Spring naar bijdragen

PeterK

Members
  • Aantal bijdragen

    217
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over PeterK

  • Rang
    CrediGup

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

  1. Gewoon zorgen dat je ergens rustig ontspannen met haar zit en dan het voor jezelf even in gedachte oefenen en dan het er gewoon uit mikken. Maak het jezelf niet te lastig met op je knieën gaan of andere romeo houdingen. Mijn vriendin zei later dat ze me had afgewezen als ik op mn knieën was gegaan XD
  2. PeterK

    Wie heb je in het echt gezien?

    Ik zie Mijkie regelmatig, maar zij ziet mij nog veel vaker omdat ik altijd loop te dromen ofzo.
  3. PeterK

    Fototopic [Algemeen]

    Quote: Op donderdag 18 oktober 2007 21:00:15 schreef TamarM het volgende: OEH, mag ik in je vader zijn hobbykamer komen snuffelen? Dat zal je nog tegenvallen, je kunt er amper lopen.
  4. PeterK

    Fototopic [Algemeen]

    Mijn vaders hobby-kamer. Een nachtmerrie om te belichten maar wel een leuke rommel: Zie de webpagina voor meer/ grotere foto's
  5. PeterK

    Lenzen!

    ik adviseer uit persoonlijke ervaring: zachte, iedere dag, lenzen van Focus Dailies. Wel duur maar absoluut de beste. (voor mij althans, volgens mij verschilt het per persoon hoe je ze ervaart) Vraag eens bij een opticien naar een proefverpakking, vaak kan je gratis een setje voor een week proberen.
  6. PeterK

    Fototopic [Algemeen]

    Zo vakantie zit er weer op en het was weer de moeite waard (wanneer niet?) Ik heb wat foto's hier staan: http://www.pkarels.nl/ardennen.htm Ik ben degene met het ijsje, die kleine meid is mijn doorgaans lieve nichtje.
  7. PeterK

    Lenzen!

    ha ik heb iedere dag lenzen. Ik zeg het je: Lenzen Rocken! Ten eerste rijd ik nooit meer per ongeluk met mijn bureaustoel over mijn bril, en zelfs al zou ik het doen is het niet erg. Ten tweede kan ik er mee zwemmen zodat ik ook de schone dames in het zwembad kan herkennen. Als ik ze verlies prop ik gewoon een nieuw setje in. Ten derde hoef ik niet meer te rommelen met schoonmaken, als ik het al deed dan deed ik het meestal niet zo schoon. Ten vierde gingen bij het dragen van mijn bril mijn ogen langzaam achteruit. Sinds ik lenzen heb zijn mijn ogen alleen iets voorruit gegaan. Ten
  8. PeterK

    DeviantART

    Quote: Op zaterdag 14 juli 2007 15:11:52 schreef Verity het volgende: Ik kan ze niet zien . Ik krijg beveiligingsbordjes Je kunt alleen foto's met dergelijke content zien als je een geregistreerde gebruiker bent.
  9. PeterK

    Vleesetende planten

    Quote: Op zaterdag 07 juli 2007 00:22:22 schreef Mystique het volgende: Mijn vader vind ze mooi, dus ik ga er binnenkort 1 kopen voor binnen. Wel €8,50 Je kunt op internet een helehoop info vinden: http://users.skynet.be/triplebee/venus.html http://www.carnivora.nl/verzorgingspdf/verzorging%20Dionaea%20 Muscipula.pdf Download hier een filmpje van de plant in actie!(9.2MB)
  10. PeterK

    Vleesetende planten

    Quote: Op vrijdag 06 juli 2007 19:36:23 schreef robinwithaar het volgende: Ik vind vleesetende planten ook wel lol, weer eens wat anders. In het bos bij ons in de buurt is ook een veld te vinden met vleesetende plantjes (ze zijn namelijk vrij klein en blijven dit ook). Ik weet verder niet hoe ze heten, maar wel erg leuk om naar te kijken... In Nederland komen geloof ik alleen het Vetblad en het Zonnedauw voor.
  11. PeterK

    Vleesetende planten

    De Venusvliegenval
  12. PeterK

    DeviantART

    Ik vind deze helemaal geweldig: link
  13. PeterK

    Vleesetende planten

    Wij hebben hier het venusplantje en zonnedauw. Als je trouwens naar de Kalmthoutse heide in België gaat kun je heel gemakkelijk een hele hoop zonnedauw in het wild vinden. Verder vind ik het stoer om exotische bomen te telen, ik heb hier naast me een bananenboom staan en in onze tuin staat een vijg en een olijvenboom. Verder hebben we een paar terrariums en paludariums die vol staan met exotische planten. De leukste manier om ze te telen is af en toe een stekkie / vrucht meenemen uit de dierentuin en die opkweken. Of gewoon pitten uit gecomsumeerde vruchten opkweken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid