Spring naar bijdragen

annia

Members
 • Aantal bijdragen

  2695
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

  Nooit

Over annia

 • Rang
  CrediRog

Profile Information

 • Interesse
  volleybal, muziek
 1. annia

  Overgang naar Facebook (1 april)

  Ghehe.
 2. annia

  [Algemeen] Trouwtopic [2]

  Voor ons hadden ze iets bedacht wat ik heel leuk vond. De ceremoniemeesters hadden alle gasten gevraagd een A-4tje te maken met daarop een tip voor een 'uitje'. Dat mocht een groot of klein uitje zijn, gratis of duur, dichtbij of ver weg. Wij hebben dat boek gekregen en hebben nu een 'uitjes map' in de kast staan met allerlei leuke tips. Sommige mensen hebben bijvoorbeeld ook als 'uitje' dat we nog eens bij ze langs mogen komen voor een wandeling in een natuurgebied bij hen in de buurt met daarna koffie en taart bij hen thuis. Super leuk! We kregen dit omdat we vaak voor elkaar leuke 'uitjes' proberen te bedenken en elkaar proberen te verrassen. Het geld wat we op onze bruiloft hebben gekregen (naast het gezamenlijke grote cadeau) gebruiken we voor de uitjes tips die geld kosten en we houden een lijstje bij met wat we er allemaal al van gedaan hebben. Zo hebben we er nog jaren plezier van Het is in ieder geval leuk als je echt iets kan bedenken wat bij het stel past. Een bekende andere is ook dat iedereen een recept meeneemt en één ingrediënt van dat recept erbij geeft. Het bruidspaar krijgt dan een receptenboek met boodschappentas.
 3. annia

  Carnaval: wat ga jij doen?

  Hier voor het eerst een keertje carnaval gevierd. Of nouja, één middagjs/avondje maar hoor. En het was best gezellig
 4. annia

  Uitjes in Nederland?

  Euromast Volendam (hehe, met van die klederdracht) Texel; een dagje fietsen Het Boomkroonpad bezoeken Varen over de grachten in.....(kies maar uit)
 5. annia

  Valentijnsdag 2011

  Wij zijn ook allebei rond deze tijd jarig. Maar we hebben elkaar wel een kleinigheidje en een kaart gegeven. Gisteren al, omdat we vandaag heel druk zijn en elkaar weinig zien. Ik vind het leuk om op/rondom valentijnsdag nog eens extra te benadrukken wat een leuke man ik heb.
 6. annia

  [Algemeen] Trouwtopic [2]

  Dank jullie wel! Het valt me wel op dat mijn jurk op de foto's heel wit lijkt, terwijl hij eigenlijk echt veel meer ivoor was.
 7. annia

  Fototopic [Algemeen]

  Die kip Prachtige foto!
 8. annia

  [Algemeen] Trouwtopic [2]

  Beter laat dan nooit...... Tadaaaaaaaa! Het was koud en het regende, dus tussendoor had ik een plaid om en onder die mooie jurk zitten gebreide kniekousen met zwarte regenlaarzen (leverde ook een paar leuke foto's op haha) edit: ik krijg die witte vlakken eromheen niet weg. Maar ach het gaat om het idee!
 9. annia

  [Algemeen] Trouwtopic [2]

  Al twee maanden En nog steeds heerlijk om getrouwd te zijn!
 10. annia

  [Algemeen] Trouwtopic [2]

  De weersvoorspellingen zijn dramatisch....... dat worden geen buiten foto's
 11. annia

  [Algemeen] Trouwtopic [2]

  Oh sorry Joost, vrij belangrijk detail vergeten! Vrijdag, overmorgen, 15 oktober!
 12. annia

  [Algemeen] Trouwtopic [2]

  Jij Verder volgens mij niet. Oja, Thijs! Die is ook van credible natuurlijk. En als mensen naar de kerk willen komen zijn ze wat mij betreft van harte welkom. Het is alleen onmogelijk in te schatten hoe druk het wordt, dus er is een kans dat je moet staan. Quote van de kaart: 'In een feestelijke kerkdienst willen we God danken en Hem vragen om Zijn zegen over ons huwelijk. De dienst, onder leiding van ds. L.M. Schermers, begint om 15.00 uur in de Morgenster, Spoorlaan 2, te Capelle aan den IJssel.'
 13. annia

  [Algemeen] Trouwtopic [2]

  Leuk al die (voorzichtige) plannen al dan niet in de nabije toekomst. @t Iria: ik ben ook ontzettend hyper en in voortdurende staat van opperste alertheid. Het voelt een beetje als het uur voordat je een belangrijkste toets moet maken. Ik weet de helft van de tijd met mezelf geen raad, heb een hoofd als een zeef en zit alles tot in de puntjes te controleren en op te schrijven etc. Ik heb vandaag zelfs speciaal laarzen gekocht zodat mijn schoenen niet vies hoeven te worden van de regen. Elk strikje op de cadeau's moeten goed zitten en nog meer bridezilla gedrag @t Nath: Bedankt! Jij weet inderdaad van het begin ook, is dus alweer 5 jaar terug, de tijd gaat snel!
 14. annia

  [Algemeen] Trouwtopic [2]

  Klinkt alsof het mooi was. Ik ben zo benieuwd naar het verhaal als wateengedoe terug is!! Hier nog drie dagen. Begint nu wel heeeeeel dichtbij te komen. Ben echt met de laatste dingen bezig (voornamelijk cadeautjes voor anderen) en vanavond komt de ambtenaar nog langs, want die was vorige week ziek. Vandaag zijn we overigens precies 5 jaar bij elkaar.
 15. annia

  [Algemeen] Trouwtopic [2]

  Alvast een hele fijne dag toegewenst morgen weg2. Geniet ervan!
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid