Spring naar bijdragen

Dombeer

Members
  • Aantal bijdragen

    289
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Dombeer

  • Rang
    CrediGup

Contact Methods

  • MSN
    bramromijn@hotmail.com

Profile Information

  • Interesse
    lezen computeren lopen met de hond en filosoferen en mijn lievelingsvakken op school zijn latijn en geschiedenis
  • Beroep
    student
  1. Dombeer

    Vertalingen van liedjes naar Ned.

    volgens mij bedoelt hij alleen of de tekst wel zuiver is
  2. Als de CU dat had gedaan hadden ze zich net als de sgp voor eeuwig buiten de parlementskijker gespeeld, gezien dat zowel de cda als pvda stemmers niet enthousiast zouden zijn geweest over de standvastige houding van de CU dus zouden ze dan in een soort sgp positie terecht zijn gekomen Btw fijn dat je zo serieus ingaat op mijn ironie over het samengaan
  3. Je moet er iets voor opofferen als je deel uit wilt maken van de regering , die principes konden ze toch niet vasthouden in een seculiere wereld (regering), anders hadden ze wel samen kunnen gaan met de sgp
  4. Op het moment speel ik metal gear solid 4 voor de tweede keer, het is echt een geweldig spel
  5. die van agatha christie is leuk, maar then there were none blijft het best ik lees nu the prestige is wel een geinig boek
  6. Je moet over hebben voor een blu ray speler plus prachtige spellen plus een harde schijf waar de 360 niet aan kan tippen.
  7. Ik denk dat er met het hele asiel beleid al tientallen jaren wat mis is, maar nu hebben we gelukkig een minister die ook echt dingen wil aanpakken en veranderen. Ik vraag het me af ze schuift al het commentaar af op ondergeschikten.
  8. Quote: Op zondag 02 april 2006 19:46:23 schreef Brains het volgende: Ik volg de discussie nog wel, maar reageren op Dombeer heeft voor mij geen nut. Niet omdat hij een ander standpunt toegedaan is, maar omdat hij zijn stellingen baseerd op lulkoek. Over wat jij zegt heb ik maar een ding te zeggen ( Laat een wijs man niks tegen een dwaas zeggen de dwaas blijft toch steken in zijn eigen dwaasheid).( en oja brains voor iemand die niks te zeggen heeft zeg je toch een boel).
  9. Het zijn fictieve verhalen maar gebaseerd op wetenschappelijke feiten.
  10. Over het ministerie kan ik je het boek state of fear van michael crichton aanraden. En ik ga het niet quoten omdat ik het dan in het nederlands moet gaan vertalen.
  11. Ik zal nog terugkomen op de andere site, die ook zegt dat er meer risico's op kanker etc zijn dus dat abortus gevaarlijker voor je is dan mensen je willen laten geloven http://www.4abortion.net/ingles/physical_consequences_after_abor.htm.
  12. FAQ, dit zijn echte feiten. Admod note: Link verwijderd, een link geven is geen argumentatie! Zie ook de FAQ
  13. Nee bij die sites staat het er niet op omdat ze een sterk standpunt hebben en absoluut niks tegen abortus zeggen wat ze niet kunnen weerleggen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid