Spring naar bijdragen

Naeva

Members
 • Aantal bijdragen

  10070
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Naeva

 • Rang
  CrediOrca

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

1209 profielweergaven
 1. Naeva

  Hoe stellen we ons het hiernamaals voor?

  Wat bedoel je hier precies mee? (Nieuwsgierig 🙂)
 2. Naeva

  Duiveluitdrijving in de 21e eeuw

  Zullen we dan nu weer over het topiconderwerp verder kletsen? Over hedendaagse duiveluitdrijving ging het.
 3. Naeva

  Jehovah's getuigen

  @thomen @HJW, zouden jullie dit gesprek willen verplaatsen naar een ander topic? Hier in het Jehova’s Getuigen-topic dwaalt het anders erg af. Dank u.👍🏻
 4. 1 post verwijderd die in mijn ogen niets bijdroeg aan de discussie.
 5. Naeva

  Duiveluitdrijving in de 21e eeuw

  Ontopic graag. Opmerkingen over iemands vermeende onzekerheid, matige spelling of “brabbelen” dragen niet bij aan de discussie.
 6. Naeva

  Geloof verloochenen

  Heftige tekst om in een kinderdienst te bespreken... Jill, die tekst gaat niet over jou. Je mag gewoon terug. Misschien ben je even weggeweest bij de kerk en dacht je zelfs even weg te zijn bij God, maar Hij is nooit weggeweest bij jou. Ik wil je wel meegeven: Let erop dat mensen je niet opnieuw proberen te beïnvloeden en dingen doen/zeggen die je niet wilt. Probeer erachter te komen hoe het komt dat je je in het gesprek ongemakkelijk voelde en neem dat gevoel serieus.
 7. Naeva

  Jesus Christ Superstar

  Ik was een beetje terughoudend om te luisteren, want in mijn ogen is het origineel dé uitvoering. Maar daar ben ik helemaal van teruggekomen. Héél goed gedaan. Dichtbij het origineel gebleven maar toch eigentijds en overtuigend neergezet. Ik heb 'm al een paar keer helemaal geluisterd. Mocht deze een keer in Nederland komen dan ga ik er zeker heen. Opvallend mooi shot aan het einde met het kruis en het licht daarachter.
 8. Naeva

  Voorstelling van een 'wereld' reiziger

  Welkom!
 9. Naeva

  banmeld topic

  @Kaasjeskruid heeft zijn derde waarschuwing in 1 maand gekregen en de zesde in een halfjaar, daarom is hij nu voor een week geband.
 10. Ik heb een groot aantal posts verwijderd die niet bijdragen aan de inhoudelijke, opbouwende discussie. Thinkfree en Kaasjeskruid hebben een waarschuwing gehad voor hun gedrag in dit topic.
 11. Naeva

  Pedofielen kunnen niet veranderen.

  Ontopic graag.
 12. Naeva

  Jesus Christ Superstar

  Vroeger hadden we de muziek op een LP... Die hebben mijn siblings en ik helemaal grijs gedraaid. De film heb ik ook meerdere keren gezien. Ik zing de liedjes nog zo mee. Epische muziek + jeugdsentiment is een sterke combi, dus van mij zul je geen onvertogen woord horen. Ik kan me principiële bezwaren wel voorstellen, hoor. Vanuit een bepaald perspectief zijn ze ook gewoon consequent. Zelf is er voor mij alleen een glashelder onderscheid tussen de Jezusfiguur in zo’n film en de levende Jezus Christus.
 13. Naeva

  Pedofielen kunnen niet veranderen.

  @Dat beloof ik, wat denk jij dat een pedofiel persoon aan de DSM heeft? Sec gezien staat in de DSM alleen maar wanneer je volgens de schrijvers van de DSM kunt spreken over pedofilie.
 14. Naeva

  Pedofielen kunnen niet veranderen.

  Ik denk dat een mens uiteindelijk niet gebaart is bij een boek maar bij persoonlijke aandacht en een aanpak op maat. Kun je concretiseren over welke stoornissen of zonden je het hebt? Ik zie je namelijk met name posten over agressiviteit. Daarbij kan ik me de gedachte nog voorstellen: ligt dit nu buiten mijzelf, is dit de “schuld” van een stoornis (DSM)? Of ligt dit in mijzelf, is dit zonde (Bijbel)? Maar hoe denk je over psychoses, angst- en dwangstoornissen, autisme, etc?
 15. Pedoseksualiteit wordt, zoals Lobke en Trajecto al aangaven, in een nieuw topic besproken en dus niet in dit topic.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid