Spring naar bijdragen

Mr. Emilio

Members
 • Aantal bijdragen

  5762
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

  Nooit

Over Mr. Emilio

 • Rang
  CrediShark
 • Verjaardag 06/06/1974

Profile Information

 • Locatie
  Zetten
 1. Mr. Emilio

  Muzikale (her-)ontdekkingen

  Epica is goed! Mijn favoriet is fools of damnation. da's zeker geen gospel?
 2. Mr. Emilio

  Muzikale (her-)ontdekkingen

  Musicale ontdekking 2011 was voor mij LA The Voices Ik heb ontdekt dat: 1. je ze het best kunt horen en niet kunt zien, want anders kom ik niet mer bij van het lachen en dan hoor ik ook niets; 2. De tekst van die cover van Ralph van Manen nergens op slaat en helemaal NIETS meer met Gospel te maken heeft. Dat men hier toestemming voor gekregen heeft!
 3. Mr. Emilio

  Boer zoekt vrouw

  Zonder Yvon geen BZV.
 4. Mr. Emilio

  Nominaties Gouden Bikini

  Eigenlijk vind ik de hele prijs beneden de Christelijke waardigheid. Ik ben helemaal niet tegen humor en het relativeren van de eigen belangrijkheid, maar als Goedgelovig op deze manier een bijdrage aan denkt te leveren, schieten ze imho hun doel ver voorbij. Ik ben niet bang voor kritiek en humor. Ik kan best wat hebben. Dokus, Visje, Adrian Plass... Maar een Ds Vlietstra nomineren voor een "prijs" vind schandalig. Temeer omdat men blijkbaar alleen is afgegaan op de fuzz in de media en niet de moeite heeft genomen om de journalistieke waarden van hoor en wederhoor toe te passen. Door de kiezers genomineerden voor te schotelen zonder het voorbehoud van partijdigheid of ontbreken van verweer of inhoudelijde achtergrondinformatie presenteert men de informatie als feit en niet als mening. Men nodigt niet uit tot het op zoek gaan naar de waarheid of het vormen van een eigen mening omtrent en dat vind ik zeer kwalijk. (oja: en ik ben boos.)
 5. Mr. Emilio

  Oh Oh Cherso is grof

  Ik vind het irritant, vulgair, ordinair niet grappig. Soms moet ik wel lachen als ik in een ander programma zoals DWDD een clip zie, maar dat is dan meer vanwege plaatsvervangende schaamte (wat ik ook regelmatig voel als ik naar MBH kijk.)
 6. Mr. Emilio

  Kloof charismatici en gewone christenen

  Het charismatische is niet Amerikaans, maar is een sensatie afkomstig uit Jeruzalem - zo'n 2000 jaar geleden. Knappe jongen als je dat geschiedkundig kan onderbouwen. Eulogia is volgens mij nog nooit zo'n uitdaging uit de weg gegaan Ik kan me zijn reactie trouwens wel goed voorstellen.
 7. Mr. Emilio

  Berijming 1773 of LvdK?

  Ik ben van huis uit opwekking gewent, maar ook glorieklokken, JdH, Liederen voor Gemeentezang (baptisten)... LvdK heb ik niet zoveel mee omdat ik het lastig vind zingen. Zeker dat ritmisch zingen van psalmen die ik wel makkelijk kan meezingen als we naar de voorm. kerk van mijn vrouw (en nog steeds die van) mijn schoonmoeder gaan. Zingen op hele noten volgens de berijming van 1773 is toch wel veel makkelijker en dat gedoe met ritme maakt het moeilijker (IMHO) om de diepe betekenis van woorden tot je door te laten dringen. Datzelfde heb ik ook wel eens met een te poppy sound bij sommige opwekkingsliederen. Even goed heb ik ook bij heel veel liederen dat de melodie, ritme en tempo juist de inhoud van de tekst accentueren en versterken. Zal ook wel te maken hebben met kwaliteit van begeleiding.
 8. Mr. Emilio

  veiligheid burgers

  Klopt als je het heel breed gaat trekken dan is de hele samenleving een slachtoffer, dat we niet in staat blijken om in goede harmonie met elkaar samen te kunnen wonen. Vanzelfsprekend niet, maar zou dat de kern van het probleem zijn of ligt het niet aan de juwelier en de gekozen oplossing maar aan de ontwikkeling van de maatschappij? Ik denk dat de gekozen oplossing van de juwelier geen oplossing biedt, maar wel heel begrijpelijk is. De man heeft nogal wat meegemaakt zeg... Het is dan nog al zuur dat de man wordt afgerekend op de keuze die hij maakt, want krachtens de middelen die de wet hem geeft, kan hij volgens mij ook niet zo veel.
 9. Mr. Emilio

  veiligheid burgers

  Waarom moet ik mijn eigen vraag beantwoorden? Wat is dan het nut van het stellen van een vraag, misschien kan je meedoen in het gesprek in plaats van deze manier van posten hanteren. Nou zeg... Je vraag kwam retorisch op mij over. Hoef je niet gelijk zo gepikeerd te reageren.
 10. Mr. Emilio

  veiligheid burgers

  Klopt als je het heel breed gaat trekken dan is de hele samenleving een slachtoffer, dat we niet in staat blijken om in goede harmonie met elkaar samen te kunnen wonen. Vanzelfsprekend niet, maar zou dat de kern van het probleem zijn of ligt het niet aan de juwelier en de gekozen oplossing maar aan de ontwikkeling van de maatschappij? En wat is je eigen antwoord op deze retorische vraag?
 11. Mr. Emilio

  veiligheid burgers

  Je baseert je mening zelf dus ook op de media. Bedoel je Louis Theroux?
 12. Mr. Emilio

  Vakantieplannen

  Een weekje Ruinen (Drenthe) met vrouw en kind. Mijn (bijna) voltallige schoonfamilie gaat ook mee Een niet nader te noemen "geliefde" schoonzus heeft bedacht dat het wel leuk zou zijn als we 1 keer met z'n allen op vakantie gaan. Dit kan voor de eerste keer omdat oma (de Mater Familias) vorig jaar mei is overleden en de mantelzorg niet langer op de hele familie neerkomt. Voordat oma hulpbehoevend werd, kon het ook niet, want het hele gezin was betrokken in de eigen kleine dorpskruidenier die oma dreef. Leuk voor mijn schoonfamilie dat ze nu voor het eerst samen op vakantie kunnen, maar ik zie me niet een week lang optrekken met mensen waar ik verder zeer weinig mee heb. Ik doe het voor mijn vrouw (onder protest...)
 13. Mr. Emilio

  Ben ik nou echt zo vreemd?

  mee eens....
 14. Mr. Emilio

  Afscheid crewleden

  X2
 15. Mr. Emilio

  Welk boek lees je?

  Ben nu bezig in een thriller van Shaunti Feldhahn. De titel ben ik even kwijt. Het is niet Het Veritas conflict, want dat heb ik ook gelezen...
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid