Spring naar bijdragen

Harmen

Members
 • Aantal bijdragen

  374
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

  Nooit

Over Harmen

 • Rang
  CrediGup

Contact Methods

 • MSN
  jazeker

Profile Information

 • Interesse
  Slechtvalk Antestor Extol Crimson Moonlight
 • Beroep
  Fulltime supermarktmedewerker
 1. Harmen

  Bandshirts

  Quote: Op maandag 07 augustus 2006 15:16:07 schreef Raido het volgende: Maar wat de goede boodschap van 'lets fucking doomdance' is heb ik nog niet kunnen extraheren. Dit is wat ik zei m'n beste Raido: Heb bijv een Whispering Gallery t-shirt met achterop:Lets f#cking doomdance dat ik altijd DROEG, nog steeds zit het heerlijk maar door de "boodschap" draag ik het NIET meer. Okee beetje onhandig neergezet achter de zin ervoor maar m'n punt moet toch vrij makkelijk en duidelijk zijn right?
 2. Harmen

  Bandshirts

  Yep
 3. Harmen

  Bandshirts

  Ik draag alleen maar bandshirts Erg gaaf Alleen van bands die ik steun en het liefst met een positieve boodschap. Heb bijv een Whispering Gallery t-shirt met achterop:Lets f#cking doomdance dat ik altijd droeg, nog steeds zit het heerlijk maar door de "boodschap" draag ik het niet meer. Het Antestor "The Forsaken" t-shirt Rockt ENORM!!! Het Martyrium shirt van Antestor wil ik nog altijd ERRUG graag kopen
 4. Harmen

  gothic?

  Ik ben gothic, ik draag altijd zwart dus ben ik gothic!! Ook vind ik MM helemaal te gek om over Korn nog maar te zwijgen!! YEAH!! BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGH!!!! Ik kan 14 15 jarige posers niet UITSTAAN!! YUUUUUUUUUUUUUK!!! Niet dat ik zo TrOo ben maar voor die posers is het allemaal maar uiterlijkheid Ware Metal zit van binnen!!
 5. Harmen

  Corpsepaint/Warpaint

  Ik vind corpsepaint erg gaaf!! Niks mis mee ook als je het mij vraagt. Tja, ik vind dat het gewoon bij de show hoort. Ik vind echter wel dat het moet passen bij waar de band over zingt, zoals Slechtvalk zingt over de Middeleeuwen en andere bands over het slachten van demonen dan mogen daar best bijlen zwaarden en bloed bij.
 6. Harmen

  Hobby of hartstocht!

  Dank je Tja dat heb ik van meer mensen gehoord, de meesten vinden vissen niks aan, maar ja als je een keer een karper hebt gevangen geloof me dat is fantastisch!! Knokken dat ze doen!! Hier nog een foto,alleen een stukkie ouder Deze vis woog 28 pond en was ca 95 cm, Deze vis trok mij en m'n vismaat een half uur lang over het water, we zaten in een kano.
 7. Harmen

  Hobby of hartstocht!

  Mijn passie!! Tot dat ik Sylvia ontmoette Doe het nu nog graag hoor!
 8. Harmen

  wat is je favo band??

  Slechtvalk baby yeah!!
 9. Harmen

  jongen op anti-homo kamp

  Quote: Op donderdag 28 juli 2005 19:26:02 schreef RobertF het volgende: [...]Op zo'n school wordt je over het algemeen niet méér geïndoctrineerd met een godsdienst dan met aardrijkskunde, wiskunde, geschiedenis, biologie, maatschappijleer, etc. Beetje kortzichtig gesteld dus. Helemaal gelijk Robert
 10. Harmen

  jongen op anti-homo kamp

  Quote: Op woensdag 27 juli 2005 12:36:57 schreef onemangang het volgende: [...] Wat is eigenlijk het verschil met je zoon naar zo'n kamp sturen of je kinderen van jongsafaan naar een Christelijke, Evangelische of Islamitische school sturen? Daar worden ze toch ook geindoctrineerd met een bepaald doel voor ogen? Geindoctrineerd Ze worden opgevoed met de leer van die godsdienst, niet geindoctrineerd.
 11. Harmen

  Vergelijkbare christelijke metal.

  Neuh...
 12. Harmen

  Vergelijkbare christelijke metal.

  Quote: Op maandag 06 juni 2005 20:08:33 schreef lieverMETAL het volgende: pod is slappe zooi enne... metallica rulez! Neem me niet kwalijk dude, maar POD is veel harder en extremer dan metallica!!
 13. Harmen

  Vergelijkbare christelijke metal.

  Quote: Op zondag 29 mei 2005 10:33:32 schreef Ol Moth het volgende: ff dimmen he harmen Master of puppets zal mij nooit vervelen maar j moet gewoon niet zo zeuren ouwe brompot je zeurt over 'tallica, maiden enz gewoon niet zeuren klaar Ik zeur wanneer ik wil Ouwe Mot!!
 14. Harmen

  Vergelijkbare christelijke metal.

  metallica vervelen? DUH!!!
 15. Harmen

  Vergelijkbare christelijke metal.

  Quote: Op woensdag 25 mei 2005 10:55:20 schreef Ol Moth het volgende: [...] ik raadde m ook geen muziek aan die ik luisterde maar die in zijn straatje lagen Zou ik ook zeggen
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid