Spring naar bijdragen

audacity

Members
 • Aantal bijdragen

  5604
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

  Nooit

Over audacity

 • Rang
  CrediShark

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.marliesinafrica.wordpress.com
 1. audacity

  Welke dieren heb je?

  Ik heb nu een jaar een kater, Loek genaamd. Hij kwam binnen als een dood vogeltje uit het asiel. Ben hem de eerste drie dagen kwijt geweest, omdat hij zich verstopt had in huis. Inmiddels is het een lekker ventje geworden, die elke dag met zijn speelgoed moet spelen, zijn lampje, zijn balletje of de hengel. O wee, als ik een keertje oversla, dan vliegt 's nachts de bal (met belletje) door de kamer. Toen ik daarstraks thuiskwam, bedacht hij dat hij wel even op mijn schouder kon gaan staan. Muppet. Maar meestal is hij hardstikke lief. Poezen kun je wel africhten. "Kom eens kijken", werkt wel heel vaak hoor. En een parcours uitleggen van snoepjes door de kamer, helpt enorm om te zorgen hij ook op de rugleuning van de bank durft enz. enz.
 2. audacity

  GSM retour plan

  Ruilen voor kraaltjes. Maar even serieus. Mobieltjes ziboejn best onmisbaar voor bijv. systemen als microkrediet, of landbouwverzekeringen voor kleine boertjes. Desondanks verslijt ik mijn mobieltjes altijd zelf. precies. Mijn zusje promoveert op de invloed van media en technologie in Afrika en je moest eens weten wat Afrikanen met mobieltjes kunnen. Ze heeft ooit een artikel geschreven over beltegoed. Dat schijnt daar als een soort bankrekening te fungeren, aangezien je voor een bankrekening een paspoort moet hebben en dat nogal een klus is in sommige Afrikaanse landen, wordt beltegoed als alternatief gebruikt. Dus moeder de vrouw sms't dan echt naar haar man, van joh maak eens 2 euro over zodat ik de groenteboer kan betalen. Wat ik gezien heb daar, is ze bellen echt allemaal hoor.....maakt niet uit dat ze 30 euro per maand verdienen. Bellen zullen ze.
 3. audacity

  GSM retour plan

  ik ben in vakantie geweest in Gambia en daar smeekte me zowat mijn oude mobiel te laten recyclen. Je moet zo zien: Chinezen zien Afrika als een groot afzetgebied voor welk product dan ook en drukken dus ook een grote stempel op het aanbod van mobiele telefoons in Afrika. Afrikanen hebben liever onze oude mobieltjes omdat die gewoon beter zijn dan de nieuwe Chinese mobieltjes.......
 4. audacity

  Christelijke radio/ tv

  Aan de ene kant is de verzuiling echt afgelopen en waar er nog wel verzuiling is, is deze aan het afnemen. En ook in de publieke omroep zal uiteindelijk de verzuiling wel verdwijnen. Aan de andere kant, als er een specifieke doelgroep is, die zich zodanig onderscheid dat het voor hen interessant is aparte programma's te maken, ja waarom niet? Vraag alleen is of deze via de landelijke media bereikt zullen worden, of dat ze hun eigen kanalen zullen hebben op internet ofzo.
 5. audacity

  Onwetend kerkvolk.

  eens
 6. audacity

  Sport

  op dit moment 1x fitness en 3x hardlopen in de week. Hardlopen ben ik nog aan het opbouwen naar 5km. Maar dat moet ik binnen 3 weken wel halen. Ik ben bezig met het start-to-run podcast programma van die Belgische presentatrice Evy. Best fijn. Daarna wil ik zo'n 2 maanden 3x per week 5 km lopen en dan in Augustus beginnen met opbouwen naar 10 km.
 7. audacity

  Vrouw en Theologie studeren

  gelukkig wil ik ook geen predikant worden, maar een eerstegraads lesbevoegdheid godsdienst Maar ik vind het nog wel vaag, dat ik als vrouw wel godsdienstdocent zou mogen worden, terwijl het leerambt voor mij in de kerk gesloten blijft.
 8. audacity

  Vrouw en Theologie studeren

  Een vrouw kan niets met theologie omdat het leer- en regeerambt haar toch niet is toebedeeld.
 9. audacity

  Het belang en waarde van traditie

  Ik geloof dat tradities de lijm zijn van hoe een kerk als sociale constructie aan elkaar is geplakt. Elke kerk heeft tradities, ook de kerken die beweren ze niet te hebben.
 10. audacity

  Vrouw en Theologie studeren

  Even een stelling: Het is voor een vrouw nutteloos theologie te gaan studeren, want ze kan er toch niets mee. Ik wil graag weten welke meningen over dit onderwerp zijn. Zelf zit ik in een Bondsgemeente en ben ik altijd voor de stelling geweest. Maar toch.......
 11. audacity

  VOG aantonen als je kinderwerk wil gaan doen?

  ik vraag meestal VOG's aan voor visumaanvragen. En de mannen zijn meestal technici......deze mannen in zouden in theorie allemaal zondagschool mogen doen in jouw kerk. (in de praktijk wordt de VOG bijna altijd bij de visumaanvraag ingeleverd, dus don't worry).
 12. audacity

  VOG aantonen als je kinderwerk wil gaan doen?

  kun je voor vrijwilligerswerk wel een VOG aanvragen?
 13. audacity

  Het miskende genie

  ik herken het wel. alleen ik ben met mijn afgeronde WO opleiding op dit moment secretaresse en dat is best veilig.......maar ik heb inmiddels wel plannen er wat aan te gaan doen. Ik verveel me namelijk.
 14. audacity

  40 Dagentijd

  tot dit jaar is er in mijn kerk wel altijd aandacht aan de 40 dagen tijd besteed, wat ik wel heel mooi vond. Dit jaar helaas niet en dat vind ik toch jammer. Ik vind het toch wel mooi zo'n periode om toe te leven naar Pasen
 15. audacity

  Beamer in de kerk

  En als de beamer niet zou kunnen, zou een liturgie dan wel kunnen? Wij hebben liturgie met bijbeltekst en gezangen en iedereen inclusief de kerkenraad pakt een psalmenboekje bij de ingang bij binnenkomst.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid