Spring naar bijdragen

spirit

Members
  • Aantal bijdragen

    112
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over spirit

  • Rang
    CrediGup

Profile Information

  • Interesse
    God, muziek, msn, mensen helpen en gedichten schrijven
  • Beroep
    Student
  1. Van al die mediums en spirituele/paranormale programma's is derek iemand die ik toch stiekem moet geloven...heb nog niets kunnen vinden om tegen hem te zijn. Ja oke ik vind niet goed waar hij mee bezig is maar ik denk wel dat hij serieus contact heeft met geesten/demonen.
  2. spirit

    Improviseren gitaar

    ziet er goed uit, dank je! Kan ik weer even aan de slag. Maar hoe zit het dan met de intro van sommige opwekkingsliederen die getokkeld worden maar met akkoorden in het boekje staan beschreven. Hoe weet ik dan welke snaar ik aan moet slaan?? Bijvoorbeeld opw 614 heeft dat..
  3. spirit

    Improviseren gitaar

    Ik had een vraagje aan wat mensen die gitaar spelen of die weten hoe het zit tijdens het gitaarspel bij aanbidding. Soms is er wel eens diepe aanbidding en wordt er getokkeld en wat akkoorden gespeeld op de gitaar maar is dit improvisatie, gevoel of bladmuziek?? Hoe doen ze dat (tips/bruggetjes?) ? Vind het altijd zo mooi! Speel zelf ook wel gitaar gewoon opwekking enzo maar wil dat ook wel kunnen. Soms zijn er ook opwekking liedjes met een intro waarin getokkeld wordt maar in het boekje staan alleen de akkoorden. Hoe weet je dan welke snaren je aan moet slaan voor het tokkelen?
  4. Quote: mwah, ik heb wel eens statenvertalingen gezien waarbij ik dacht: waarom zitten daar geen wieltjes aan, zoals bij van die trolley-koffertjes? Dat verplaatst een stuk makkelijker Hahaha ja idd! Maar ik neem mijn jongerenbijbel ook mee en die is ook niet bepaald klein ofzo Maar bedankt voor jullie tips. Donderdag maar even langs sjofar in Utrecht daar kom ik zo langs.
  5. Ik ga aankomende zomer voor 3 maanden werken in Amerika. Daar zal ik camp/general counseller zijn op een summercamp for special needs children. en daar heb ik super veel zin in!! Maar... Mijn voorkeursopgave is dat ik op een christelijke kamp wil zodat ik daar ook kan werken vanuit de Liefde van God. Bijbel lezen komt daar ook bij. Nu dan mijn vraag weten jullie waar ik een goede engelse bijbel kan bestellen. Bestaat de nbv bijbel ook in het engels of heeft dat een andere naam? oh ja, hij moet wel in me backpack passen
  6. Ik kies bewust voor het werken en leren omdat mijn ouders niet nog een keer 4 jaar lang schoolgeld willen betalen en zelf betalen is een beetje een probleem want het is elk jaar veel geld. @ feebs, ik kom uit spakenburg dat is regio amersfoort/utrecht. Heb je nog leuke tips en ideeen dan? @ Corientje123 heb een berichtje achtergelate op je profiel ben echt benieuwd ! Dat 1 dag naar school en dan 24 uur werken is denk ik ook geen slecht idee. Die hou ik in mijn achterhoofd (sph, hogeschool utrecht, 1 dag, 24 uur werken, thnx!)
  7. Hoi allemaal Ik ben bijna klaar met mijn mbo opleiding en wil graag hbo SPH daarna gaan doen maar dan wel werken en leren te gelijk. Dus dat je zeg maar in de instelling zelf wordt opgeleid en tegelijkertijd er werkt en geld verdient. Weten jullie misschien nog instellingen waar dit het geval is, hoef niet perse christelijk te zijn? Zijn er hier sph studenten die beetje kunnen uitleggen wat de opleiding inhoud en waar ze hebben stage gelopen?
  8. spirit

    liedjes [en ik zoek er 1]

    nee het is gewoon een worship nummer. Het is het afgelopen Soul Survivor festival een paar keer gezongen..
  9. spirit

    liedjes [en ik zoek er 1]

    Ik zoek ook een liedje en ik weet alleen dat er een keer !carry on! in voor komt. Ik dacht zelf eers aan Your name is Holy maar die is het niet. Kan iemand mij helpen ook al heb ik maar 1 woordje??
  10. Marco Borsato - Rood ...Mn baas stond de hele tijd te zingen en nou zittie in steeds in mn hoofd :S Thnx Martin
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid