Spring naar bijdragen

Richard

Members
 • Aantal bijdragen

  185
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

  Nooit

Over Richard

 • Rang
  CrediGup

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.egospelsound.nl

Profile Information

 • Interesse
  God, computers, boeken, muziek
 • Beroep
  student
 1. Richard

  Programmeren

  Quote: Op vrijdag 12 januari 2007 10:22:35 schreef aj het volgende: Waar gebruiken jullie al die programmerentalen voor de desktop eigenlijk voor, zoals JAVA en Visual Basic(.NET)...? Ik bedoel PHP enzo is vrij nuttig voor websites e.d en ik heb zat ideeën voor websites maar ik zou nou echt niet weten wat voor desktopprogramma ik zou moeten maken... en @mark: Wat vind je fijner werken, ASP of PHP? Het grappige is idd dat bijna alles wat je kan bedenken als desktop programma of al bestaat of gewoon makkelijker of beter werkt als website. Da's jammer, want ik vind desktop proggen eigenlijk leuker... @Mark: Ik heb volgens mij nog nooit een website gemaakt zonder database (behalve de tekst-en-plaatjes sites)... Wat voor dingen zijn dat dan? Maja programmeren blijft leuk. Ik werk 2 dagen in de week bij een software bedrijf en doe daar vooral ook dingen met php. Verder ken ik ook nog wel java, vb, c (++), asp en nieuwkomer ruby (<-- best lachen taaltje)
 2. Richard

  Programmeren

  Programmeren? Ja dat doe ik ook wel eens...
 3. Richard

  Werkvakanties

  Quote: Op donderdag 27 juli 2006 20:03:29 schreef thijssieboi het volgende: Ik ga 10 aug. 2 weken naar Roemenie! echt vet veel zin in Heee wat toevallig, ik ook! Hahaha Ik was vorig jaar naar roemenie geweest om daar te helpen aan de bouw van ee kerk en kinderwerk te doen. Dit ging via stichting livingstone (www.lst.nl). Ik heb echt een super gave tijd gehad daar, zo gaaf zelfs dat we al vrij snel besloten dat we dit jaar weer zouden gaan! en over anderhalve week is het eindelijk zover!
 4. Richard

  Evangeliseren moeilijk?

  Nee! evangeliseren is niet moeilijk! Zoals glenn al aankondigde aan het begin van het topic zijn we een tijdje geleden wezen evangeliseren in zaandam. Het was wel eng om op mensen af te stappen om ze wat te vragen maar daarna ging het wel ok. De meeste mensen werkten goed mee, en ik was verbaasd hoeveel mensen geintereseerd waren in God! Bij 21 van de 60 mensen die we hebben aangesproken hebben, hebben we ze een boekje over het geloof mee gegeven. Het viel ons op dat vooral jongeren erg op zoek zijn naar God. Velen beseffen wel dat er 'iets is' maar weten niet precies wat. Ik heb nu al zin in onze volgende actie .
 5. Richard

  Christelijk Spamtopic

  Quote: Op donderdag 26 juni 2003 21:29:50 schreef salt4Christ het volgende: Een goeie nederlandse christelijke website die ik vond: www.real-life.nl Echt een aanrader idd. Die gast maakt niet alleen mooie websites, de mailing list is ook een aanrader, staan vaak mooie teksten in enzo
 6. Richard

  Onderzoek: Wonderen bestaan!

  Mee eens. Let wel dat niet alleen God de natuurwetten kan overtreden, de duivel kan het ook
 7. Richard

  Onderzoek: Wonderen bestaan!

  God heeft alles in de hand, ook hoe het muntje rolt. Maar ik ga nu naar bed, we vechten het morgen wel uit ok
 8. Richard

  Onderzoek: Wonderen bestaan!

  toeval bestaat niet
 9. Richard

  Onderzoek: Wonderen bestaan!

  Volgens mijn woorden boek is een wonder een 'supernatural event' (khad geen nederlands woordenboek bij de hand). Oftewel iets dat niet verklaarbaar is met de wetten van de natuur. Ik weet niet of ik het daarmee eens is. Sommigen zien de geboorte van een baby ook als een wonder, hoewel dat wel verklaarbaar is technisch gezien. Als we even de verklaring van het woordenboek aannemen en dus alleen kijken naar paranormale gebeurtenissen, als je zeker weet dat het van God komt, denk ik zeker dat het iets toevoegt aan je geloof. Het herrinnert je er weer aan dat het niet zomaar een fabeltje is, die God, maar dat God echt bestaat en dat Hij alles kan. De keren dat ik een wonder mocht meemaken of erover horen was dat zeker een versterking van mijn geloof.
 10. Richard

  bijbel downloaden

  Quote: Op vrijdag 17 januari 2003 13:44 schreef Eric het volgende: [...] gevonden... en nog een mooi programmatje ook 'k heb de statenvertaling ook maar ik vind 't wel jammer dat er geen vertaling is van Het Boek Klopt... ik zal ns zoeken of dat digitaal te krijgen is...
 11. Richard

  bijbel downloaden

  Ik heb een (gratis) programma van www.e-sword.net . Het programma zelf heeft de engelse bijbel en dan kan je vanaf diezelfde site nog een nederlandse vertaling downloaden die je dan in dat programma gebruikt. Het is vrij uitgebreid, je kan verse-lists maken en alles, het is bij elkaar nog geen 20 mb geloof ik dus dat moet wel lukken met dat cd'tje.
 12. Richard

  Op zondag werken?

  Het is eigenlijk heel logisch. Je hoort zovaak dat we leven in een maatschappij van 'snel snel snel'. Een rustdag past daar natuurlijk niet in. Mensen kunnen niet meer stilzitten. Ze moeten altijd wat te doen hebben. Ik denk dat een mens er echt kapot aan kan gaan door altijd maar bezig te zijn. Het aantal stress gevallen en burnouts is hoger dan ooit. Hoe zou dat nou komen?
 13. Richard

  Lord of the Rings occult?

  OK. over verdiepen gesproken. Ik heb me er even in verdiept. Ik zocht op internet naar 'harry potter christen' ik kreeg ALLEEN MAAR sites waar ze waarschuwen voor de film. Meestal stond er dat harry potter kwade krachten aanwend voor een goed doel, waardoor deze krachten goed lijken. 'lord of the rings christen' leverde mij voor zover ik zag geen waarschuwingen op. Wel mensen die zeiden dat het een gare film was, maar niet om geloofsredenen. Het grote verschil is dus dat harry potter kwade krachten gebruikt voor het goede, en de clan van lotr niet. Ze besluiten bijvoorbeeld om de ring niet te gaan gebruiken tegen sauron, maar om hem te vernietigen. Bovendien is hp natuurlijk een kinderfilm. Misschien dat wij erdoorheen kijken, maar kinderen niet. Goed. dit zijn natuurlijk alleen maar veronderstellingen. Zorg gewoon dat je 'Jesus inside' heb en laat je daardoor leiden. dan komt het allemaal goed. p.s. GLENN als je post met preview doet en je drukt op back in je browser (dus niet op het knop je op de site) dan is je tekst weg. Heel vervelend als je net een heeeeeele lange tekst heb gemaakt. Dit is dus een verkorte versie van wat ik eigenlijk ging posten
 14. Richard

  Lord of the Rings occult?

  Ik heb al afgesproken met m'n broertje naar die film te gaan. Ik ben ook naar de vorige geweest en ik heb het boek ook (bijna helemaal) gelezen. Ik lees ook wel vaker dit soort boeken. Ik denk dat het wel ok is zolang het echt verzonnen is. Denk even aan harry potter. Er gaan geruchten dat daar rituelen in voorkomen die in het echt ook gebeuren. Ik weet niet of dat waar is, maar in zo'n geval neem ik het zekere voor het onzekere. Ik heb over lotr inderdaad geen waarschuwingen gezien in blaadjes of websites. Maarjah dat zegt natuurlijk ook niet alles.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid