Spring naar bijdragen

Blenskje Wotskje

Members
  • Aantal bijdragen

    494
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Blenskje Wotskje

  • Rang
    CrediGup

Profile Information

  • Interesse
    Forummen

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

  1. De toenmalig bekende manuscript werden getrouwelijk overgezet waardoor de SV ontstond. Pak Strong er maar bij, het klopt redelijk.De toenmalig bekende manuscript werden getrouwelijk overgezet waardoor de SV ontstond. Pak Strong er maar bij, het klopt redelijk.
  2. Na een jaar een nieuwe baan, en we zijn er allebei blij mee.
  3. Ik luister nu naar Adrian Snell - Kaddish for Bergen-Belsen.
  4. Je hebt gelijk Jona. Toch valt het mij op dat er op reactieforums zoals bijvoorbeeld Leidsch Dagblad het het Noordhollands Dagblad geen enkele ruimte is voor het evangelie, in welke vorm dan ook! Het is mijn persoonlijk ervaring die zegt dat "de wereld" niet gediend is van Gods Woord of van Zijn Bijbelse principes. Mijn ervaring is dat je uiteindelijk een ban krijgt, en dat geldt niet alleen voor mij.
  5. Ik ga niet naar de mis en mis het dus ook niet. Ik ga wel naar de samenkomst.
  6. Blenskje Wotskje

    Homoseksualiteit

    Sorry, de Bijbel ís rechtlijnig.
  7. Blenskje Wotskje

    Homoseksualiteit

    verklaar je nader Lees deze reactie maar even door. De Bijbel is Gods woord, God draait er in Zijn woord (de Bijbel) beslist niet omheen als het gaat om de homoseksuele praktijk. In datzelfde Woord vind ik nergens dat de homoseksuele praktijk er wel mee door kan.
  8. En kan God liegen? Ontrouw zijn?
  9. Ja und? Velen zullen het geloof verliezen! En wat zegt de wetenschap als het aankomt op geloof? Ik geloof de Bijbel, een steengoed Boek!
  10. Nou, en? 'Het begin' is een flexibel begrip. Dus Jezus liegt?
  11. Pad. God schiep de hemel en de aarde, en omdat Hij dat 6000 jaar geleden deed was er ook 6000 jaar geleden licht. Dát was het begin.
  12. Dat verwacht ik ook niet want ik ga ervan uit dat jij niet gelooft in wat Jezus heeft gezegd in Mattheus 19 vers 4: Wanneer je de Bijbel nauwkeurig bestudeerd, dan lees je dat in de geslachtslijnen ná Adam, er ongeveer 2000 jaar is verlopen tot Noach, na Noach nog eens 2000 jaar tot Jezus en nu weten wij dat Jezus 2000 jaar geleden op aarde was, dat maakt ongeveer 6000 jaar. Jezus heeft gezegd dat het begin bij Adam was, in Genesis 1 lees je immers dat God de hemel en aarde in het begin heeft gemaakt. Mits je niet gelooft dat God sprak en er was natuurlijk!
  13. Omdat Jezus heeft gezegd dat het begin bij Adam en Eva is. Is Jezus een leugenaar als Hij spreekt in Mattheus 19 vers 4: Ja, creationisten zullen hun handen over hun oren houden als je daarover begint, maar elk rationeel mens zou toch moeten inzien dat evolutie en natuurlijke selectie perfect uitleggen hoe het leven zich heeft uitgebreid op aarde. Hoe dat leven is ontstaan staat buiten de evolutie theorie. Ratio en geloof sluiten elkaar dikwijls uit. God sprak.... en er was. Zo is het Woord en zo is hét begin.
  14. Ik noem het liever blindheid. Want welke evolutie wordt er eigenlijk bedoelt?
  15. Blenskje Wotskje

    Homoseksualiteit

    Beter een klap van de molenwiek dan het oordeel van de levende God.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid