Spring naar bijdragen

ArjenV

Members
 • Aantal bijdragen

  4972
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

  Nooit

Over ArjenV

 • Rang
  CrediRog

Contact Methods

 • MSN
  arjen_voogt@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.letsplayforum.com

Profile Information

 • Beroep
  Werkende.
 1. ArjenV

  De toekomst van Credible

  Ik denk niet dat iemand mij zal kennen (behalve Michiel) en kom hier ook alleen maar door de mail die mijn kant op gestuurd was. Ik heb het erg naar mijn zin gehad in de tijd dat ik hier als (modje) was. Toch jammer om te zien dat het zou moet aflopen.
 2. ArjenV

  Mooiste albums Top 10

  01. Daft Punk - Discovery 02. Justice - Cross 03. Daft Punk - Homework 04. Red Hot Chili Peppers - Californication 05. Sarah McLachlan – Wintersong 06. Infected Mushroom - B.P. Empire 07. Lily Allen - Alright, Still 08. Tool - Lateralus 09. Velvet Revolver - Contraband 10. Radiohead - OK Computer De argumentatie komt later, ik vond dit al moeilijk genoeg
 3. ArjenV

  Atheistenbord langs de snelweg A4

  Het is heel simpel. Je hebt in Nederland de vrijheid van religie. Dus dit mag. Tevens de vrijheid van meningsuiting. Als je wel vindt dat A gezegd mag worden, dan dus ook B. Als je vervolgens aanstaat neemt aan een bord, dan is dat jouw probleem en tevens iets waar je aan moet werken, want ik zie niet in hoe je dan normaal in deze samenleving kunt leven waar geloof steeds minder belangrijk wordt voor de gemiddelde Nederlander.
 4. ArjenV

  Waarom geloof je..?

  Waarom zou ik niet geloven?
 5. ArjenV

  Het grote computerproblementopic

  ... niet zo heel moeilijk, me dunkt. link Je moet alleen zelf alles nagaan welke compatible is, want daar heb ik geen zin in. edit: toch wel. link
 6. ArjenV

  Het grote computerproblementopic

  link
 7. ArjenV

  Het grote computerproblementopic

  Quote: Op maandag 23 februari 2009 23:04:44 schreef JosM het volgende: Geen idee, maar een videokaart kan 60 graden stressed makkelijk hebben. Videokaarten gaan pas defect als ze een tijdje 120 graden zijn, dus zou je er niet zoveel zorgen over maken. 90 graden is echt te hoog, laat staan 120.
 8. ArjenV

  kredietcrisis

  Quote: Op vrijdag 20 februari 2009 23:18:14 schreef Olorin het volgende: [...] Of je raakt die wel kwijt, maar ziet men pas later in hoe belangrijk je baan was, wanneer het te laat is. Nogmaals, dan is de baan dus niet belangrijk.
 9. ArjenV

  kredietcrisis

  Als je een belangrijke baan hebt, raak je die niet kwijt. Als je je baan wel kwijt raakt, was de baan ook niet zo geweldig belangrijk. Geen reden om jezelf te druk te maken dus. Daarnaast is voor de gewone burger de effecten van de crisis nog niet zichtbaar - dat duurt nog wel even.
 10. ArjenV

  Het grote computerproblementopic

  Quote: Op donderdag 19 februari 2009 14:23:26 schreef Dubito het volgende: [...] Ik herinner me dat dit vroeger (2006) een typische bug was in sommige versies van Firefox. Heb je de meest recente versie? Verder vind ik dit bij mozilla: link Doorgaans hangt er niets, maar heeft FireFox wat tijd nodig om alles uit het geheugen te halen. Quote: Op donderdag 19 februari 2009 22:48:52 schreef rindert het volgende: [offtopic]Ben ik de enige die 7 kleuren stront schijt als die F.E.A.R. speelt?? Ik vind dat echt eng.. [/offtopic] Ten eerste, waarom off-topic plaatsen als je weet dat het niet hoort en het zelfs al aangeeft met stomme tags. Ten tweede, speel het dan gewoon niet.
 11. ArjenV

  In welk boek ben je nu bezig? [2]

  Een paar boeken van Herman Brusselmans tegelijk. Voor het verhaal hoef ik het toch niet te doen.
 12. ArjenV

  moeilijke woorden

  Quote: Op vrijdag 13 februari 2009 02:38:04 schreef anastasia het volgende: grappig, de meeste jongeren struikelen niet over imho maar wel over m.i. Waar gaat ons onderwijsheen Kennelijk niet veel verder dan jouw mogelijkheid om een post van een regel na te lezen op fouten.
 13. ArjenV

  Televisietip

  House, Prison Break, It's Always Sunny in Philadelphia, South Park, Simpsons, Family Guy, Heroes, Lost, 24, Draadstaal, Wipeout, Jiskefet, Joan of Arcadia, Little Britain, The Office (UK).
 14. ArjenV

  Het grote computerproblementopic

  Quote: Op dinsdag 10 februari 2009 00:37:48 schreef annzie het volgende: Wie weet hoe ik ervoor kan zorgen dat er geen popups meer in IE worden geopend als ik met mozillia aan het surfen ben? Ineens de laatste maand heb ik hier last van, en ik heb geen idee hoe het komt. De pop up blocker doet het wel gewoon als de popups in mozilla worden geopend. Eens je computer een flinke scan laten geven, want je hebt spyware. Gefeliciteerd. Dat is als een kind hebben, maar... nee, het is even irritant. Download Spybot Search & Destroy of Ad-Aware en laat hun het werk doen.
 15. ArjenV

  Crimineel Duyvendak weg.

  Quote: Op vrijdag 15 augustus 2008 02:07:03 schreef Pius_XII het volgende: Toch bijzonder eigenlijk, hoezeer het 'morele gelijk' kan verschuiven met een jaar 20, 25. Omdat we nu gelukkig niet meer zoals de linksmensen denken, maar ook voor onze eigen belangen op komen ipv die van de arme diertjes en het milieu.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid