Spring naar bijdragen

Tasan

Members
  • Aantal bijdragen

    39
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit
  1. Tasan

    Waar gaan dieren heen?

    Quote: Op maandag 04 juli 2005 14:53:13 schreef annia het volgende: [...] Ja, als je een hond of kat neemt wel. Maar een mier kan niemand iets schelen. Die gaan gewoon dood, denken de meeste mensen. En dan denk ik dat alle dieren gewoon dood gaan. Of God moet onderscheid maken tussen een mier en een hond, maar dat is niet te hopen. (hihi, trouwens, in de ogen van een mier kijken vind ik wel een grappig idee) Als alle dieren gewoon doodgaan dan zullen mensen ook gewoon doodgaan. Dan is er niets anders. Mieren hebben overigens ogen. Dat je ze niet kan zien betekent nog niet
  2. Tasan

    Waar gaan dieren heen?

    Quote: Op zondag 03 juli 2005 01:26:18 schreef gerartje het volgende: ik weet niet of dieren echt een ziel hebben, of dat het blijft bij gedachten, ik zelf denk dat alle zielen in de hemel komen, en als dieren dat hebben, dan dus wel Als je ooit in de ogen van een dier hebt gekeken weet je toch wel dat ze een ziel hebben?
  3. Ik las in bovenstaande reacties dat Walsch op de commerciële toer ging en daarom niet kan worden vertrouwd. Dat vind ik grote onzin. Het slaat werkelijk nergens op die redenering. De boeken zijn bestsellers en worden wereldwijd in 27 talen door miljoenen mensen gelezen. Mag de man er iets aan verdienen? Bovendien schenkt hij, achterin de boeken staan de fondsen, veel van de opbrengsten naar goede doelen. Ik kon zeer veel herkennen bij het lezen van de teksten. De dialoog is zeer verfrissend en zit logisch en natuurlijk in elkaar. De boeken geven mij het vertrouwen dat deze gestoorde wereld
  4. Tasan

    Waar gaan dieren heen?

    Quote: Op zondag 03 juli 2005 01:10:55 schreef RobertF het volgende: Over Neale Donald Walsch en zijn boekenreeks hebben we het topic Een ongewoon gesprek met God . Hier weer BOT graag. Wat bedoelen jullie met BOT? Ik wil niet bot zijn, maar dat bedoelen jullie niet denk ik.
  5. Tasan

    Waar gaan dieren heen?

    Quote: Op zondag 03 juli 2005 01:08:36 schreef Kate het volgende: Ja! Noem eens een titel? Ben benieuwd in welk boek en waar je gemerkt heb dat Walsch rare dingen ging zeggen.
  6. Tasan

    Waar gaan dieren heen?

    Quote: Op zondag 03 juli 2005 01:04:45 schreef Kate het volgende: Walsh verdraait de Bijbel. Oh dat heb je gemerkt toen je Walsch aan het lezen was?
  7. Tasan

    Waar gaan dieren heen?

    Quote: Op zondag 03 juli 2005 01:01:32 schreef Kate het volgende: De Bijbel spreekt nergens over een hemel voor dieren. De Bijbel zegt heel duidelijk dat niet alle mensen naar de hemel zullen gaan. Lieve Kate, heb je Walsch gelezen? Ik vraag niet of je Walsch gelooft maar of je Walsch hebt gelezen.
  8. Tasan

    Waar gaan dieren heen?

    Quote: Op zondag 03 juli 2005 00:57:18 schreef Kate het volgende: O Tasan, je gelooft toch niet wat Walsch schrijft En waarom zou ik dat niet geloven? Ik neem het niet klakkeloos aan wat hij schrijft, maar kan er veel in herkennen.
  9. Tasan

    Waar gaan dieren heen?

    Quote: Op zondag 03 juli 2005 00:50:21 schreef Kate het volgende: Waar staat dat in de Bijbel? Dat staat misschien niet in de bijbel, maar wel in boeken van Neale Donald Walsch die gesprekken met God zegt te hebben.
  10. Tasan

    Waar gaan dieren heen?

    Dieren gaan allemaal naar de hemel. Net als dat alle mensen naar de hemel gaan.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid