Spring naar bijdragen

Jeast

Members
  • Aantal bijdragen

    337
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Jeast geplaatst

  1. Nee wat doe je nu. Je verwacht hem. Dat betekent dat Hij dus niet komt... Als we Hem nu elke dag met z'n allen verwachten, dan komt Hij dus nooit!
  2. Ja stage is dat (ik heb ook gold gehad). Die gebruik ik nu ook. Close is soms handig maar over het algemeen wil je niet steeds de bow geluiden e.d. terug horen. Wat ook wel fijn is de natuurlijke panning in de stage mic ssamples.
  3. Gaaf ik maak veel mijn sounds ook zelf, door te layeren en vaak ook eigen patches te maken (zowel op hardware synths als soft synths).Orkestraal, te gek!! Had je t orkestrale stuk in mijm eerste JoeTjoepje gehoord? Ik gebruik EWQL Symphonic Orchestra. Wat gebruik jij? En heb je al wat online staan? Oke nice! Jouw stuff klinkt ook top. Lekkere sound! Vooral de eerste vond ik echt verassend! Ja ik heb de platinum versie (dus met close mics, die gebruik ik alleen niet ) maar ik heb sinds kort ook 8Dio's Adagietto die ik nu 100% voor de strijkers gebruik. Verder heb ik piano en een aantal (mid
  4. Tenk joe, Nee geen Nexus, zaagjes gelayerd met een square hier en daar. Ik maak mn eigen sounds met de Camel Alchemy synth. Wat de sidechain betreft, ik snap je punt wel een btje. Ik heb hier bewust voor gekozen omdat ik het effect op het ritmische gedeelte juist wel lekker vindt Qua EDM doe ik verder niks, ben nu bezig met film scores e.d. (orchestraal).
  5. Productietechnisch zeker niet verkeerd! Kan allemaal wel net iets krachtiger, zoals Mystic al zegt. Misschien een buscomp en een sidechain voor je kick zodat die niet zo weg valt. Verder puik werk! Mijn edm herrie:
  6. Dat waren beesten grapjas ! Oh? Bijbelcitaat {SIMPLETEXT}:U mag van uw volheid en van uw overvloed niet achterhouden. De eerstgeborene van uw zonen moet u Mij geven. Bijbelcitaat {SIMPLETEXT}:25 Ik gaf hun zelfs slechte wetten, en regels die leidden tot de dood.26 Met hun eigen offergaven maakte ik hen onrein, hun eerstgeboren kinderen liet ik hen offeren, opdat ze in ontzetting zouden beseffen dat ik de HEER ben.†Laat dit niet zien waarom zowel Abraham en Izaak niet echt onder de indruk waren van dat God hun dit beval? Het was namelijk al een wet?
  7. Was God in het oude testament dan geen kindermoordenaar en tiran? Hij liet namelijk wel de joden hun eerstgeborenen offeren en liet complete volken inclusief kinderen uitmoorden (Amalekieten). Hoe je het ook wend of keert en wat je gevoel er ook over is, het godsbeeld in deze film komt prima overeen met het godsbeeld wat het oude testament neerzet.
  8. Teksten over een nieuwe aarde staan in de Bijbel omdat die er daar door dubieuze redenen in zijn komen te staan. En dat die teksten daar staan komt wel heel goed uit voor de psychopaten in topfuncties die deze wereld (en natuurlijk niet het eigen westen maar vooral in de richting van het oosten) tot de max willen uitbuiten. Want ja er komt een nieuwe aarde en "het kwaad" is toch niet te bestrijden dus waarom moeite doen? Gewoon lekker passief genieten van je iPad's en happyclappy kerkdiensten en lekker boeiend dat er ten koste van onze welvaart tienduizenden kinderen sterven in Afrika.
  9. [knip] Ik heb geen zin meer om te werken, wat nu?
  10. Jeast

    Goede werken - hoe zit dat nou

    En welke niet-moderne interpretatie zou jij eraan geven dan? Geen Ik weet gewoonweg niet hoe ik hier mee om moet gaan. Nee dat bedoel ik niet te zeggen, al zou het misschien een mogelijkheid zijn. Luther wordt toch gezien als de vader van het protestantisme en dat hij hier zo'n worsteling over had zou iets kunnen zeggen over de stelligheid waarmee (sommige) protestantse gelovigen hier tegenwoordig uitleg over geven.
  11. Jeast

    Goede werken - hoe zit dat nou

    Dat werken een gevolg zijn van het (juiste) geloof (en dus niet een noodzakelijkheid) is ook maar één van de vele moderne interpretaties. Het is niet voor niks dat Luther niks had met Jakobus en het boek het liefst helemaal uit de Bijbel liet schrappen.
  12. Heel interessant topic. Helaas lijkt het nu wat uit te monden op een atheïsten vs. gelovigen topic, terwijl het heel goed een 'samen zoeken naar..' topic kan zijn. Er worden zeer terechte vragen gesteld. De openingspost legt al direct de vinger op de zere plek. Deze gaat namelijk precies over het grote probleem wat heerst bij de "insiders": vrije wil of predestinatie? Ik weet dat het als gelovige erg moeilijk is om advocaat van de duivel te spelen en je erg snel in dekking gaat staan op het moment dat er een kritische vraag wordt gesteld, maar het is erg goed om hier toch over na te denken. I
  13. Jeast

    Inenten tegen ... Ja/Nee?

    Waarom zou God ons inentingen geven en dan gebruik maken van cellen van geaborteerde baby's? Sowieso wordt de nadruk gelegd op de biblebelt, terwijl niemand eens naar de Amsterdamse grachtengordel gaat om daar onze hoogopgeleide homeopaten e.d. te vragen naar hun visie op inenten. Er zijn genoeg medische argumenten tegen inenten te vinden om op andere redenen je kinderen niet in te enten. Mensen roepen en veroordelen te snel. Voordat je je mening hier loslaat, heb je zelf echt diep onderzoek gedaan naar wat er überhaupt in de inentingen zit? Hoeveel kinderen er sterven door inentingen (all
  14. Jeast

    Wat is 'de wereld'?

    Topic bestaat al? viewtopic.php?f=13&t=27637
  15. Ik heb het vroeger aangehangen, maar ben er wat anders over gaan denken. Ik ben het er niet zozeer mee oneens met de geloofsdoop, maar ik vind het een iets te beperkte benadering van de doop. Er is meer te vertellen zeg maar. maar ook niet in de hedendaagse volwassenendoop. Ken, Ik ben benieuwd hoe je dit ziet, zou je dit toe willen lichten?
  16. Jeast

    Refo's

    Nou over het algemeen zijn de baptisten in Nederland meer evangelisch. Eigenlijk heel evangelisch. De baptisten over de rest van de wereld zijn eigenlijk gereformeerd. Niet calvinistisch persé maar voor de rest... Spurgeon zegt je misschien wel wat. Hij was baptist en er zijn veel baptisten die zich in die hoek scharen, alleen niet in Nederland helaas. Ooh ja, in een notendop zou je het zo kunnen zien; refo's die de kinderdoop niet erkennen.
  17. Jeast

    Refo's

    Hier een refo-baptist
  18. Jeast

    Maria medeverlosseres?

    Kijk eens voor in je NBV wie daar aan tafel zaten
  19. God heeft je lief zoals je bent? Je gaat niet naar de hel? God heeft een plan speciaal voor jou? Zijn dit dingen die je Bijbels kan onderbouwen? Ik snap heus wel wat je over wilt brengen en dat je het meisje wilt helpen maar met ongefundeerde evangelische cliche's strooien heeft meer fout gedaan dan goed. Je kan de Heilige Geest niet loskoppelen van de Bijbel, het is dus niet zo dat wanneer je de Heilige Geest hebt je niet meer hoeft te lezen in Gods woord. Ook kan jij niet vertellen of iemand wel of niet naar de hel/hemel gaat. Ik zeg dit omdat door dit soort berichten, welke helaas ook vaak
  20. Jeast

    Documentaires

    Een zeer indrukwekkende en schokkende docu: A Lamp In The Dark. Gaat over de oorsprong van onze Bijbelvertalingen. De Reformatie. Hoe de roomsen door het verbranden, vermoorden van protestanten hebben geprobeerd dit allemaal te voorkomen. Dit laat je zien wat de waarde is van je Bijbel, iets wat we nu toch best wel vergeten zijn.
  21. Jeast

    dopen essentieel?

    Hi Dennis1986. Wat wel belangrijk is om te weten is dat je even goed na moet denken over de keus die je gaat maken. Dan bedoel ik niet het dopen zelf, maar waar je dat gaat doen. Als je je ergens laat dopen zit je meestal wel een soort van aan die kerk (als instituut) verbonden. Je hebt het in je vraag over een pastoor en Jezus volgen. In Nederland vind je pastoren doorgaans bij een katholieke kerk. Hier volg je meer de paus dan dat je Jezus volgt, dus denk er van te voren goed over na of je jezelf wel met het katholieke geloof in wilt laten i.p.v. met het christelijke.
  22. Jeast

    dopen essentieel?

    Het geboren worden uit water en geest duid op de doop. Oh? Hoe kom je daar precies bij?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid