Spring naar bijdragen

Jeast

Members
 • Aantal bijdragen

  337
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Jeast

 • Rang
  CrediGup

Contact Methods

 • MSN
  elisa84@hotmail.com

Profile Information

 • Locatie
  Monnikendam
 • Beroep
  Pedicure
 1. Jeast

  Jesus is on his way people.. REPENT!

  Nee wat doe je nu. Je verwacht hem. Dat betekent dat Hij dus niet komt... Als we Hem nu elke dag met z'n allen verwachten, dan komt Hij dus nooit!
 2. Jeast

  Nieuw christelijk dance liedje (video clip)

  Ja stage is dat (ik heb ook gold gehad). Die gebruik ik nu ook. Close is soms handig maar over het algemeen wil je niet steeds de bow geluiden e.d. terug horen. Wat ook wel fijn is de natuurlijke panning in de stage mic ssamples.
 3. Jeast

  Nieuw christelijk dance liedje (video clip)

  Gaaf ik maak veel mijn sounds ook zelf, door te layeren en vaak ook eigen patches te maken (zowel op hardware synths als soft synths).Orkestraal, te gek!! Had je t orkestrale stuk in mijm eerste JoeTjoepje gehoord? Ik gebruik EWQL Symphonic Orchestra. Wat gebruik jij? En heb je al wat online staan? Oke nice! Jouw stuff klinkt ook top. Lekkere sound! Vooral de eerste vond ik echt verassend! Ja ik heb de platinum versie (dus met close mics, die gebruik ik alleen niet ) maar ik heb sinds kort ook 8Dio's Adagietto die ik nu 100% voor de strijkers gebruik. Verder heb ik piano en een aantal (midi) keyboards (ben toetsenist). Nee nog niks daarvan online staan helaas.
 4. Jeast

  Nieuw christelijk dance liedje (video clip)

  Tenk joe, Nee geen Nexus, zaagjes gelayerd met een square hier en daar. Ik maak mn eigen sounds met de Camel Alchemy synth. Wat de sidechain betreft, ik snap je punt wel een btje. Ik heb hier bewust voor gekozen omdat ik het effect op het ritmische gedeelte juist wel lekker vindt Qua EDM doe ik verder niks, ben nu bezig met film scores e.d. (orchestraal).
 5. Jeast

  Nieuw christelijk dance liedje (video clip)

  Productietechnisch zeker niet verkeerd! Kan allemaal wel net iets krachtiger, zoals Mystic al zegt. Misschien een buscomp en een sidechain voor je kick zodat die niet zo weg valt. Verder puik werk! Mijn edm herrie:
 6. Jeast

  Film beeldt Noach en God af als kindermoordenaar en tiran.

  Dat waren beesten grapjas ! Oh? Bijbelcitaat {SIMPLETEXT}:U mag van uw volheid en van uw overvloed niet achterhouden. De eerstgeborene van uw zonen moet u Mij geven. Bijbelcitaat {SIMPLETEXT}:25 Ik gaf hun zelfs slechte wetten, en regels die leidden tot de dood.26 Met hun eigen offergaven maakte ik hen onrein, hun eerstgeboren kinderen liet ik hen offeren, opdat ze in ontzetting zouden beseffen dat ik de HEER ben.†Laat dit niet zien waarom zowel Abraham en Izaak niet echt onder de indruk waren van dat God hun dit beval? Het was namelijk al een wet?
 7. Jeast

  Film beeldt Noach en God af als kindermoordenaar en tiran.

  Was God in het oude testament dan geen kindermoordenaar en tiran? Hij liet namelijk wel de joden hun eerstgeborenen offeren en liet complete volken inclusief kinderen uitmoorden (Amalekieten). Hoe je het ook wend of keert en wat je gevoel er ook over is, het godsbeeld in deze film komt prima overeen met het godsbeeld wat het oude testament neerzet.
 8. Jeast

  Wie maakt zich nog meer zorgen over de toekomst?

  Teksten over een nieuwe aarde staan in de Bijbel omdat die er daar door dubieuze redenen in zijn komen te staan. En dat die teksten daar staan komt wel heel goed uit voor de psychopaten in topfuncties die deze wereld (en natuurlijk niet het eigen westen maar vooral in de richting van het oosten) tot de max willen uitbuiten. Want ja er komt een nieuwe aarde en "het kwaad" is toch niet te bestrijden dus waarom moeite doen? Gewoon lekker passief genieten van je iPad's en happyclappy kerkdiensten en lekker boeiend dat er ten koste van onze welvaart tienduizenden kinderen sterven in Afrika.
 9. Jeast

  Wat is de ultieme hipsterkerk?

  Doorbrekers?
 10. Jeast

  Welk beeld heb je van een user?

  Nee Throgrem =
 11. Jeast

  [speltopic] Geef een slecht advies

  [knip] Ik heb geen zin meer om te werken, wat nu?
 12. Jeast

  Welk beeld heb je van een user?

  Briljant
 13. Jeast

  Goede werken - hoe zit dat nou

  En welke niet-moderne interpretatie zou jij eraan geven dan? Geen Ik weet gewoonweg niet hoe ik hier mee om moet gaan. Nee dat bedoel ik niet te zeggen, al zou het misschien een mogelijkheid zijn. Luther wordt toch gezien als de vader van het protestantisme en dat hij hier zo'n worsteling over had zou iets kunnen zeggen over de stelligheid waarmee (sommige) protestantse gelovigen hier tegenwoordig uitleg over geven.
 14. Jeast

  Goede werken - hoe zit dat nou

  Dat werken een gevolg zijn van het (juiste) geloof (en dus niet een noodzakelijkheid) is ook maar één van de vele moderne interpretaties. Het is niet voor niks dat Luther niks had met Jakobus en het boek het liefst helemaal uit de Bijbel liet schrappen.
 15. Jeast

  De (on)mogelijke God deel 2

  Heel interessant topic. Helaas lijkt het nu wat uit te monden op een atheïsten vs. gelovigen topic, terwijl het heel goed een 'samen zoeken naar..' topic kan zijn. Er worden zeer terechte vragen gesteld. De openingspost legt al direct de vinger op de zere plek. Deze gaat namelijk precies over het grote probleem wat heerst bij de "insiders": vrije wil of predestinatie? Ik weet dat het als gelovige erg moeilijk is om advocaat van de duivel te spelen en je erg snel in dekking gaat staan op het moment dat er een kritische vraag wordt gesteld, maar het is erg goed om hier toch over na te denken. In praktijk is vaak de vraag die de TS stelt, "de vraag" waar veel gelovigen om van hun geloof vallen. Dit soort vragen in combinatie met Bijbelteksten "kunnen" laten zien dat vrije wil niet bestaat en het christelijk geloof toch gebaseerd is op predestinatie. Hierdoor wordt het christelijk geloof het meest depressieve geloof wat er bestaat, niet aantrekkelijk voor ongelovigen en inderdaad onmogelijk (want alles is gepredestineerd). Dit is een major probleem en dat er 300043 denominaties zijn die hier elk weer anders over denken maken het er niet echt makkelijker op.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid