Spring naar bijdragen

RawRanX

Members
 • Aantal bijdragen

  797
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

  Nooit

Alles door RawRanX geplaatst

 1. RawRanX

  Psychiaters die onbeschaamd liegen

  Quote: Op zaterdag 20 juni 2009 17:27:32 schreef Light Jr. het volgende: Ik ben zelf wetenschapper en heb enig idee van hoe wetenschappelijke resultaten te interpreteren zijn, daarnaast ben ik Christen en hecht ik enorm aan eerlijkheid. Die laatste zin slaat echt helemaal nergens op, en doet afbraak aan je eerste zin. Ik kom hier zeker op terug. Heb nl de aflevering niet in zijn geheel gezien. Maar wel de serie "kijken in de ziel". Ik heb daar meneer wel horen vertellen dat hij nogal geyl is op boeken. En dat psychologie niets met wederzijds respect en vertrouwen heeft te maken. Maar dat je alleen de freudiaanse softporno nodig hebt om iemand te genezen. Ik kom hier dus op terug. Vanavond, of zo.
 2. RawRanX

  Ken de homo die je veroordeelt

  Quote: Op woensdag 11 november 2009 23:38:18 schreef MarinusCopy het volgende: [...] Ik wordt niet eens moe van jouw gezeik, dus laat staan van mijn eigen gayness. (Overigens vind ik je bijdragen best vermakelijk.) Talk to the hand bitch... Nee, maar even zonder dollen MC. Die ratelband man was laatst op TV en die gooide zo een beetje alle alles op een stapel. Dus homo café, internet, feestjes etc etc. Dus wat hij bedoelde was dat home's/lesbo's zich een beetje buiten de maatschappij plempen met hun dingetjes. In de tijd van Manfred, de IT, was het allemaal koek en ei. Nu beginnen mensen, buiten de fascisten en Ratelband zich een beetje te keren tegen bvb de gayparade. Wat is jou, en de mening van je partner daar over?
 3. RawRanX

  Ken de homo die je veroordeelt

  Quote: Op woensdag 11 november 2009 20:29:17 schreef MarinusCopy het volgende: [...] En, moet ik er met nadruk bijzeggen, ik ben nog geen credibler tegengekomen die me aan die teksten doet denken. En de christenen die me wel doen denken aan die teksten zijn nogal dun gezaaid in het westen en wss (maar dat weet ik niet zeker) ook nog best zeldzaam onder niet-westerse christenen. MC, word jij soms niet een beetje moe van dat aanstellerig gay gedoe? En dan bedoel ik niet dat jij in een roze supermanpakje van de kast spring. Ik doel dan meer op het kijk ons lekker gay zijn gedoe?
 4. RawRanX

  Wat staat er in jouw boekenkast?

  Zaterdag gekocht. De tranen van Kuif den Dolder
 5. RawRanX

  Ken de homo die je veroordeelt

  Quote: Op woensdag 11 november 2009 19:48:13 schreef zoveel vragen nu nog antwoorden het volgende: [...]Die wegleggen. [...] De koran zeg thetzelfde als de bijbel over homo/lesbo mensjes. Dus... Beetje jammer.
 6. RawRanX

  Ken de homo die je veroordeelt

  Quote: Op woensdag 11 november 2009 19:33:59 schreef zoveel vragen nu nog antwoorden het volgende: [...] De koran lijkt me een uitstekend plan Maar het beoordelen hangt wel vast samen met de bijbel ook met betrekking tot naastenliefde. Tenminste ik denk wel dat dat de bedoeling is als Christen zijnde. Wat bedoel je met: De koran lijkt me een uitstekend plan Samengevoegd: Quote: Op woensdag 11 november 2009 19:37:43 schreef Machiavelli het volgende: [...] Dat kan, maar als je gelooft dat die Bijbel het Woord Gods bevat is het allicht slim om die Bijbel er wel bij te pakken. " Ook als jou bijbel mensen in hun kruis trapt?
 7. RawRanX

  de koopzondag

  Zie je dat je wel kan antwoorden zonder eerst de bijbel er op na te slaan. Verder denk ik niet dat een christen minder beenruimte heeft dan een atheist.
 8. RawRanX

  Ken de homo die je veroordeelt

  Quote: Op woensdag 11 november 2009 19:16:25 schreef zoveel vragen nu nog antwoorden het volgende: [...] Dat staat er niet los van. Verder vind ik rode oortjes niet interessant en niet relevant. Rode oortjes in de trend van religie. En ja, dat staat er wel los van. Je kan mensen beoordelen zonder daar eerst een bijbel, koran of wat dan ook bij te halen.
 9. RawRanX

  Ken de homo die je veroordeelt

  Krijgen we een wat is je punt vraag. Ga even naar start. Dingo heeft Barb zijn stukje opnieuw geplakt, waar ik jammer genoeg overheen las.
 10. RawRanX

  Ken de homo die je veroordeelt

  Quote: Op woensdag 11 november 2009 18:17:48 schreef zoveel vragen nu nog antwoorden het volgende: [...] Maar je kan de bijbel hier toch niet los van zien, er zijn zat Christenen die proberen te leven naar de voorbeelden die in de bijbel staan. Quote: Op woensdag 11 november 2009 18:17:11 schreef Barbapapa het volgende: Een mes is om brood mee te snijden en te smeren, niet om iemand te doden. De Bijbel is ervoor om de goede boodschap van liefde van God te vertellen en niet om slecht mee te doen. De Bijbel is nie t verkeerd, maar het gebruik ervan kan verkeerd zijn. AAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! Dat staat er even helemaal los van. Leven volgens de bijbel, wetboek, als je zo doet is alles prettiger-boek, is juist de oorzaak dat mensen niet uit de kast durven te komen. En dan krijg je dus bommetjes. Ik geloof wel dat er in de bijbel sstaat dat het niet normaal is, of een ziekte. Maar dat staat ook in de Koran. Nou, meid, en man, ik kan jullie stukjes voordragen waar je rode oortjes van krijg. En dat gaat niet om liefde tussen een man of vrouw.
 11. RawRanX

  Ken de homo die je veroordeelt

  Jongens & meisjes zullen we de bijbel er even buitenlaten? De bijbel, althans de mensen die deze wel heel lelleterlijk nemen zijn mede verantwoordelijk voor het ontstaan van dit topic. Of zeg ik het weer helemaal op zijn RRX. Nog een keer. De mensen die hun kinderen hebben verteld, met de bijbel in de hand, dat het homo/lesbo zijn een ziekte is. Zijn tevens verantwoordelijk voor de de manier hoe de slachtoffers er mee om zijn gegaan. Zo is die beter. Dus Barbapap, leg die bijbel voor een paar seconden even naast je neer, oke? En dan kunnen we weer verder.
 12. RawRanX

  de koopzondag

  Quote: Op woensdag 11 november 2009 16:30:04 schreef Dostojevski het volgende: Het stuk dat je vast bedoelt telt drie alinea's en dat is ook zichtbaar. Maar wellicht belangrijker voor jou, er staat voor: @Olorin. Je mag erop reageren natuurlijk, maar het ene schattige alinea'tje daarboven, was direct aan jou gericht. Of moet ik die vijf regels ook nog in meerdere alinea's onderverdelen? Doe eens lief.
 13. RawRanX

  Ken de homo die je veroordeelt

  Quote: Op woensdag 11 november 2009 15:57:40 schreef Barbapapa het volgende: [...]De mening van christenen is de Bijbel. Quote: Op woensdag 11 november 2009 16:11:32 schreef Barbapapa het volgende: Zoals de Heilige Geest deze ook leest. Nee, jou mening staat voornamelijk alleen maar in de bijbel. Dus jij hebt eigenlijk helemaal geen mening. Nu weet ik dat je vingers al jeukte toen je het woord Bijbel zag staan. Het was alleen niet mijn bedoeling dat er op deze manier op word gereageerd. En ja, ik zit op een C-forum. Maar dit staat er los van dit gaat om een MENING…. Probeer zelf bvb de vraag te beantwoorden in het vloeken topic. Tel tot 10 RRX. Tel tot 10…
 14. RawRanX

  de koopzondag

  Ik lees het zondag wel.
 15. RawRanX

  de koopzondag

  Onleesbaar voer. Geen alinea's etcetc.
 16. RawRanX

  Ken de homo die je veroordeelt

  Ja, jammer. Want ik had wel wat meer reacties verwacht. Vind het alleen zo jammer dat er altijd weer mensen beginnen te knippen & plakken uit de bijbel. Dat zegt mij niets. Gaat vaak ten koste van een eigen mening hebben.
 17. RawRanX

  de koopzondag

  Die zit nu ergens 'automatisch' te vloeken.
 18. RawRanX

  Ken de homo die je veroordeelt

  Oh, grappig. Een collega van mij ook, maar dat is een schwanz. Die is eind vorig jaar getrouwd met zijn vriend. Het topic is denk ik overleden.
 19. RawRanX

  Ken de homo die je veroordeelt

  Quote: Op woensdag 11 november 2009 14:44:02 schreef Borrelnootje het volgende: [...] Kan je er zelf dan geen aandacht voor geven. Start een stichting op, geef zelf geluid aan dit onderwerp. Het is goed om kritisch te zijn op programma's. Maar denk aan de mensen waar dit programma wel aansluiting heeft. En dat zijn de eerdergenoemde leden van dit forum? Waar zijn ze eigenlijk? Ik dacht dat MC ook samenwoonde met ene man, toch?
 20. RawRanX

  de koopzondag

  Quote: Op woensdag 11 november 2009 14:46:43 schreef Dostojevski het volgende: [...] Abortuswetgeving (vinden gelovigen moord), de Wet Gelijke Behandeling (die gelovigen beperkt in de uiting van hun geloofsovertuiging). Om maar twee voorbeelden te noemen. Koopzondagen vallen hier trouwens niet onder. Ook als de winkels op zondag open mogen, heeft een gelovige alle vrijheid om op zondag rust te houden. Dostojevski, vriend van me. Geweldig boek "de idioot". OT, of nee, nog niet. Wet Gelijke Behandeling... Bedoel je dat een religieus persoon meer bescherm moet worden dan een niet religieus persoon? En Abortuswetgeving. Een meisje wat is uitgewoond tegen haar zin in. Moet dan maar een bastaard op aarde zetten. En ieder jaar te worden herinnerd, tijdens zijn of haar verjaardag dat ze is verkracht. Maar dan 9 maanden eerder natuurlijk. OT. Ik ben het eens met je zondag winkeldag.
 21. RawRanX

  de koopzondag

  Quote: Op woensdag 11 november 2009 14:38:55 schreef Barbapapa het volgende: [...] Niet-christelijke partijen willen ook van alles invoeren wat gelovigen niet leuk vinden. Zoals?
 22. RawRanX

  Ken de homo die je veroordeelt

  Quote: Op woensdag 11 november 2009 13:50:41 schreef annzie het volgende: [...] Ik volg jouw posts nu al een tijdje, en ik heb werkelijk geen idee wat je nou bedoelt, en of het nog ontopic is of niet. Kun je alsjeblieft even uitleggen wat nou bedoelt allemaal? Kort en krachtig, als het even kan. De wortels. De mensen die er voor hebben gezorgd dat de jongens & meisjes niet voor hun geaardheid uit durven te komen. Meten op de pijnbank worden gelegd. En niet dat er weer een documentje komt over een leuke rondreis langs kerkjes en zo.
 23. RawRanX

  Ken de homo die je veroordeelt

  Quote: Op woensdag 11 november 2009 14:12:27 schreef Borrelnootje het volgende: [...] Hoe? Laat maar. Ik begrijp niet wat annzie bedoeld. Met wat ik moet uitleggen.
 24. RawRanX

  Ken de homo die je veroordeelt

  Quote: Op woensdag 11 november 2009 14:08:17 schreef Borrelnootje het volgende: [...] Ik snap dit antwoordt ook niet. Kan je uitleg geven wat je daarmee bedoelt. Waarvan is je voorbeeld afgeleid. Quote: Op woensdag 11 november 2009 14:05:36 schreef annzie het volgende: [...] Goed, nevermind. Zulke antwoorden ga ik niet serieus nemen hoor.. Dat heet geestelijke ontspanning. En heeft helemaal niets en dan ook niets te maken met het onderwerp. annzie, ik denk dat het nu wel duidelijk is. Borrelnootje, und ich, hebben een soort trechtertje gemaakt. Wat het mogelijk wat duidelijker maakt allemaal. En dan meer de hoe, waarom, is dat zo, vragen te beantwoorden.
 25. RawRanX

  Ken de homo die je veroordeelt

  Quote: Op woensdag 11 november 2009 13:52:19 schreef Borrelnootje het volgende: [...] Langzaam gebeurt er toch wat, bijvoorbeeld (somige kerken) de gereformeerde en hervormde gemeenschappen wilden liever dat het onderwerp niet bestond. Nu komt er langzaam beweging in; RefoAnders. Wie noem je de tegenstander? En zijn deze tegenstanders ook gewoon geen slachtoffers van het systeem? Tegenstanders zijn idd ook slachtoffer van het systeem. Dat klopt. En ja, je hebt gelijk dat het langzaam, je zou bijna kunnen zeggen als een soort van evolutie, begint te bewegen. Zou mooi zijn om de slachtoffers ook aan het woord te laten. En dan de slachtoffers te confronteren met de slachtoffers die zij hebben gecreëerd. Maar, Borrelnootje, volgens mij zijn wij nu als enige aan het typen. Ik ben hetero. Dus ik vraag mij af waar de lesbiennes & homoseksuelen zijn. Samengevoegd: Quote: Op woensdag 11 november 2009 13:50:41 schreef annzie het volgende: [...] Ik volg jouw posts nu al een tijdje, en ik heb werkelijk geen idee wat je nou bedoelt, en of het nog ontopic is of niet. Kun je alsjeblieft even uitleggen wat nou bedoelt allemaal? Kort en krachtig, als het even kan. Nou, ik vraag mij gewoon af hoe die mannen dat doen zo een regenton in elkaar zetten.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid