Spring naar bijdragen

RawRanX

Members
  • Aantal bijdragen

    797
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door RawRanX

  1. Nu ook eens een positief berichtje over Rouwvoetje. Na het nieuws dat Rouvoet het schaamhaar van uw kinderen wil controleren. link

    vaders_gr.jpg

    Rouvoet steunt werkende vaders

    Minister André Rouvoet begint een onderzoek naar de problemen die vaders ervaren in het combineren van werk en de zorg voor hun kinderen. Hij pleit voor een "cultuurbreuk op de werkvloer, op het schoolplein en in de bestuurskamers'' ten aanzien van werkende vaders, zodat die meer tijd kunnen vrijmaken voor hun gezin.

    "Een modern arbeidsmarktbeleid betekent dat gezinnen zelf kunnen kiezen hoe zij werk en privé afstemmen'', stelt de minister.

    Met het onderzoek wil Rouvoet in beeld brengen in hoeverre werkende vaders in hun keuzevrijheid worden beperkt. Zo denken mannen volgens hem dat ze minder promotiekansen hebben als ze op hun werk aangeven meer tijd te willen besteden aan hun gezin. Ook zouden mannen vaker dan vrouwen ontmoedigd worden om gebruik te maken van regelingen om arbeid en zorg te combineren.

    Het is de ogen van de minister nog te veel de cultuur in Nederland dat vrouwen minder gaan werken als ze moeder worden en vaders fulltime aan de slag blijven. "De vraag is of dit aansluit bij de wens van veel vaders om hun kinderen te zien opgroeien, en bij de wens van veel moeders om zich ook professioneel te blijven ontwikkelen'', aldus Rouvoet.

    link

  2. Quote:

    Ik ben zelf wetenschapper en heb enig idee van hoe wetenschappelijke resultaten te interpreteren zijn, daarnaast ben ik Christen en hecht ik enorm aan eerlijkheid.

    Die laatste zin slaat echt helemaal nergens op, en doet afbraak aan je eerste zin.

    Ik kom hier zeker op terug. Heb nl de aflevering niet in zijn geheel gezien. Maar wel de serie "kijken in de ziel". Ik heb daar meneer wel horen vertellen dat hij nogal geyl is op boeken. En dat psychologie niets met wederzijds respect en vertrouwen heeft te maken. Maar dat je alleen de freudiaanse softporno nodig hebt om iemand te genezen.

    Ik kom hier dus op terug. Vanavond, of zo.

  3. Quote:

    [...]

    Ik wordt niet eens moe van jouw gezeik, dus laat staan van mijn eigen gayness.

    (Overigens vind ik je bijdragen best vermakelijk.)
    widegrin.gif

    Talk to the hand bitch...

    Nee, maar even zonder dollen MC.

    Die ratelband man was laatst op TV en die gooide zo een beetje alle alles op een stapel.

    Dus homo café, internet, feestjes etc etc.

    Dus wat hij bedoelde was dat home's/lesbo's zich een beetje buiten de maatschappij plempen met hun dingetjes.

    In de tijd van Manfred, de IT, was het allemaal koek en ei. Nu beginnen mensen, buiten de fascisten en Ratelband zich een beetje te keren tegen bvb de gayparade.

    Wat is jou, en de mening van je partner daar over?

  4. Quote:

    Ajax gaat in de winterstop een poging wagen bij Huntelaar, van der Vaart en Babel!
    party.gif

    Zoals Jol al zei: "Met van der Vaart erbij worden we kampioen. Dan heb je het beste middenveld van de eredivisie." Overigens denk ik dat we dat nu al hebben, maar das een andere discussie
    knipoog_dicht.gif

    Babel zie ik denk ik wel komen op huurbasis. Hoe goed ie ook speelt, hij krijgt weinig speeltijd en wil toch naar het WK. Huntelaar en van der Vaart geldt hetzelfde voor, maar die willen misschien nog gaan voor hun kans... Al is dat in de winterstop misschien alweer heel anders
    yes.gif

    * Mister_L blijft hopen!

    Maar bij zowel Huntelaar, van der Vaart als Babel,gaat er geen belletje rinkelen. knipoog_dicht.gif

  5. Quote:

    [...]

    En, moet ik er met nadruk bijzeggen, ik ben nog geen credibler tegengekomen die me aan die teksten doet denken. En de christenen die me wel doen denken aan die teksten zijn nogal dun gezaaid in het westen en wss (maar dat weet ik niet zeker) ook nog best zeldzaam onder niet-westerse christenen.

    MC, word jij soms niet een beetje moe van dat aanstellerig gay gedoe? En dan bedoel ik niet dat jij in een roze supermanpakje van de kast spring. Ik doel dan meer op het kijk ons lekker gay zijn gedoe?

  6. Quote:

    [...]

    De koran lijkt me een uitstekend plan

    Maar het beoordelen hangt wel vast samen met de bijbel ook met betrekking tot naastenliefde. Tenminste ik denk wel dat dat de bedoeling is als Christen zijnde.

    Wat bedoel je met: De koran lijkt me een uitstekend plan


    Samengevoegd:

    Quote:

    [...]

    Dat kan, maar als je gelooft dat die Bijbel het Woord Gods bevat is het allicht slim om die Bijbel er wel bij te pakken.

    "

    Ook als jou bijbel mensen in hun kruis trapt?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid