Spring naar bijdragen

Maxized

Members
  • Aantal bijdragen

    371
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Maxized

  • Rang
    CrediGup

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.maxized.com
  1. Als Ajax meer supporters heeft dan PSV, maakt dat Ajax dan een betere club?
  2. Mensen moeten zich niet zo laten beperken door het geloof van de partner in de partnerkeuze. Liefde komt toch van God? Of is het tegenwoordig ook al een middel van de duivel om je bij God wel te halen?
  3. Maxized

    Verliefd

    En als je dat niet durft, zoek dan of ze bijvoorbeeld hyves heeft en probeer zo in contact te komen. Misschien toch iets minder eng voor je.
  4. Maxized

    zendingsvakantie

    Voor in Nederland: link
  5. Maxized

    Luister dit liedje!

    Tiësto eat your heart out. Nee zonder dollen, ik vind het niets.
  6. Maxized

    Websites maken

    Quote: Op dinsdag 03 juli 2007 09:19:36 schreef aj het volgende: De nieuwe Joomla is erg leuk, wat ik bij de oude nogal miste was de optie om die favicon weg te halen. Je kan altijd alle Joomla sites herkennen aan die favicon, lelijk. Bij de nieuwe Joomla kan dat volgens mij wel. Ach kon bij die oude ook, kwestie van een favicon overschrijven. Wat lastig Samengevoegd: Quote: Op donderdag 02 augustus 2007 17:48:56 schreef ArjenV het volgende: Sites maken is niet programmeren Glennz0r. Wel als je zelf je scripts maakt.
  7. Maxized

    welke sport doe je?

    Home-fitness en hardlopen.
  8. Maxized

    Debat

    Als je het niet wilt moet je het wel even aangeven. Sommigen willen blijkbaar dat je moet aangeven als je wilt dat iets niet gebeurd. Als ze maar genoeg zaken zo omkeren vergeet iedereen vast wel een keer ergens bezwaar tegen te maken.
  9. Maxized

    Debat

    Het is een beetje de omgekeerde wereld. Als je niets doet krijgen zij beschikking over jouw lichaam. Daar moet je gewoon toestemming voor hebben. Het is jouw lichaam, niet dat van de staat en niet dat van de nierstichting.
  10. Maxized

    Waar was jij?

    Quote: Op zondag 01 april 2007 14:45:11 schreef Hester het volgende: Er is geen enkele grond waarop ik kan zeggen dat ik het beter gedaan zou hebben dan de mensen in die tijd of dat ik zoiets nooit zou doen. Precies.
  11. Niet christelijk en niet onchristelijk. Gewoon een keuze.
  12. Beetje apart, alsof alles waar 666 toevallig in voorkomt ineens slecht is.
  13. Quote: Op zondag 25 maart 2007 16:06:48 schreef Thorgrem het volgende: Vrouwen wilden de emancipatie zo nodig, laat ze dan ook zelf eens het voortouw nemen met dit soort dingen. Ik wou het net zeggen. Dat gebruiken ze ook alleen maar als het ze uit komt...
  14. Het bekende Johannes 3:16: Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft. Zie ook: link
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid