Spring naar bijdragen

Linkin-Liz

Members
  • Aantal bijdragen

    394
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Linkin-Liz

  • Rang
    CrediGup

Profile Information

  • Interesse
    Zie onder
  • Beroep
    Studente Toerisme
  1. Linkin-Liz

    De veranderlijke top 10 [Deel 4]

    1. Damien Rice - Elephant 2. Dropkick Murphys - Memories Remain 3. Soul Embraced - Abandoned 4. Billy Joel - Piano man 5. Eurythmics - Here comes the rain again 6. Scissor Sisters - Comfortably numb 7. Comeback kid - wake the dead 8. Saviour Machine - Love Never Dies. 9. Jamiroquai - Canned heat 10. Genesis - Duke's Travels SM is super goede muziek met een mooie boodschap.
  2. Linkin-Liz

    Foto's van artiesten

    Admod note: Alleen Nederlandse posts zijn toegestaan op Credible.
  3. Linkin-Liz

    Piercings

    Ik heb een wenkbrauwpiercing, een neuspiercing, en 2 gaatjes in allebei mijn oren. (Maar da's niet echt een piercing, right?) Ik wil nog graag een navelpiercing, maar die neem ik pas als ik een redelijk platte buik heb. Een klasgenootje van me heeft er 1 gezet, en die heeft dus GEEN platte buik. Soms doet ze haar truitje omhoog om te kijken of ie geneest of iets dergelijks, en dat ziet er gewoon niet uit, die vetrollen. (Of ben ik nu heel gemeen? ) Verder wil ik nog sowieso een piercing bovenin mijn oor (alleen die bloemkool verhalen schrikken mij af) en ik wilde altijd al een lippiercing.
  4. Ik heb net zoals bij de eerdere verkiezing op de Partij vd Dieren gestemd.
  5. Vooral dat 'en een bloed dat eruitkwam..' is ontzettend respectloos tegenover Ann.
  6. Ik herken mezelf heel erg in Ann.
  7. Linkin-Liz

    [spel] Raad het nummer

    Breaking Benjamin - So Cold. Kom op schat, we zullen niet voor altijd leven. Laat mij alle dingen zien die we kunnen doen.
  8. De zomer van 2003, we leerden elkaar kennen via Lycos. Mailadressen uitgedeeld, en later ook mobiele nummers. Ik kan mij nog herinneren hoe zenuwachtig ik was als ie me belde, ik vond 'm toch wel erg leuk. Na 3 maanden heftig gemsn'ed te hebben (we zaten vaak van 's avonds 8 uur tot 's nachts 4 uur op MSN, alleen om elkaar te spreken) besloten we dat DE dag maar eens moest komen. Hij woont in Rotterdam, en we spraken af op Rotterdam Centraal. Oh my, wat waren wij zenuwachtig. Na wat onwennig gekletst was 't duidelijk; We definitely liked eachother. (Wij hebben ruim 2,5 jaar gehad, maar hebbe
  9. Linkin-Liz

    gothic?

    Quote: Op donderdag 20 april 2006 21:58:48 schreef Ka het volgende: Hebben Christenen ook niet een fascinatie voor de dood? Nou een fascinatie klinkt misschien te overdreven. Maar 't is meer dat christenen er wat minder bang voor zijn, omdat ze 'weten' waar ze heen gaan, dus kan je er makkelijker over praten, en soms er naar kunnen verlangen. Ik spreek niet uit ervaring.
  10. Even een update: 'k Heb voor mijzelf afgesproken dat ik voorlopig tijd voor mijzelf neem, zonder verplichtingen te hebben. 't Komt dus goed uit dat ik vanaf 1 mei 4 maanden stage loop op een vakantiepark. Veel me-time.
  11. Die jongen kan ik (letterlijk) moeilijk ontlopen, 'k ken 'm van vrienden via internet. Zo heb ik ook mijn huidige vriend leren kennen. Ik weet niet of ik met mijn vriend een toekomst zie, echt geen idee. Ik weet wel dat we samen veel hebben meegemaakt (dat belijdenis probleem is maar een super klein deel) en dat ik 'm niet als vriend wil verliezen. Want zo zie ik 'm nu, als een goede vriend. Daarom ben ik denk ik op iemand anders verliefd geworden. En die jongen zelf is ook een goede vriend van mij, was ie vanaf 't begin al. Dus als ik 't contact met hem verbreek, zal ik een hele goede vrien
  12. Quote: Op vrijdag 14 april 2006 10:52:31 schreef hopeloos het volgende: Moeilijk... Ik denk niet dat er per definitie iets fout zit in je relatie, maar dat het wel erg moeilijk wordt om je relatie op een goede manier voort te zetten. Iets wat ik heel belangrijk vind in mijn relatie is eerlijkheid, en als je iets waar je zelf heel erg mee bezig bent (die verliefdheid dus) niet met je vriend kan delen komt dat denk ik niet ten goede aan je relatie. Aan de andere kant weet ik ook niet of ik zoiets zou durven te vertellen, omdat het je vriend waarschijnlijk wel kwetst. Maarja... Wa
  13. Linkin-Liz

    Metallica 8 juni 2006

    Maar oke, wie gaan er nu echt zeker naar 't concert?
  14. Ik ben wel van mening dat als je verliefd word op een ander, er iets in je relatie niet goed zit. Ik zelf ben op 't moment ook verliefd op een andere jongen dan mijn vriend (niet mijn man dus) en 'k heb dus echt geen idee wat ik moet doen.
  15. Linkin-Liz

    Ik geloof (niet) omdat...

    Quote: Op dinsdag 04 april 2006 15:00:10 schreef Raido het volgende: Waarom expliciet een drie-eenige God? Voor als verduidelijking, dat ik mij er van bewust van ben en dus geloof, dat God een soort drie-eenheid is.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid