Spring naar bijdragen

ChristiaanTSABS.nl

Members
  • Aantal bijdragen

    15
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over ChristiaanTSABS.nl

  • Rang
    CrediGup

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

  1. Hij wie God gezonden heeft spreekt de woorden van God. Niets meer, en niets minder. Zoals het staat geschreven: "For he whom God hath sent speaketh the words of God: for God giveth not the Spirit by measure unto him." (De King James Bijbel, John 3:34). En het woord van God is ALLE AUTORITEIT en profijtelijk voor doctrine, voor terechtwijzing, voor correctie, voor instructie in rechtvaardigheid: Dat de man van God perfect kan zijn, door en door toegerust tot alle goede werken: "All scripture is given by inspiration of God, and is profitable for doctrine, for reproof, for correction, for in
  2. Het "volgens jou" geeft (onder andere) de indruk dat er (wederom) sprake is van een poging om een nieuw argument te starten. In dat geval is inderdaad sprake van een drogreden. En inmiddels is de "modus operandi" van dit forum wel duidelijk. Het gaat jou en je metgezellen hier slechts om zelfbevrediging. En dat lukt niet met waarheid. Dus gebruik je drogreden. En blijkbaar zijn jij en jouw metgezellen zo gewend aan het strelen van elkaar, dat een normaal gesprek voeren niet meer mogelijk is. "Revolted and gone". En eenieder die niet gevonden werd geschreven in het boek van leven werd gewo
  3. Je probeert een nieuwe discussie te starten. Ten aanzien van het oorspronkelijke bericht is dat een drogreden. Je kan ofwel kenbaar maken dat je het er mee eens bent, of niet. In ieder geval geeft het gebruik van drogreden alleen maar blijk van je behoefte aan zelfbevrediging. En dat niet alleen, maar ook onderling met hen die met jou op dit forum dezelfde praktijk bezigen. En dat soort profaniteit heeft niets te maken met de waarheid.
  4. En eenieder die niet gevonden werd geschreven in het boek van leven werd geworpen in het meer van vuur. Je hebt inderdaad je vingers in de oren. Maar je bent geen aap. Want in tegenstelling tot jou kent de aap zijn Schepper.
  5. Projectie? Je hebt jezelf reeds belachelijk gemaakt. Maar dat zie je niet (moedwillig blind). Omdat je te druk bent jezelf met drogreden te bevredigen. Zie het oorspronkelijke bericht. En probeer het eerst eens te lezen. En dan reageren zonder drogreden. Drogreden. Drogreden. Haha, das een goeie!
  6. Ik zie dat je graag een persoonlijke aanval gebruikt in plaats van op inhoud in te gaan. Dat is jammer en het zegt wat over jou. Ga je nu ook nog in op de inhoud ? Zie het oorspronkelijke bericht.
  7. Ik zie dat je graag drogreden gebruikt om jezelf te bevredigen. Zoals een dronkaard geniet van zijn roes. En dat niet alleen, maar onderling met elkaar. Daar wens ik je veel plezier mee. Het heeft echter niets met de werkelijkheid te maken.
  8. Je laat zien dat je graag drogreden gebruikt om jezelf gelijk te geven. Als een dronkaard aan de alcohol voor een korte roes. En dat voelt vast prettig. Maar het heeft niets met de realiteit te maken. Je laat slechts zien dat je graag drogreden gebruikt om jezelf gelijk te geven. Als een dronkaard aan de alcohol voor een korte roes. En dat voelt vast prettig. Maar het heeft niets met de realiteit te maken.
  9. Ik verklaar dat je God op zijn woord moet geloven. In welke taal je dat doet is niet relevant. Als je maar zeker weet dat je geen nepbijbel hebt. Begin in Romeinen hoofdstuk 1 vers 18 tot en met hoofdstuk 4 om te leren waarom je de vergeving van je zonden nodig hebt en wat je daarvoor moet doen (And whosoever was not found written in the book of life was cast into the lake of fire): https://www.tsabs.nl/rechtvaardiging1.html.
  10. De persoon onder schuilnaam "jezus weende" is een heretick: https://www.tsabs.nl/woorden/heretick-onder-pseudoniem-jezus-weende
  11. Je hebt nog niets aangetoond. Je laat slechts zien dat je graag drogreden gebruikt om jezelf gelijk te geven. Als een dronkaard aan de alcohol voor een korte roes. En dat voelt vast prettig. Maar het heeft niets met de realiteit te maken.
  12. Amen. Prachtig vers! Probeer je hiermee te zeggen dat je graag jouw euros omruilt voor mijn echte Monopoly biljetten? Of hecht je meer waarde aan jouw euros omdat je (in afwijking van je eerdere drogreden) begrijpt dat Monopoly geld (ondanks dat het echt is) je niet zal baten? In dat geval wil je misschien ook je eerdere opmerking over de "echtheid" van jouw bijbel herzien.
  13. Heel goed. Ik heb nog wel wat Monopoly geld voor je in ruil voor jouw euros.
  14. Hoe weet je of jouw bijbel echt is? Daarvoor moet je het woord uit jouw bijbel op zichzelf toepassen: Zoals staat geschreven: het woord van God is waarheid (Johannes 17:17), geen leugen is van de waarheid (1 Johannes 2:21), en God kan niet liegen (Titus 1:2). Daaruit volgt dat een boek met een leugen NIET van God kan zijn - en dat om die reden ook niet is. Want als jouw bijbel een leugen bevat, dan ontkent jouw bijbel zichzelf. Dat is, de ontkenning dat God's woord waarheid is, dat geen leugen van de waarheid is, en dat God niet kan liegen. En God is niet de
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid