Spring naar bijdragen

ArjenV

Members
  • Aantal bijdragen

    4.972
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles door ArjenV geplaatst

  1. ArjenV

    De toekomst van Credible

    Ik denk niet dat iemand mij zal kennen (behalve Michiel) en kom hier ook alleen maar door de mail die mijn kant op gestuurd was. Ik heb het erg naar mijn zin gehad in de tijd dat ik hier als (modje) was. Toch jammer om te zien dat het zou moet aflopen.
  2. ArjenV

    Mooiste albums Top 10

    01. Daft Punk - Discovery 02. Justice - Cross 03. Daft Punk - Homework 04. Red Hot Chili Peppers - Californication 05. Sarah McLachlan – Wintersong 06. Infected Mushroom - B.P. Empire 07. Lily Allen - Alright, Still 08. Tool - Lateralus 09. Velvet Revolver - Contraband 10. Radiohead - OK Computer De argumentatie komt later, ik vond dit al moeilijk genoeg
  3. Het is heel simpel. Je hebt in Nederland de vrijheid van religie. Dus dit mag. Tevens de vrijheid van meningsuiting. Als je wel vindt dat A gezegd mag worden, dan dus ook B. Als je vervolgens aanstaat neemt aan een bord, dan is dat jouw probleem en tevens iets waar je aan moet werken, want ik zie niet in hoe je dan normaal in deze samenleving kunt leven waar geloof steeds minder belangrijk wordt voor de gemiddelde Nederlander.
  4. ArjenV

    Waarom geloof je..?

    Waarom zou ik niet geloven?
  5. ... niet zo heel moeilijk, me dunkt. link Je moet alleen zelf alles nagaan welke compatible is, want daar heb ik geen zin in. edit: toch wel. link
  6. Quote: Op maandag 23 februari 2009 23:04:44 schreef JosM het volgende: Geen idee, maar een videokaart kan 60 graden stressed makkelijk hebben. Videokaarten gaan pas defect als ze een tijdje 120 graden zijn, dus zou je er niet zoveel zorgen over maken. 90 graden is echt te hoog, laat staan 120.
  7. ArjenV

    kredietcrisis

    Quote: Op vrijdag 20 februari 2009 23:18:14 schreef Olorin het volgende: [...] Of je raakt die wel kwijt, maar ziet men pas later in hoe belangrijk je baan was, wanneer het te laat is. Nogmaals, dan is de baan dus niet belangrijk.
  8. ArjenV

    kredietcrisis

    Als je een belangrijke baan hebt, raak je die niet kwijt. Als je je baan wel kwijt raakt, was de baan ook niet zo geweldig belangrijk. Geen reden om jezelf te druk te maken dus. Daarnaast is voor de gewone burger de effecten van de crisis nog niet zichtbaar - dat duurt nog wel even.
  9. Quote: Op donderdag 19 februari 2009 14:23:26 schreef Dubito het volgende: [...] Ik herinner me dat dit vroeger (2006) een typische bug was in sommige versies van Firefox. Heb je de meest recente versie? Verder vind ik dit bij mozilla: link Doorgaans hangt er niets, maar heeft FireFox wat tijd nodig om alles uit het geheugen te halen. Quote: Op donderdag 19 februari 2009 22:48:52 schreef rindert het volgende: [offtopic]Ben ik de enige die 7 kleuren stront schijt als die F.E.A.R. speelt?? Ik vind dat echt eng.. [/offtopic] Ten
  10. Een paar boeken van Herman Brusselmans tegelijk. Voor het verhaal hoef ik het toch niet te doen.
  11. ArjenV

    moeilijke woorden

    Quote: Op vrijdag 13 februari 2009 02:38:04 schreef anastasia het volgende: grappig, de meeste jongeren struikelen niet over imho maar wel over m.i. Waar gaat ons onderwijsheen Kennelijk niet veel verder dan jouw mogelijkheid om een post van een regel na te lezen op fouten.
  12. ArjenV

    Televisietip

    House, Prison Break, It's Always Sunny in Philadelphia, South Park, Simpsons, Family Guy, Heroes, Lost, 24, Draadstaal, Wipeout, Jiskefet, Joan of Arcadia, Little Britain, The Office (UK).
  13. Quote: Op dinsdag 10 februari 2009 00:37:48 schreef annzie het volgende: Wie weet hoe ik ervoor kan zorgen dat er geen popups meer in IE worden geopend als ik met mozillia aan het surfen ben? Ineens de laatste maand heb ik hier last van, en ik heb geen idee hoe het komt. De pop up blocker doet het wel gewoon als de popups in mozilla worden geopend. Eens je computer een flinke scan laten geven, want je hebt spyware. Gefeliciteerd. Dat is als een kind hebben, maar... nee, het is even irritant. Download Spybot Search & Destroy of Ad-Aware en laat hun het werk doen.
  14. Quote: Op vrijdag 15 augustus 2008 02:07:03 schreef Pius_XII het volgende: Toch bijzonder eigenlijk, hoezeer het 'morele gelijk' kan verschuiven met een jaar 20, 25. Omdat we nu gelukkig niet meer zoals de linksmensen denken, maar ook voor onze eigen belangen op komen ipv die van de arme diertjes en het milieu.
  15. ArjenV

    Computer spel. (Christelijk)

    Een GTA-kloon, waar je op een ezel mag rijden. Op 14 jaar al 'best lang' een game designer. Maarja, het zal allemaal wel.
  16. ArjenV

    Rita Verdonk

    Als iedereen nou eens moeite doet om de partijpunten van Verdonk door te nemen die ze heeft verteld, dan zou het al duidelijk worden dat het niet als Wilders een poging is om buitenlanders eruit te jagen, maar dat ze de kans krijgen hier te wonen. Gaan ze echter gekke dingen doen, dan mogen ze terug naar hun eigen land. Wil je over politiek praten, weet dan alsjeblieft waar je het over hebt.
  17. ArjenV

    Roken. Kan dat?

    Als ik stop met roken, heb ik niets meer te doen tijdens de reclames op TV.
  18. Het is dat mijn Wii geen gebrande DVDs wil lezen, anders had ik er ook nog wel even naar gekeken. Ik denk alleen dat na Super Smash Brothers Brawl hier uiteindelijk uitkomt, de Wii een beetje gaat doodbloeden. Het is nu allemaal wel gedaan met het gezwiep en gezwaai, en alle franchises van Nintendo zijn tot nu toe gebruikt op de Wii (Mario, Big Brain Academy, Pokémon, Zelda (2x al), Mario Kart)... misschien nog een Mario Party?
  19. ArjenV

    Rita Verdonk

    Quote: Op dinsdag 08 april 2008 00:43:07 schreef Donnie het volgende: Rita met haar lege Ton is een zeepbelletje dat zeer snel lekgeprikt gaat worden. Het is zo'n partijtje voor gefrustreerde conservatieve managers en bobo's met een lelijke stationwagon voor de deur, die klagen dat ze elke dag vast staan op de A1 in ruil voor een mega-salaris. Je hebt enorm goed geluisterd naar het beknopte partijprogramma, merk ik wel. Het gaat inderdaad vooral om de files. Als je niets te melden hebt, spreek dan niet. Het maakt des te meer duidelijk dat je geen idee hebt waar je over praat.
  20. ArjenV

    Rita Verdonk

    Quote: Op zaterdag 05 april 2008 12:32:22 schreef Trotse-Moslim het volgende: Heeft iemand nog Ritas' lancering van haar partij bijgewoond in Amsterdam? Ik heb er verschillende persberichten over gehoord dat er best veel mensen geweigerd waren of dat ze eruit gestuurd zijn. (Terwijl ze wel gewoon een kaartje hebben gekocht). Ik weet niet in hoeverre dit 'opgeblazen' is door de pers. Ja, ik was er vanzelfsprekend bij. In hoeverre het waar is weet ik niet, daar krijg je natuurlijk niets van mee. Toen ik binnen kwam werder twee linkse demonstranten (verkleed als clowns) het geb
  21. Quote: Op zaterdag 05 april 2008 20:13:39 schreef De atheïst het volgende: [...] Ik bedacht me opeens, dat uit onderzoek is gebleken dat Wilders-stemmers naar verhouding vaker lager-opgeleid zijn. Misschien dat dat wel een van de enige voordelen zou zijn, mocht er gestemd worden op intelligentie (de Wilders-achterban wordt dan geminimaliseerd). Hier geloof ik dus niets van. Graag onderbouwen met een link, en anders geen dingen roepen. Het lijkt mij dat juist partijen als de SP de lager-opgeleiden aantrekken, en dat partijen als de VVD, TON en PVV de wat hogere klasses trekt.
  22. Wel leuk dat je 'WAKKER' typt en je verder niet veel aantrekt aan interpunctie.
  23. Quote: Op woensdag 02 april 2008 01:58:21 schreef anastasia het volgende: [...] Wow, inderdaad, Sacerdos heeft een nieuwe godsdienst uitgevonden. Maar ik neem aandat je bedoeld 'De Islam'. En het filmpje van Wilders toont helemaal niet aan dat de Islam een gewelddadige godsdienst is. Het toont hooguit aan dat je teksten uit het verband gerukt voor van alles kunt misbruiken uit naam van het geloof of om dat geloof in een kwaad daglicht te stellen en er zijn weinig geloven waarbij dat door fanatici niet is geprobeerd (met meer of minder succes) Klopt ja, die beelden zijn niet
  24. Quote: Op dinsdag 01 april 2008 19:24:09 schreef Trotse-Moslim het volgende: Wilders wil een motie van wantrouwen misschien indienen jegens Balkenende, omdat hij vóórdat de film uitkwam zei dat hij niet volledig met Wilders eens is, omdat Wilders niet alle Nederlanders vertegenwoordigd. Maar dit is weer de zoveelste roep in de woestijn gewoon van Wilders die geen brede draagvlak zal hebben, denk ik. Anders let je even op tijdens een debat, want je zegt iets wat niet waar is.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid