Spring naar bijdragen

Abbath

Members
  • Aantal bijdragen

    1.301
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Abbath

  • Rang
    CrediBakvis

Contact Methods

  • MSN
    abbath_is_immortal@hotmail.com
  • Website URL
    http://huppelgoth.web-log.nl

Profile Information

  • Beroep
    Student
  1. Allemaal, Ik heb God alwel zovaak nodeloos beledigt door Cumchrist mee te gaan liggen blaten .
  2. En ik weet niet of een metalbijbel veel zieltjes wint onder dat satanistisch metalgemeuk. Ach, te laat met editten: Ik zei dat ik een metalhead was met het IQ van 130+ ofzo. Jaja. Uitzondering op de Metalheads zijn dom regel. Geef je wel gelijk. Veel metalheads zijn niet zo heel slim. Verder niets negatiefs erover. Ook minder slimme mensen hebben bestaansrecht in onze maatschappij.
  3. Abbath

    ID creationisme

    Jabberwocky is zelfs grappig soms . Wat, dat het universum ZELFS GEMAAKT IS MET ALS ENIGE DOEL dat jouw 'soort' zijn toelatingsexamen tot de hemel kan doen en dat wij een super hoog goddelijk project zijn?
  4. Abbath

    ID creationisme

    Vroeger ja, nu nog steeds overwegend.
  5. Abbath

    ID creationisme

    Marco daar had ik het niet over, het geen over vergeneralisering van Creationisten. Ja, creationisten verzinnen dingen, liegen en Kent Hovind is daarin extreem.
  6. Abbath

    ID creationisme

    Wat definieert het christelijk scheppingsverhaal als 'beter' dan een andere scheppingsmythe?
  7. Abbath

    ID creationisme

    Nee hij was meer beïnvloed door Galton's Eugenetica. Dat is de 'evolutie sturen'. En een perfect (voor hem Arisch) mensenras creëren. Op de SS-riemen stond Gott mitt uns! Dusja, het nazisme was christelijk. Bovendien is creationisme een domme stroming. De meeste creationisten proberen hoe dan ook Genesis te 'bewijzen', terwijl er nog duizenden scheppingsmythes zijn.
  8. Abbath

    ID creationisme

    Hitler was overtuigd Christen. De Nazi partij predicte een sterk arisch Christendom.
  9. Abbath

    ID creationisme

    Ik bedoel kijk naar de seminars van Kent Hovind.. . Wat is daar over te zeggen? Het zijn alleen leugens, of verdraaide stellingen en onwaarheden.
  10. Abbath

    ID creationisme

    Wat is het nut van discussieren over leugens en verzinsels?
  11. Abbath

    ID creationisme

    Een theorie is standaard falisifiseerbaar andesr is het een feit of complete onzin. Geloof in toeval is geen geloof. Beredeneren dat de 'complexe' levensvormen van vandaag doormiddel van evolutie is geen geloof. Er is ontzettend veel materiaal wat evolutie ondersteunt en daarmee is het bijna feitelijk. Kom met een goed wetenschappelijk alternatief en er kan een echte discussie ontstaan. Nu is het gewoon onbegrip en koppigheid tegenover kennis. Het is geen toeval dat een diersoort dankzij kleine mutaties over generaties zichzelf beter aanpast aan zijn leefomgeving. Ookal gebeurt het onbe
  12. Nee over jou. Maar dit begint wel erg Offtopic te gaan . BOT.
  13. Boeiend, sinds wanneer kunnen metalheads geen vrouwen meer bekijken .
  14. Ik weet niet eens maar dat ik dat gepost heb . Laten we het houden op moeheid .
  15. Abbath

    ID creationisme

    Maar er is een verschil tussen jij vindt en dat het zo is. Wat betreft 'denkende' evolutie. Nee evolutie denkt niet. Dat klopt. Een dier dat zo aangepast is aan zijn leefomgeving dat het hogere overlevings en voortplantingskansen heeft zorgt ervoor dat ook zijn nakomelingen een hogere kans hebben op diezelfde betere eigenschappen waardoor geleidelijk de hele populatie die beter aangepaste eigenschappen kan krijgen. Als dat zo duizenden jaren doorgaat zouden er zelfs zoveel aanpassingkjes' zijn geweest in het DNA dat er zelfs nieuwe soortvorming is.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid