Spring naar bijdragen

Roos*

Members
  • Aantal bijdragen

    240
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Roos*

  • Rang
    CrediGup

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.roosderrozen.web-log.nl

Profile Information

  • Beroep
    Student
  1. Wees radicaal-immanuel livestro
  2. In eerste instantie denk ik bij gereformeerden aan nette vrome mensen, die elke zondag met geheven hoofd naar de kerk gaan en die alles denken te weten. Natuurlijk is dat niet genuanceerd want je kunt niet iedereen over één kam scheren. Daarom zeg ik, gereformeerde mensen die ik ken voldoen ongeveer aan het beeld wat ik heb maar ik geloof zeker dat er toplui tussen zitten.
  3. Hm, als je kijkt naar de bezinningen wel, maar de rest vind ik niet.
  4. Ik zit momenteel in het eerste jaar van de PABO op de CHE. De CHE is niet evangelisch, maar van oorsprong gereformeerd. Op zich is de pabo op de CHE heel leuk. Hele goeie leraren die echt weten waar ze het over hebben en je krijgt echt persoonlijke begeleiding. Een minpuntje is dat het ontzettend veel werk is. Veel van mijn klasgenoten zien het niet meer zitten en sommigen zitten tegen overspannen aan. Een meisje uit mijn klas heeft vorig jaar het eerste jaar pabo op de driestar gedaan en doet nu bij ons het eerste jaar over omdat ze niet genoeg punten had gehaald. Zij moest daar altijd een
  5. Quote: Op vrijdag 30 maart 2007 11:38:20 schreef Thorgrem het volgende: Ouders bepalen niet wat de tiener (een kind van 15) kijkt op zijn slaapkamer, of wat het doet achter de pc. Tuurlijk ze kunnen wel regels opstellen, maar het is aan het kind zelf of het die volgd of niet. Ouders kunnen ook niet bepalen wat het kind bij vrienden kijkt of wat het kijkt als de ouders weg zijn. Hoe vaak was jij als 15 jarige thuis? Ik zat het meeste van de tijd op school denk ik en als ik niet op school was dan was ik buiten aan het voetballen/basketballen/ping pongen of gewoon met vrienden wat anders a
  6. Quote: Op vrijdag 30 maart 2007 10:25:04 schreef Thorgrem het volgende: [...] Je zou eens moeten weten hoeveel ontspoorde jongeren of jongeren die op het punt staan te ontsporen er zijn die wel degelijk zeer betrokken en moreel goede ouders hebben die het beste met hun kind voor hebben. Ouders hebben maar voor een deel invloed op de opvoeding, het overgrote deel wordt voor rekening genomen door de directe omgeving, zoasl vrienden dus. Tuurlijk. Ik zeg niet dat die ouders slechte ouders zijn, absoluut niet. Maar je kunt wel dingen teveel of te weinig stimuleren bijvoorbeeld.
  7. Quote: Op donderdag 29 maart 2007 23:53:35 schreef Gorthaur het volgende: [...] Wat hadden de ouders volgens jou fout gedaan? Zoals ik al zei vind ik het onverantwoordelijk gedrag van die jongen, en niet normaal. Ik geloof dat als een jongen van 16 zo iets doet, dat hij bepaalde dingen thuis niet goed heeft meegekregen. Bijvoorbeeld verantwoordelijk omgaan met dingen. Ik geloof ook dat het gedrag dat een puber of jongere vertoont en de daden die hij verricht vruchten zijn van de jeugd en de opvoeding. Je wordt daardoor gevormd tot hoe je bent.
  8. Ik vind de jongen en de ouders. De jongen maakt de keuze, al vind ik het abnormaal en onverantwoordelijk dat een jongen dat doet. En dan kom ik uit op de opvoeding.
  9. Respect zit niet in een hoofdletter. Het feit dat je het niet met een hoofdletter schrijft betekend niet gelijk dat je geen respect hebt.
  10. Quote: Op dinsdag 27 maart 2007 21:46:00 schreef JoostG het volgende: [...] Allereerst vind ik dat je "Hij" met een hoofdletter schrijft. Goh, dat is ook echt héél belangrijk!
  11. Roos*

    verhalen met kabouters

    Quote: Op woensdag 21 maart 2007 17:35:51 schreef Thijs het volgende: Hallo, ik schrijf graag verhalen en gedichten. Zo is een van mijn creaties het grote dierenbeestbos waar de meest doldwaze dingen gebeuren, uiteraard christelijk verantwoord. er zijn misschien mensen die er bezwaar tegen hebben dat ik kabouters gebruik in mijn verhalen,wat ik me dus afvraag...is het slecht? ik heb zelf geen problemen met pratende dieren....ik las ergens dat iemand zei dat kabouters ''demonisch'' waren...verdere uitleg werd er niet bij gegeven.....ik ben nuchter genoeg om te beseffen dat ik soms
  12. Roos*

    Band/Speler Naam...?

    I know, maar waarom zou je als drummer een artiestennaam willen:S
  13. Roos*

    Band/Speler Naam...?

    Puspuist MC
  14. Roos*

    Derek Prince

    Ik heb van hem het boek "zij zullen boze geesten uitdrijven" en ik vind hem geweldig. En ook nog eens zeer interessant!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid