Spring naar bijdragen

Artemas

Members
  • Aantal bijdragen

    60
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Artemas

  • Rang
    CrediGup

Contact Methods

  • MSN
    devotion90@hotmail.com
  • Website URL
    http://www.myspace.com/mirtharoth

Profile Information

  • Interesse
    Christian Metal, Streetpunk, Hardcore
  1. Artemas

    Je Cd-kast vulling

    Jup en ze hebben iig een nummer over bier. Binnenkort heb ik het tweede album van Dark Procession in huis. Hele ruwe black maar ik kan het erg waarderen.
  2. Artemas

    Vomitorial Corpulence

    Wiew eindelijk heb ik mijn snelle drummer gevonden en waars. ook nog een tweede grindcore-gitarist. Oftewel, stijlswitch. Misschien gaat het dan toch nog wat worden met Mirtharoth =)
  3. Artemas

    Marilyn Manson

    Quote: Op zaterdag 13 januari 2007 19:00:53 schreef Dresdendoll1810 het volgende: Voor degenen onder ons die zich afvragen wat Marylins grote drijfveren zijn; Dit hoef ik mij niet aftevragen. Want de drijfveren van een persoon die zelf zijn bestaan opbouwt door het belachelijk te maken van een ander groep mensen kan nooit maar dan ook nimmer nooit positive drijfveren hebben. Kijk naar oldschool (hardcore)punkbands. Achter de meeste meningen van deze lui sta ik, geef ik ze gelijk, en ze weten me te bereiken met hun muziek. Wellicht dat hun denken dat het hedendaagse christen
  4. Artemas

    Je Cd-kast vulling

    Quote: Op zaterdag 13 januari 2007 15:06:14 schreef das fritsel het volgende: [...] dat principe heb ik ook. hoewel ik dat soms met finntroll nog wel erg moeilijk vind Yeah maar dat komt ook alleen maar met de zwaar vrolijke folkdeuntjes =D Maar ach, zolang je geen fins verstaat...
  5. Artemas

    Je Cd-kast vulling

    Quote: Op zaterdag 13 januari 2007 14:22:44 schreef das fritsel het volgende: maar zo aanstootgevend is dat toch ook weer niet? Zeker niet, Napalm Death en Pig Destroyer zijn meesterlijke bands. Luister naar wat je wilt, muziek is een moeilijk te bepalen gebied voor een christen. Ik heb zelf de lijn getrokken niet naar anti-christelijke teksten te luisteren en ben er tevreden mee.
  6. Artemas

    Je Cd-kast vulling

    Ghehe ik zag powerage liggen. Toevallig ligt de LP ervan achter me, jammer genoeg heb ik geen LP-speler =(
  7. Artemas

    Je Cd-kast vulling

    Christelijk: Antestor - The Forsaken Born Blind - One for all Crimson Moonlight - Veil of Remembrance Horde - Hellig Usvart Immortal Souls - Once Upon A Time In The North Kutless - Nogwat of the Innocence No Innocent Victim - To burn again Point of Recognition - Refresh Renew Stretch Arm Strong - Engage Anders: A Global Threat - Where the sun never sets Anti-Flag - Alles behalve de Bouncing Souls split Bigwig - Reclamation The Casualties - Die Hards Je Moeder - Subcultuur Reel Big Fish - Cheer Up The Killer Bananazz - Riptide En nog wat meer.
  8. Artemas

    Vomitorial Corpulence

    Ik ken ze al een tijdje, vind ze goed. Horsemen of the Apocalypse vind ik echter een tikkie beter.
  9. Artemas

    Het grote (bas-)gitaar topic

    Aargh ik wil echt zo graag een BC Rich Warlock! Ik zit al veels te lang vast aan m'n Adonis en heb d'r nu echt genoeg van. Jammer genoeg zijn die pareltjes te duur voor me... Misschien dat ik ergens een goedkopere variant kan vinden.
  10. Artemas

    Marilyn Manson

    Die man leeft wel volgens het papier. Dat heet het kicken op je eigen bankrekening.
  11. Quote: Op maandag 08 januari 2007 01:07:11 schreef Mr. Emilio het volgende: K3 - Teleromeo... Dank je... Voor K3 was het Knuckles Up van Flatfoot 56.
  12. Artemas

    Muzikale (her-)ontdekkingen

    Quote: Op woensdag 03 januari 2007 09:53:54 schreef FigmentuM het volgende: [...] Neejoh, progressive (power) metal Je hebt ook nog Dragonforce en nog wel meer bandjes met dragon. Erg creatief met hun bandnaam zijn ze niet geweest. Dat zijn de meeste powermetal bands sowieso niet. Neem nou Fairy Land of Adventure Quest.
  13. Artemas

    gothic?

    Quote: En Artemas, industrial is zeker geen trance muziek hé Jewel! Nee maar het heeft toch de sfeer. Neem nou de band The Berzerker. Deze lui maken mij zo in de war. Het klopt niet... het past niet, het is verwarrend. Maar de meeste cybergoths/gotics die ik ken vinden het helemaal geweldig. De muziekstijl Gothic is zo groot dat ik er niet meer helder uit word.
  14. Quote: Op vrijdag 29 december 2006 10:20:27 schreef Thorgrem het volgende: [...] Ik heb het model ingetypt op google en daar stond het plaatje in een online winkel Werkt heel handig en scheelt foto maken en uploaden. Tsjaah dat kan natuurlijk ook
  15. Artemas

    Marilyn Manson

    Offtopic!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid