Spring naar bijdragen

Thorgrem

Members
 • Aantal bijdragen

  15825
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Thorgrem

 • Rang
  CrediOrca

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Religie
  Katholiek

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Thorgrem

  subforum 'geloof'

  Prima. Dan trek ik mijn conclusies. Aangezien dit christelijke forum in het geloof gedeelte geen veilige plaats kan bieden voor de doorsnee christen en enkele basale christelijke zekerheden vrijelijk ondergraven kunnen worden kan ik niet meer achter dit forum staan. Ik heb het meerdere malen ter sprake gebracht, maar schijnbaar is het een veilige plaats willen bieden aan zoekende en/of jonge christenen het terroriseren van een forum. Het roept klaarblijkelijk dermate veel weerstand op onder de huidige groep gebruikers dat het niet zinvol meer is om het verder er discussie te brengen. Tabee
 2. Thorgrem

  subforum 'geloof'

  Dat mag je vinden. Ik zou zeggen bepleit die zaak bij de crew en wie weet krijg je het voor elkaar. Het is overigens niet mijn zin, maar het inachtneming van de forumleden zoals ik dacht dat die er waren. En die nu wederom zijn bekrachtigd door de crew.
 3. Thorgrem

  Dokters rekeningen

  Ik ga elk halfjaar naar de mondhygiëniste en naar de tandarts. Volgens mij vergoedt mijn zorgverzekering een deel van de kosten en een deel betaal ikzelf. Kan me herinneren dat ik een kroon met wortelkanaalbehandeling vrij duur vond maar kan me eigenlijk niet herinneren hoe hoog die halfjaarlijkse rekening nou is. Dat heeft dus geen indruk gemaakt. Maar iets overhevelen van de tandarts (wat in de basisverzekering niet vergoed wordt) naar de mondhygiëniste (wat in de basisverzekering niet vergoed wordt) maakt toch geen verschil. Het zou zelfs goedkoper kunnen worden omdat het uurloon van een tandarts veel hoger ligt. Je kan overigens tegen gereduceerd tarief je laten behandelen door studenten in opleiding als je kosten wil besparen.
 4. Thorgrem

  subforum 'geloof'

  Indien dat zo is dan is daar vast een feedbacktopic over te vinden in het archief. Ik ben benieuwd.
 5. Thorgrem

  subforum 'geloof'

  't is wat.
 6. Ook deze reactie zegt weer alles over jou.
 7. Ik ga geen aangifte doen. Zoals je zegt ene verspilling van tijd. Daarnaast ben ik voor het vrije woord. Maar het gebruik van dat woord zegt alles over jou en niets over degene die je zo noemt.
 8. Graag een verwijzing naar de definitie. En nog een reactie op mijn andere bijdrage waar ik reageer op jou. Wellicht dat ik daarna mijn uitspraak inslik. Aanvulling; En natuurlijk graag een belofte dat je het scheldwoord paaps en varianten daarop niet meer gebruikt.
 9. Trap gerust in een leugen. Maar het is volgens mij een protestantse term uit het traditionele protestantisme om bepaalde groepen aan te duiden die het Sola scriptura misbruiken zoals het nooit bedoeld is vanuit de reformatie.
 10. Thorgrem

  Nashville-verklaring

  BS.
 11. Thorgrem

  Nashville-verklaring

  Heeft er iemand een teiltje te leen?
 12. Idd. Dit waait met een weekje wel weer over zonder dat er ook maar iets veranderd.
 13. Thorgrem

  Nashville-verklaring

  Nu? En slechts 2 beelden? LOL. Er is met deze verklaring geen enkel nieuw inzicht gekomen, dat 'nu' kan je dus gerust weglaten. Er zijn duizenden beelden van God die elk op detail van elkaar kunnen verschillen. Homofilie is slechts 1 van de zoveel punten waarover verschillen van inzicht bestaan. God overigens graag met een hoofdletter schrijven op een christelijk forum. Dat is ook gewoon de correcte manier van schrijven in het Nederlands; https://onzetaal.nl/taaladvies/god-god/
 14. Thorgrem

  Nashville-verklaring

  Daar gaan ze niet vanuit. Dat iemand een heel ander beeld heeft van God op onderwerp x maakt het nog geen andere God. Er is slechts 1 God geloofd de christen.
 15. Het 'zwaar straffen'(zoals aangegeven in de topic titel) van deze ondertekenaars valt dat ook onder het beperken van anderen in hun mogelijkheden en rechten?
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid