Spring naar bijdragen

Musashi

Members
  • Aantal bijdragen

    95
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Musashi

  • Rang
    CrediGup

Profile Information

  • Interesse
    Muziek en Martial Arts
  • Beroep
    Engineer
  1. Dat zie ik, ik ben het er alleen nog steds nit mee eens. Je kan het in het hebreeuws, grieks of spaans schrijven. Het maakt het niet meer waarheid dan het in werkelijkheid is..
  2. Eulogia, de NBG is een Christelijke organisatie. Het lijkt mij logisch dat ze dat zeggen. Mensen zien de dingen altijd zoals het hen het beste uit komt.
  3. Euogia, ergens op vertrouwen betekent nog steeds geen zekerheid. Je kan iemand die je kent geld lenen en erop vetrouwen dat hij het terug geeft. Je bent er alleen nooit zeker van dat je het krijgt.
  4. Dat bedoel ik, het is gebseerd op wat men hoopt...
  5. Ha Bart, ik zeg alleen dat geloof een vrije keuze is. Kijk maar eens naar hoeveel mensen gelovig wordn opgevoed die later de kerk en de bijbel links laten liggen.
  6. @Josine86: Hoi Josine, ik ben ook niet gelovig opgevoed. Ik weet dus wel een beetje waar je vandaan komt. Ik ben eihgenlijk wel benieuwd wat jou heeft doen besluiten de bijbel te gaan lezen en naar de kerk te gaan?
  7. @bart1991: Wellicht is de persoon in kwestie tot bepaalde inzichten gekomen of heeft deze bepaalde dingen mee gemaakt waardoor hij anders tegen bepaalde zaken aan is gaan kijken. We praten hier uiteraard over geloof, en aan geloof is geen zekerheid verbonden...misschien zal zijn/haar geloof in God terug komen of misschien niet.
  8. Musashi

    wat is je favo band??

    Kijk in de winkel maar eens bij de Black-metal afdeling. Volgens mij zegt dat al genoeg.
  9. Musashi

    wat is je favo band??

    Ik vind funk te gek. Ik hou niet van Black Metal. Al dat gezeik over satan enzo, over Evil zijn. Stoer hoor. Ik vind het echt uber trieste muziek. Ik wil je niet beledigen hoor, maar wat vind je zelf nou echt van die muziek?
  10. Musashi

    wat is je favo band??

    "the Mars Volta" vind ik echt geweldig! "System of a Down" is ook echt goed. En de "Red hot chili peppers" is mijn all-time favourite!
  11. In het Boeddhisme gaat men ervanuit dat een mens tijdens zijn leven goede en slechte "karma" verzamelt, door de goede en slechte daden die men verricht en de hoeveelheid (pijn)lijden in het aardse leven. Deze karma wordt er bepaalt op welk niveau (b.v. als dier) men terug komt. Verder denkt men dat de mens het op een na hoogste niveau is dat men kan bereiken. Door meditatieoefeningen kan men verlicht raken en het "Nirvana" bereiken. Dat is, volgens de boeddhisten de manier om uit de oneindige cyclus van reincarnatie te breken.
  12. Ik ga nu meer dan 3 jaar met mijn vriendin en we hebben zelfs een kindje. Ze was al een tijdje gelovig, maar nu neemt het wel extreme vormen aan. Ze staat s'nachts op om ta bidden, ze doet aan vasten, ze wil inens geen seks meer voor we getrouwd zijn. Je zal wel begrijpen dat dat moeilijk is. Zelf ben ik absoluut niet gelovig en dat zal ik ook nooit worden. Ik denk dat ik alleen nog met haar ben vanwege die kleine. Ik weet niet of ik nog met haar wil trouwen. Ik weet niet eens of ik wel bij haar wil blijven. Het is echt moeilijk hoor zo'n relatie.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid