Spring naar bijdragen

Bart-Jan

Members
  • Aantal bijdragen

    32
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles door Bart-Jan geplaatst

  1. Bart-Jan

    De toekomst van Credible

    Met veel voldoening beheer ik een gratis doch goedlopend forum en mocht ik een back-up willen kost me dat maar 5 eurootjes.
  2. Bart-Jan

    De toekomst van Credible

    Als een forum met de tijd meegaat ofwel actueel nieuws onder de aandacht blijft brengen, kan er genoeg uitdaging zijn hoor. En wie daarbij de jeugd ook heeft of betrekt, heeft de toekomst.
  3. Bart-Jan

    De toekomst van Credible

    Wil je dan ook meenemen dat het samenvoegen van meerdere fora een optie is? Er is geloofsgesprek.nl (klein forum) en verbumdomini.nl (nog kleiner). Als die drie samen gaan in één forum kun je mogelijk meer bereiken. Van beide fora weet ik dat de beheerders hier niet negatief tegenover staan! De ervaring leert mij dat meerdere kapiteins op één schip niet (echt) werkt. Maar misschien dat het hier werken kan met een hele duidelijke taakverdeling.
  4. Bart-Jan

    De toekomst van Credible

    beetje brutaal om hier mods te vragen, terwijl ze hier zonder zitten Als het beheer Credible nog een kans geven wilt, mag mijn vraag direct weggehaald worden hoor.
  5. Bart-Jan

    De toekomst van Credible

    Mij weer, Ik zoek ook nog een moderator, bij voorkeur iemand die ervaring heeft met het technisch modereren. Te denken aan bv het verplaatsen en splitsen van topics of berichten. Ps. het is geen stress-rol, forum is prima onder controle
  6. Bart-Jan

    De toekomst van Credible

    Jammer voor het beheer en vele leden dat Credible stopt, omdat de mooie doelstelling niet haalbaar blijkt te zijn. Mijn petje af voor het beheer voor wat bereikt is; veel mensen die een groot en mooi podium hadden om hun geloofsovertuiging of mening te kunnen uiten. Mensen die opgebouwd willen worden in het geloof zijn van harte welkom op http://geloof.forum-xl.com/! Hartelijke groet, Bart-Jan
  7. Je moet hier wellicht meer zoeken?
  8. Heb je een concreet voorbeeld?
  9. Bart-Jan

    [speltopic] Of... Of...

    Hillsong, die ken ik nl. Piano of orgel?
  10. M'n favoriete site is nu http://geloof.forum-xl.com/. Geloofsforum is opgericht met het doel een plaats te creëren waar christenen elkaar kunnen ontmoeten. Hierbij staan voorop: - de eer van God als Vader, Zoon en Heilige Geest - de opbouw van (jonge) christenen - open, maar respectvolle discussie Daarnaast zijn mensen die interesse hebben in het christendom eveneens van harte welkom.
  11. Bart-Jan

    Pro Life?

    Beste admin, zoals ik eerder zei lok ik een discussie hier uit en daag ik mensen uit ook op Pro Life zelf mee te doen. Wat is daar mis mee, zeker voor een groot forum als dit?
  12. Bart-Jan

    Pro Life?

    Als je tegen abortus bent, tenzij het leven van de moeder in gevaar bent, ben je voor mij pro life. Zullen we het voor het gemak bij abortus houden? De reden dat ik dit topic open is discussie over abortus hier en een uitdaging voor mensen om op Pro Life zelf ook hun mening te geven.
  13. Als je kijkt naar abortus en / of euthanasie, in hoeverre ben je dan pro life? Hartelijke groet, Bart-Jan
  14. IDN, leuk dat je het over Zeeuwen hebt, ik ben er één van.
  15. Mag het ook de fijnste site zijn? > https://www.facebook.com/#!/geloofsforu ... rontmoeten
  16. Quote: Op dinsdag 04 november 2008 12:31:41 schreef korm1989 het volgende: Ik heb zelf een tiental keren geesten opgeroepen toen ik jonger was. Maar ik heb erna er nooit meer last van gehad. Als ik vragen mag, hou je je nog wel (eens) bezig met occulte zaken? Ik geloof dat als dit het geval is dat de duivel in zijn vuistje lacht en je in zekere zin met rust laat. Maar als je er helemaal mee breken wilt dat je dan gevolgen ervaart als angsten en /of stemmen of andere onaangename zaken. Herkenning op het forum?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid