Spring naar bijdragen

Arius

Members
 • Aantal bijdragen

  53
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Arius

 • Rang
  CrediGup

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Arius

  666

  Jouw antwoord bevestig alleen, dat je een Darwinist bent, 100 % atheist en dat jullie Darwinisten, op deze forum, maar waar danook, enkel bezig zijn om destructief, alles wat met het ware geloof te maken heeft, met nutteloze discussies kapot te krijgen, jullie zijn bijbel haters, Satan dienaren zijn jullie, want zo precies gaat Satan te werk. Ik was opzoek van oprechte onderzoekers en geen autisten-psychopaten, die door zieke geesten zijn benen. Ik heb met jullie niet mee te maken en sluit het bij deze.
 2. Arius

  Verboden archeologie

  Zo reageren altijd de varken die de parels niet waarderen
 3. Arius

  Jezus op Aarde en in de Hemel?

  Het eerste geschapen wezen ook genaamd Zoon van God en Heilige Geest voegde zich samen in een menselijke tempel genaamd Jezus Christus. Heilige Geest zijn als een geheel naar de hemel gegaan. Christus ontving de openbaring van God vervolgens gaaf die aan zijn heilige geest / engel en deze gaaf die aan Johanes. Iedere van de 7 christelijk gemeenten werd geleid door 1 heilige angel /geest.
 4. Arius

  666

  Het gaat om de nauwkeurigheid van een combinatie die altijd klopt bij de inmiddels aan het veranderen 3 x 2 lange strepen (6) 6getalen tussen 4 lange strepen(6)en nogmaals 6 getallen tussen 4 lange strepen(6) een combinatie van 666 is telkens te lezen op bijna alle barcodes, al ze op hetzelfde wijze wordt gelezen. Deze openbaring is niet bedoeld voor Darwinisten, ze kunnen en willen het niet aannemen zoals het bedoeld is. Darwinisten net als democraten die Trump eindeloos aanvallen, horen bij de linkse kerk, ze worden door demonen bezetten en vaak zijn ze autisten / psychopaten, ze vormen samen een grote zieke geest en net als hyenas, verscheuren in groep, kwetsbare slachtoffers, alleen kunnen ze niets omdat ze lafaards zijn.
 5. Arius

  Verboden archeologie

  U-966 werd gebruik om de Veiligheid van de vluchtroute van Hitler naar Argentinië te pijlen. Ik heb een van de overlevende persoonlijk gekend. Vervolgens, na hun eerste vergadering in Argentinië werd Bernhard door Hitler aangewezen als zijn opvolger. Daarna werd in Antarctica het blauwdruk voor het nieuwe wereld orde vast geleg. Sindsdien, voert Nederland een hightech dictatuur uit.
 6. Arius

  Verboden archeologie

  Autisme is vergelijkbaar met wat wij van humanoids kennen, Mr. Data of Mr. Spock, zijn voorbeelden van.Toen mens dacht dat autisme hoogbegaafden waren, die door gebrek aan empathie toe in staat waren als menselijke robots te functioneren, was het een grote vergissing. Ik heb de grootste moeite om mensen met autisme te accepteren, die toe in staat zijn om te onthouden, hoeveel raampjes alle kerken van een stad bevatten, maar lopen voorbij als iemand dood neervalt, omdat ze optijd moeten zijn om van hun thee van 15 uur te genieten. Met steeds groiende autisme, hoeven wij geen zorgen te maken over super computers die de wereld zullen veroveren, dat doen autisten en psychopaten wel. De wereld op zijn kop dus. Bovendien worden autisten getraind om hun gebreken te verstoppen, zodat ze hoog in de maatschappij kunnen klimmen beroepen als; rechters, politici, artsen etc zitten bol van. Humanoids zijn er al, miljarden!!
 7. Arius

  666

  Feiten zijn dat niemand kan kopen of verkopen zonder de barcode, welke telkens uit een combinatie van 3x6 bestaat. Dit is precies wat bijna 2000 jaar geleden is voorspeld. Ook dat het pin in het voorhoofd wordt bewaard en het met het rechte hand wordt voltooid. Dit laat weinig ruimte voor ander speculaties en juist diegenen die sarcastisch tegen deze visie zijn, vormen deel van het groeiende anti christen.
 8. Arius

  Verboden archeologie

  Niet vergeten dat een hogere technologische beschaving, impliceert dat zulke wezens intelligenter zijn dan mensen, w. d. mensen hun evenmin kunnen verstand zoals dieren t.o.v. mensen dat ook niet kunnen. Universele regels gelden wel voor alles en iedereen, zo is welke wezen danook niet toe in staat om iets te maken of creëren wat hoger is dan zichzelf. Er bestaat dus een dergelijk universele rangorde.
 9. Arius

  666

  Mensen, het is aangetoond bij kinderen die tussen honden zijn opgevoed.
 10. Arius

  Geest

 11. Arius

  666

  Ik hou van dieren en kan heel goed met ze communiceren. Maar wegens omstandigheden kan ik ze nu niet hebben. Het is jammer dat ze telkens naar aantal jaren dood gaan.
 12. Arius

  Verboden archeologie

  Een mogelijk verklaring voor UFO is dat het op afstand gestuurde onbemande ruimteschepen zijn met kunstmatig intelligente en geavanceerde robots zoals men in Black of met kunstmatig DNA zoals in Nazca gevonden mummies.
 13. Arius

  Verboden archeologie

  Op her muur van de kerk dat Hitler als kind bezocht ging een hakenkruis. Hitler werd katholiek opgevoed en heeft verklaard dat met Duitsland beter ging dan met Oostenrijk doordat in Oostenrijk veel Joden waren, het idee dat her kwam omdat Duitsland protestant en Oostenrijk katholiek verwierp hij. Leuke foto van de kat.
 14. Hoe zit het met het Apostolische vaders collectie? Heeft het wel of niet tot het oorspronkelijke bijbel behoort? En wie heeft de Canon bepaald? Klopt dat allemaal wel? Als het codex sinayticus het oudste bijbel is, dan zou dit allemaal moeten kloppen, dan zou er meer dan 66 boeken moeten zijn toch?
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid