat er vanalles niet mag? Welnee, maar God is de Schepper en bedenker van seks, Hij weet het beste hoe we daar mee om moeten gaan. En dat mag echt 'Hot en Holy' wezen, zoals Hij het volgens ons ook bedoeld heeft.
  19. Wachten met seks doe je om karakter te kweken, een betere persoonlijkheid. Rebecca st James schreef eens een song over het wachten op de ware. Darling, wait for me. In het refrein zegt ze; But there is always forgivness and a second chance. Dat geldt voor jullie ook. Of het makkelijk zal zijn om van elkaar af te blijven? Nee, absoluut niet! Of het mogelijk is? Jazeker wel! Zorg voor buddies, vertrouwenspersonen die jullie kunnen helpen en waaraan je verantwoording af moet leggen. Blijf uit situaties die je knieën doen knikken, spreek met elkaar een codewoord af voor als het t
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid