Spring naar bijdragen

Hermanos2

Members
 • Aantal bijdragen

  434
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Hermanos2

 • Rang
  CrediGup

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Hermanos2

  Creatie en destructie

  De mens oordeelt makkelijk. Dat men in staat is tot vergeven en vergeten wil nog lang niet zeggen dat men dit ook daadwerkelijk doet. Dat is de onvolmaakte mens. Gelukkig voorbijgaand. De bijbel is inderdaad een bibliotheekje. Neem eens 66 blaadjes en schrijf daarop de namen van de afzonderlijke bijbelboeken. Leg ze op chronologische volgorde en bekijk ze eens van een afstand. Dan zie je God's reddingsplan voor de mens. Misschien een openbaring voor jou. Succes!
 2. Hermanos2

  God Aanbidden in Geest en in Waarheid

  Hellevuur is mythologie, geen bijbelse leer. De ziel die zondigt zal sterven, zegt de bijbel. Van eeuwige pijniging is geen sprake. Inderdaad, dat heb ik niet gedaan. Ik ga echt geen bijna 2 uur durende video bekijken. Toen ik deze tijdsduur en de lengte van je bericht zag verslapte meteen mijn aandacht. Excuus hiervoor!
 3. Hermanos2

  Creatie en destructie

  Ik was een zondaar. Na geloof bekering berouw belijdenis en doop ben ik iemand geworden die nog kan zondigen. Door oprecht berouw wordt het mij door God vergeven. Door de mens waarschijnlijk niet. Maar ik acht God belangrijker.
 4. Hermanos2

  God Aanbidden in Geest en in Waarheid

  Zeker. Met geloofsbrieven bedoel ik hier dat je kunt bewijzen dat je één of meerdere opleidingen in de genoemde talen hebt gevolgd en met succes hebt afgesloten.
 5. Hermanos2

  Creatie en destructie

  Volgens mij heb ik dat vandaag gedaan. Ging oa over David en Nathan. Lees maar na. Jij bent keigoet in taal, maar helaas niet in bijbel begrip. Wel veel kennis van losse verzen. Handjes meteen in de lucht gooiend als je de woorden liefde en genade hoort. Echt zo'n mystieke pinkster flip.
 6. Hermanos2

  Creatie en destructie

  Ach meisje toch...... Dit is basale bijbel kennis. Daarvoor doe ik een beroep op gezond christelijk verstand door God's Geest. Als je deze uitspraak niet begrijpt en geloofd, hoe kun je dan aanspraak maken op behoudenis?
 7. Hermanos2

  Creatie en destructie

  Wij zullen blijven zondigen. Maar degene die zich heeft bekeerd en Jezus' offer aanneemt wordt erdoor verlost van de macht van de zonde ( de ziel die zondigt zal sterven). Met andere woorden, je zult nog steeds zondigen maar je bent geen zondaar meer.
 8. Hermanos2

  God Aanbidden in Geest en in Waarheid

  Het is niet mijn persoonlijke opvatting dat de naam Jezus niet de betekenis heeft van de naam Yeshua waarvan deze foutief afgeleid werd. Dat is taalkennis. Van Yeshua, wat hebreeuws is en niet grieks zoals jij beweerd heeft men jeej-sous gemaakt. Terwijl men Joshua, dezelfde naam, zo gelaten heeft. Dat is vreemd. Op dit moment is Yehováh in mijn optiek de meest correcte weergave van de Goddelijke Naam. Afgekort: Yah, zoals in HalleluYAH. God de Zoon wordt correct weergegeven als Yeshua. Zo sta ik er op dit moment in. Maar ik zal er niemand op aankijken als diegene gebruik maakt van de woorden God en Jezus. God ziet het oprechte hart. Dat is doorslaggevend. Misschien nog een goed bedoelde kritiek. Ik lees in je berichten dat je helemaal vol bent van datgene wat je geleerd hebt en dat je overloopt van verlangen om die kennis te delen. Je komt in je enthousiasme nogal belerend over. Om dat te mogen doen zul je toch eerst geloofsbrieven moeten laten zien. Ik wens je God's Zegen toe.
 9. Hermanos2

  Creatie en destructie

  I was born about 10.000 years ago. I saw Noah build the ark and I crawled in the window after dark....
 10. Hermanos2

  Creatie en destructie

  I guess you had to be there......
 11. Hermanos2

  Creatie en destructie

  Mooi om te zien hoe deze teksten elkaar perfect aanvullen.
 12. Hermanos2

  "Ik geloof de Bijbel van kaft tot kaft" , is dat zo ?

  Het ga je goed!
 13. Hermanos2

  Creatie en destructie

  Begrijp je wat de bijbel zegt? Paulus stelt dat niemand goed doet. Wij zijn vanaf geboorte belast. Door geloof vertrouwen berouw en doop keren we ons om. We laten Jezus toe, en "maken gebruik" van Zijn reddend offer.
 14. Hermanos2

  Creatie en destructie

  Dan kun je hem een pb sturen. Op een forum staat het iedereen vrij om te reageren. Dat maakt een forum. Ik heb er ook aan moeten wennen.
 15. Hermanos2

  God Aanbidden in Geest en in Waarheid

  Zeg eens, meneertje van de spelling politie. Dat citaat in je vorige post is niet van mij. Je bereikt een nieuw dieptepunt.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid