Spring naar bijdragen

DetectedDestiny

Members
  • Aantal bijdragen

    2.912
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles door DetectedDestiny geplaatst

  1. Als je werkelijk iets wilt opsteken over hoe lang de aarde al bestaat raad ik aan om dit boek te lezen: http://www.amazon.com/Age-Earth-G-Brent ... 0804723311
  2. DetectedDestiny

    Modelbouwtopic

    Leuk project! Aan wat voor schaal moeten we denken, hoe groot wordt de APC? En hoe krijg je de maten van de verschillende onderdelen en details zo precies in je tekenprogramma? Heb je bouwtekeningen of maak je het zelf 'met de hand' passend?
  3. Als je bang bent voor geldontwaarding, waarom koop je dan niet een huis ipv van goud of zilver? Aan een huis heb je zelf ook nog wat, goud of zilver ligt maar daar (of je moet een partner hebben die het om kan hangen ). Overigens denk ik zelf dat het voor de komende 10 jaar het beste is om in energie-gerelateerde zaken te investeren. Denk bijvoorbeeld aan olie, zonnepanelen(producenten), bouwers van nucleaire centrales, Li-ion accu's, elektrische auto's, etc. Als je toch per se een metaal wilt kopen dan is Lithium denk ik geen gek idee.
  4. Het zich kunnen voorstellen van een god zal de wetenschap(per) geen stap verder helpen. En zonder goden heeft de wetenschap toch heel wat weten te presteren: link
  5. Over theorieën en bewijzen heb ik ooit ook een topic aangemaakt: link Daarin schreef ik toen dit: Nog een leuk stukje over theorieën, feiten en wetenschapsfilosofie dat ik op het Na Darwin Forum geschreven heb: 'Bewijs' in de vorm van '100% zekerheid' bestaat niet in de natuurwetenschappen. Niet in de natuurkunde, niet in de scheikunde en niet in de biologie. Enkel binnen de axioma's van de wiskunde en de logica zijn dingen 100% te bewijzen. Alle andere natuurwetenschappen moeten het doen met aanwijzingen. Vandaar dat er ook wel gesproken wordt van empirische wetenschap. Uit allerl
  6. De scene dat ze Rocco voor de gek houden in die hotelkamer waar ze net al die Russen hebben neergeschoten is toch ook super? En dan de scene met de kat van Rocco, w00000t... "Is it still alive?" hahahaha
  7. Vers 26, is dat niet duidelijk dan? Ik heb niks tegen Mesopotamie, maar Jeremia en/of (zijn) god wel blijkbaar...
  8. Quote: Op vrijdag 04 mei 2007 15:23:19 schreef Helena87 het volgende: en hoe komt het dat je over bepaalde dingen anders gaat denken; Wanneer ik meer info krijg verandert dat soms mijn mening. Quote: wat overtuigd jullie? Feiten en logisch onderbouwde redeneringen.
  9. Quote: Op vrijdag 04 mei 2007 14:13:50 schreef -:Jammir:- het volgende: Wat zou dat betekenen volgens jullie, en wat zou ik er mee moeten doen? Babel = Baghdad. Het betekent dat god wil dat je al je bezittingen verkoopt en naar Irak reist om Baghdad met de grond gelijk te maken als strijder voor god.
  10. Quote: Op dinsdag 17 april 2007 14:45:46 schreef SilverUnicorn het volgende: ...M'n toekomstige man hoeft echt geen professor te zijn, liever niet zelfs, zou wel fijn zijn als ie een Ikea-kastje in elkaar kan zetten Denk je dat professoren dat niet kunnen dan? lol~!
  11. DetectedDestiny

    God schiep. punt.

    Toen ik vanochtend naar de winkel fietste kwam ik een auto tegen met het nummerbord GH-AS-94! Hoe klein is de kans dat ik hier, precies vanochtend een auto tegenkom met exact dat nummerbord??? Dus....
  12. DetectedDestiny

    Fitness topic

    @ Light Jr bedankt!!
  13. DetectedDestiny

    Fitness topic

    rug, dat was ik nog vergeten Vreemd genoeg heb ik wel aardig ontwikkelde buikspieren, zou je dat ook van fietsen kunnen krijgen?
  14. DetectedDestiny

    Pokeren

    Ik speel al 2 jaar, dus ik was de hype voor... En het is een makkelijke inkomstenbron vind ik.
  15. DetectedDestiny

    Fitness topic

    Ik heb misschien nog wel een leuke vraag voor je, Light Jr. Ik zou graag wat aan spieropbouw willen doen en dan met name het bovenlichaam (ik fiets vrij veel, dus benen is wel ok). Maar ik ben geen lid van een sportschool en zou de oefeningen graag thuis doen. Zijn er eenvoudige oefeningen die zonder allerlei dure apparaten zijn uit te voeren voor - biceps - triceps - pectoralis - schouderspieren (bestaat dat? )???
  16. DetectedDestiny

    Pokeren

    Ik poker soms ook voor geld. Wat zijn de bezwaren tegen spelen om geld eigenlijk precies? Mijn bezwaar zou zijn dat het soms erg frustreert als je een grote pot verliest door domme pech.
  17. DetectedDestiny

    Wat is geluk?

    Quote: Op dinsdag 06 februari 2007 18:14:20 schreef Nynthe het volgende: Mijn zus zei eens tegen me: "De kunst is om gelukkig te zijn, zonder dat je daar een directe reden toe hebt." Leuke uitspraak, maar gaat niet in op de vraag van de topicstarter. Je zus beweert dat je gelukkig moet zijn zonder bepaalde reden, maar wat is 'gelukkig zijn'?
  18. DetectedDestiny

    Wat is geluk?

    Geluk is tevreden zijn met wat je hebt en met wie je bent denk ik.
  19. DetectedDestiny

    Jouw top 10

    Waarschijnlijk allebei.
  20. Quote: stotteraars kunnen niet zomaar ophouden met stotteren om de ander maar een plezier te doen.. Als allang duidelijk is wat ze willen zeggen kunnen ze toch gewoon stoppen met praten en de andere persoon de zin laten afmaken? Ze kunnen er dus ook zelf iets aan doen.
  21. Quote: dat heet geduld, inlevingsvermogen, respect enzo.. fijn dag je zo'n rekening houdt met je medemens Ik beantwoord gewoon de vraag van de topicstarter. Quote: het omaatje kan ergens anders gaan fietsen Dus in jouw wereld mag ik me niet ergeren aan stotteraars, maar stotteraars mogen zich er wel aan ergeren als ik een zin voor hun aanvul/afmaak? Dat heeft trouwens niet eens zoveel met stotteren te maken, ik maak ook zinnen af van mensen die langzaam praten of veel "uh" zeggen. Slome duikelaars...
  22. Ik erger me wel eens aan stotterende mensen, schiet echt voor geen meter op. De hele tijd staan wachten tot ze zijn uitgestotterd, terwijl je allang weet wat ze willen zeggen.
  23. @ Eli: 22.00 @ weg2: kloosterritme? Nee, mijn vriendin woont in een andere tijdzone en als ik haar wil spreken buiten m'n werkuren (ben van 6:30 tot 19:00 niet thuis) dan moet ik wel vroeg opstaan.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid