Spring naar bijdragen

Musli

Members
 • Aantal bijdragen

  705
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

  Nooit

Over Musli

 • Rang
  CrediGup

Profile Information

 • Interesse
  dingen
 1. Musli

  Jong trouwen.

  Quote: Op dinsdag 06 september 2005 20:17:46 schreef Freefly4fun het volgende: Volgens mij zit er een balk in je oog. Yup. Ik wil niet nu al trouwen (ik misschien wel gewoon niet trouwen) En dat is niet omdat ik geen levenslange verbintenis aan wil gaan, want die bén ik al aangegaan. Daar heb ik geen huwelijk voor nodig. En áls ik ga trouwen dan wil ik dan dan ook goed doen, niks halfbakkens, dus eerst even goed sparen (het huis was al duur genoeg ).
 2. Musli

  Jong trouwen.

  Ik weet inderdaad van 2 stellen die beide jong (= mijn leeftijd en jonger) gingen trouwen en idd ook gelovig zijn. Verder ken ik alleen jonge stellen die samenwonen (waaronder ik) Ik heb geen behoefte om te trouwen, ik wil gewoon samen zijn met mijn vriend, samen oud worden en het bejaardenhuis terroriseren, dat soort dingen. Het huwelijk heeft voor mij geen toegevoegde waarde en ik denk dat binnen het geloof het huwelijk juist wél een toegevoegde waarde heeft en dat daarom mensen zo jong gaan trouwen. maar dat is alleen maar een theorie, er zijn ook wel niet-gelovigen die het huwelijk wel belangrijk vinden. Jolene: Ja vrouwen vinden seks ook wel fijn hoor
 3. Musli

  Wat willen niet-Christen horen?

  1. 'Je moet geloven anders ga je naar de hel' 2. 'God houdt ook van jou' dat is het wel zo'n beetje. Iedereen mag geloven wat hij of zij wil en daarbij geen andere mensen daarover lastigvallen die er anders over denken.
 4. Musli

  Roken. Kan dat?

  Quote: Op dinsdag 02 augustus 2005 19:25:34 schreef Huskarl het volgende: [...] En wat als dat ten koste gaat van jezelf? Ik bedoel dat er niet maar 1 manier is, maar verschillende. Dit als reactie op het hele, "cold turkey is het beste!" 'Nietes! met een of ander boek' "nietes" (enz) Ikbedoelde te zeggen dat er voor iedereen een andere 'beste' manier is.
 5. Musli

  Gelovige of ongelovige partner?

  Begrijp me goed, ik probeer je niet over te halen (geloof zelf ook niet) Maar als het geloof jou ook lag was het probleem opgelost. Tja ik wens je verder veel succes, je zult zit toch samen moeten oplossen.
 6. Musli

  Aanbiddingsdans

  Quote: Op dinsdag 02 augustus 2005 22:31:09 schreef maaike het volgende: Heb ff voor je gezocht: http://www.christian-dance-company.org http://psalm121.ca/dance.html (engelse site met allemaal links, moet je dus ff doorklikken) http://www.celebrationofdance.com/index.html En ik denk dat je via google nog wel meer kan vinden...helemaal in het engels. Khoop dat je er wat aan hebt, succes ermee! tss argumentatie dmv links mag niet
 7. Musli

  Gelovige of ongelovige partner?

  Dat is heel erg begrijpelijk. 2 verschillende levenswijzen in 1 relatie is moeilijk, helemaal als zij zich aan ieder regeltje wil gaan houden. Is het geloof niet wat voor jou? (ik maak er een grapje van, maar het is wel een idee natuurlijk)
 8. Musli

  Gelovige of ongelovige partner?

  Praat es met haar, met praten kom je een heel eind en het helpt onbegrip nog al eens uit de wereld.
 9. Musli

  Roken. Kan dat?

  bah, roken [edit] er is geen 1 goede manier om te stoppen maar wel 20 (ofzo), voor iedereen wat
 10. Musli

  Kan vechtsport en Christen zijn?

  Waarom niet, is basketbal wel christelijk verantwoord, en schaken?
 11. Musli

  De Aarde is hol

  Quote: Op maandag 27 juni 2005 21:07:11 schreef The Black Mathematician het volgende: [afbeelding] [afbeelding] Modedit: Te grote foto verwijderd, zie topic. Dit lijkt me genoeg tegenbewijs. Die foto's zijn gewoon nep (ja ik ken mensen die dat écht geloven, ik ken ook mensen die beweren dat de maanlanding slechts in scene is gezet)
 12. Musli

  De Aarde is hol

  Ow, tis dus al weg. Nou zijn theorie was dus dat de aarde hol is en wij aan de binnen kant wonen en dat de zon in het midden schijnt. En doordat licht dus varialbele snelheden heeft wordt het dag en nacht. Mede een reden waarom deze man zeker weet dat wij aan de binnenkant wonen is dat als mensen uit de hemel vallen zij weer op aarde belanden, en als wij aan de buitenaknt zouden wonen er een veeeel te klein raak oppervlak zou zijn en we zouden er naast vallen. (lekker onzinnig IMO) Nou je hoij had een verhaal van een kwartier lang over het hoe en wat en waarom het belachelijk is dat ze aarde niet het middelpunt is en dan we niet aan de buitenaknt kunnen wonen. Ik wou het hier posten om dat de man die dit dus beweerd zelf christelijk is en zijn mening uit christelijk oogpunt is ontstaan. En daar wou ik meningen over horen. nieuwe link -> http://www.vpro.nl/programma/ochtenden/afleveringen/21819521/audio/22808808/ Bij mij doet deze het
 13. Musli

  De Aarde is hol

  Volgens evangelist Ab Klein Haneveld wonen wij niet aan de buitenkant, maar aan de binnenkant van de planeet en draait de zon in de aarde.... http://www.vpro.nl/programma/ochtenden/afleveringen/21819521/audio/22808808/ Meningen? Ik denk dat zijn redenatie ietwat vreemd is. Waar komt dan bijvoorbeeld lava vandaan? En licht heeft variabele snelheden?
 14. Musli

  Liefde die pijn doet...!

  Rondsletten heeft meestal maar weinig zin. Kijk maar hoe het gaat, je gaat lekker een tijd naar Engeland, kun je alles in alle rust verwerken en dan wel weerverder zien
 15. Musli

  verkering nog nooit

  Quote: Op maandag 09 mei 2005 03:32:08 schreef Pax het volgende: [...] En hoe weet je dat zo zeker? Hoe ben je? Je weet pas of iemand de ware is als je een jaartje of 80 bent en je vergelijkingsmateriaal hebt. Als iemand 'een ware' (de ware zou betekenen dat er maar 1 zou zijn en dat zou gemeen zijn) is, dan merk je dat.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid