Spring naar bijdragen

u2

Members
  • Aantal bijdragen

    135
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over u2

  • Rang
    CrediGup

Contact Methods

  • MSN
    ja hoor, vraag maar.....

Profile Information

  • Interesse
    architectuur, design, sport, christendom, muziek en misschien nog wel meer.........
  • Beroep
    student
  1. u2

    engelse tekst gez.293

    Hi all, Mijn engels-nederlands woorden boek zegt het volgende quiet: tot rust brengen, kalmeren. Rustig worden. rust. vrede. Naar mijn idee past dat wel in deze context. bedankt voor jullie reacties! Ik kan er zeker wat mee
  2. u2

    engelse tekst gez.293

    Joëlle, ik ben bang dat je gelijk hebt Aangezien mijn engels niet echt super is, wil ik graag jullie mening over mijn eigen vertaling. (nl versie) Wat de toekomst brengen moge, mij geleidt des Heren hand; moedig sla ik dus de ogen naar het onbekende land. Leer mij volgen zonder vragen; Vader, wat Gij doet is goed! Leer mij slechts het heden dragen met een rustig, kalme moed! (mijn engelse versie) What the future will bring, I will be guided by His hand; bravely I will look to the unknown land. Teach me to follow without asking; Father what you do is right
  3. u2

    Crea-topic!

    @ leichim Wat maak jij vette dingen zeg!! Ik heb je site ff bekeken, super!!! respect
  4. u2

    engelse tekst gez.293

    Hallo allemaal, Ik wil graag een schilderij maken waarbij ik de tekst van gezang 293 wil verwerken. Maar dan de engelse versie. Bestaat dit gezang uberhaupt in het engels of weet iemand misschien een site waarop gezangen in het engels te vinden zijn. ALVAST BEDANKT!!!
  5. u2

    Keuzes maken met GOD

    Persoonlijk sta ik nu voor een best ingrijpende keuze en ik vraag GOd of Hij mij wijsheid wil geven om de juiste beslissing te nemen. Het lijkt me niet verstandig om aan GOD te vragen: "GOD moet ik voor A of B kiezen ?" Maar: "GOD wilt u mij de juiste inzichten en wijsheid geven zodat ik uw wil doe bij het kiezen tussen A en B"
  6. u2

    Derde tempel

    hallo allemaal, erg intressant topic. Zelf heb ik iemand horen zeggen dat de 3e tempel de tempel van het "kwaad" is. En die tempel staat er nu al, namelijk een moskee. Mochten er zaken in mijn reactie niet kloppen dan daarvoor mijn excuus. iig trap ik zo deze topic weer lekker omhoog, kan er hierover weer lekker gediscusierd worden.
  7. u2

    wat is je favo band??

    3 x raden...........
  8. u2

    discotheken, plaats van Satan?

    HEY zodra je een (al dan niet definitief) keuze gemaakt hebt, laat het me dan ff weten. Ik ben nl best wel benieuwd. SUCCES!!!
  9. u2

    discotheken, plaats van Satan?

    De zonde ligt overal op de loer, maar misschien merk je het meer in een kroeg/discotheek. Maar als christen kun je niet altijd zondes ontwijken, je moet er mee leren omgaan. Dus ook in een discotheek. Veel vrienden van mij gaan naar een discotheek, moet ik dan niet mee gaan? En de vriendschap beetje laten verwateren? Ik heb alleen de kans om ze in het weekend te zien. Dus ik neem de confrontatie met de zonde op de koop toe, omdat ik mijn vriendschap er niet onder wil laten leiden. En natuurlijk vermaak ik me er ook prima, zonder aan de zondes toe tegeven (iig een poging tot) uiteraard.
  10. u2

    discotheken, plaats van Satan?

    ja daar heb je een goed punt. Misschien moet je als medewerker juist heel sterk zijn om die verleidingen te kunnen weerstaan en zodoende weer een "statement" uitdragen. Daarom is werken in een kroeg/discotheek lang niet voor iedere christen weggelegt.
  11. u2

    discotheken, plaats van Satan?

    Quote: Op donderdag 26 oktober 2006 01:06:55 schreef Liset het volgende: [...] Nee zeker niet, maar ik heb zelf ook in een behoorlijk grote kroeg gewerkt..en voor mijn gevoel zat ik daar niet meer goed op een gegeven moment, er was TE veel verleiding, te veel muziek die gewoon niet goed is voor je Geest, teveel dronkelappen om me heen. Kortom, geen Heilige plek. Helemaal mee eens, ik kom zelf ook regelmatig in kroegen/discotheken. Meer omdat mijn vrienden/kennissen vaak gaan, maar de laatste tijd voel ik me er steeds minder op m'n plaats. Mede door het bovenstaande van Liset
  12. u2

    liedjes [en ik zoek er 1]

    Hey hallo, Ik zoek een nummer, een heel bekend christelijk nummer, maar ik ken (erg slecht van me) de titel en de zanger niet. Het nummer heet volgens mij: "JEZUS KOM IN MIJ" het is volgens mij een nummer van G. Troost. Het werd vroeger vaak gedraaid bij de EO. Wie kan mij hiermee verder helpen?? alvast bedankt!
  13. u2

    Crea-topic!

    Hey alex!! Mooie tekeningen man!! echt vet!!
  14. u2

    Ik geloof (niet) omdat...

    Ik geloof omdat ik in een hele moeilijke periode Jezus/God ervaren heb. Ik had soms paniekaanvallen, en wist geen uitweg meer. Op dat soort momenten kon ik alleen tot rust komen door te bidden en te lezen in de bijbel. Dit is voor mij het ultime bewijs, een groter teken dat God bestaat kan ik me nauwelijks voorstellen.
  15. u2

    beste christelijke band

    holla thnx!! btw gister zag ik op tv (ned1) ene Micheal W. Smith, ik heb die naam hier weleens voorbij zien komen, maar ik kende zijn muziek nog niet. Ik ben namelijk totaal niet bekend met gospelmuziek. Maar ik vond z'n muziek erg goed!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid