Spring naar bijdragen

Großvater

Members
  • Aantal bijdragen

    33
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit
  1. Großvater

    Drank en drugs

    Quote: Op woensdag 02 maart 2005 23:09:19 schreef Gorthaur het volgende: [...] Klopt. [...] Wat anderen er van vinden is bepaldend wat iets wel of geen harddrugs is??? Dus nu kan concerten/shows/festivals niet meer slecht voor je gehoor zijn als je te vaak er heen gaat? Omdat ik graag naar die dingen toe ga? Het Nederlandse verzet heeft geen misdaden begaan omdat ik blij ben dat er een Nederlands verzet in W2 geweest is? [...] maar je vind het dus dat je slecht bezig bent? Ja, klopt. [...] Nee, het is stoerder om niet te drinken.
  2. Großvater

    Drank en drugs

    Quote: Op woensdag 02 maart 2005 22:53:15 schreef Gorthaur het volgende: [...] Ook ja. En koffie, bier, wijn, whiskey, vodka. maar kweet niet hoor... je zegt dus eerst dat het harddrugs is wat in veler ogen slecht is... maar je zegt dat je er wel een liefhebber van bent? ksnap niet meer:S vind je het dan stoer ofzo?
  3. Großvater

    Drank en drugs

    het tijdperk van de sint staat voor de deur...
  4. Großvater

    Drank en drugs

    en alle attributen wijzen 1 richting op! mijter, staf, zwartmensen
  5. Großvater

    Drank en drugs

    ja beter neem je gewoon drank en drugs tegelijk dan heb je een - - situatie! is dat een oplossing gothaur?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid