Spring naar bijdragen

punkgod

Members
  • Aantal bijdragen

    334
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over punkgod

  • Rang
    CrediGup

Profile Information

  • Beroep
    bijna naar hoge school Rdam
  1. punkgod

    Orbs

    Overduidelijk gewoon deeltjes waar t licht tegen weerkaatst niets bijzonders Krokeledokus Samengevoegde post 09-10-2006 10:22:19: En die 4 aan de buitenkant lijken wel lantaarns ofzo ze staan precies symetrisch aan elkaar.
  2. punkgod

    Orbs

    Quote: Op vrijdag 04 augustus 2006 13:01:29 schreef Gorthaur het volgende: [...] Nope. Jammer , maar wat is t dan als ik vragen mag?
  3. punkgod

    Orbs

    Ehhhh is die onderste foto je met bloed besmeurde tapijt ofzo?
  4. punkgod

    Orbs

    Quote: Op vrijdag 04 augustus 2006 11:50:26 schreef Michie23 het volgende: Deze foto is niet geworden zoals ik wou, dit was in de kerk, pikdonker en wou een foto maken van de band die aan het spelen was voorin, dit is het enige wat ik op de foto te zien kreeg: [afbeelding] Ja idd dat kan echt alles zijn.
  5. punkgod

    Orbs

    Quote: Op vrijdag 04 augustus 2006 11:43:38 schreef Michie23 het volgende: [...] Ik merkte een bepaalde aanwezigheid en dacht laat ik een foto nemen kijken of het er is. Verder zonder rare bijbedoelingen ofzo maar ik ben best wel geïnteresseerd in het bovennatuurlijke sinds Brazilië. Ok , ja ik snap dat jij t gelooft ,want je was er zelf bij en als jij weet dat er geen vuil of wat anders is gedaan om de foto te neppen dan zullen we je maar moeten geloven.
  6. punkgod

    Orbs

    Was de reden michie23 van het nemen van de foto om te kijken of er orbs waren? Of dacht je : laat ik eens zonder licht aan de hoek van mn kamer fotograferen?
  7. punkgod

    Orbs

    Gorthaur wat denk jij dat die dingen zijn vuil/ of wat bovennatuurlijks?
  8. punkgod

    Orbs

    Quote: Op vrijdag 04 augustus 2006 11:34:35 schreef Jo?e het volgende: [afbeelding] Michael, je kent deze foto wel (optreden van John Reuben waar je zelf bij was ). De combinatie van spotlights + stof/rookmachine + flits zorgt voor de vlekken die je hier heel licht ziet maar op andere foto's (die ik thuis nog wel heb) duidelijk ziet. Ik zie er 1tje linksbovenin, zijn er nog meer? edit: owja ik zie er al een paar meer. laatmaar.
  9. punkgod

    Orbs

    Heb jij nog meer foto's Michie23 van zulk soort dingen gister had je er ook al 1. Ik zou er graag nog wel meer van willen zien.
  10. punkgod

    Orbs

    T woord stoffig zegt t al
  11. punkgod

    Orbs

    Quote: Op vrijdag 04 augustus 2006 11:22:48 schreef Michie23 het volgende: [...] Ik kan met zekerheid zeggen dat het geen vuil is van die 2e foto, die heb ik zelf gemaakt Mijn lens maak ik voor bijna elke sessie wel goed schoon. T hangt denk ik in de lucht ,want als t op de lens zit kan t licht er niet echt tegen weerkaatsen lijkt me.
  12. punkgod

    Orbs

    Ja gewoon stof waar t licht op weerkaats hebben ze al heel vaak voorgedaan.
  13. Quote: Op maandag 31 juli 2006 21:50:25 schreef Raymond het volgende: Ok dan, komt ie. We zijn naar een vriendin gegaan (nana) en hebben daar zelf een soort van ouija board gemaakt. Met een speciaal uitziende steen (uit een dichtbijzijnde rivier gehaald) gingen we aan de slag. Eerst kaarsen aangestoken, beetje spirituele muziek op gezet, zo donker mogelijk verder. Nadat het lacherige eraf was konden we beginnen. Martin, het subject dat in de maling genomen moest worden wist dus absoluut van niks. We hadden afgesproken dat Thomas het duw-werk op de steen zou doen, iedereen h
  14. Ja ik wil wel weten of er wat gebeurde en of je je vriend in de maling hebt kunnen nemen. TELL THE STORY PLEASE!
  15. Quote: Op maandag 31 juli 2006 18:40:52 schreef DutchPeanut het volgende: [...] Ik heb ook wel eens een glaasje geschoven of ff ronddraaien, maar niet zo van '' kom laat ik geesten oproepen '' jij wel? Maar als je niet zoiets hebt van : zo ik ga geesten oproepen" Waarom doe je t dan als ik vragen mag? Of geloof je er gewoon niet in en je dacht laat ik t voor de grap eens doen om te bewijzen dat t nep is?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid