Spring naar bijdragen

bartus3

Members
 • Aantal bijdragen

  952
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

  Nooit

Over bartus3

 • Rang
  CrediGup

Contact Methods

 • MSN
  bartus3@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.bartjantijman.nl

Profile Information

 • Interesse
  geloof, vijvers, koi karpers, mooie auto
 • Beroep
  vrachtwagenchauffeur
 1. bartus3

  Tattoo

  Quote: Op maandag 15 februari 2010 16:25:20 schreef Daria het volgende: Beste mensen, ik vraag mij af of tattoo's verboden zijn in het Christendom. Ik heb een tekst gevonden , waar staat dat het niet mag , als je in rouw bent ... Maar gewoonweg omdat je het mooi vind ? God , heeft ons geschapen naar zijn evenbeeld, dus waarom zouden we ons dan \"veranderen\"? En wat met jezelf opmaken (make-up), mag dit? hier een site link waar een goeie studie over tattoo's tussen staat. ergens halverwege kan je onder het kopje tattoo of geen tattoo je vraag en antwoord vinden. grtz bartjan
 2. bartus3

  griepvaccin krijgt index code 666

  Quote: Op donderdag 23 juli 2009 00:12:46 schreef Rudibu het volgende: [...] Het is niet mijn gewoonte te reageren op dit soort onderwerpen. Zeker niet op mensen die op deze manier denken bezig te moeten zijn met de eindtijd. Ik wil je toch de overweging meegeven (die je niet gaat aannemen) dat je gerichtheid op de eindtijd jou afleidt van gerichtheid op je naaste en op wat God jou wil vertellen. Die "666" weet zich goed te vermommen in mensen die hard schreeuwen over eindtijd-gevaren en daarmee zorgen dat jij je tijd verdoet met dingen die niet ter zake doen. Tijd die je vruchtbaar zou kunnen besteden. * Rudibu vraagt zich af waarom hij dit zegt tegen iemand die toch niet gaat luisteren als je de rest van de tekst waar je dat zinnetje nu ook eens leest! ik houd me er wel mee bezig en daar is niks verkeerds aan, het heeft me juist toe aan gezet om me meer op God te richten. en ja ik besteed mijn tijd vruchtbaar, naast dat ik me met de eindtijd bezig hou, ga ik dagelijks in gebed en lees de bijbel en mag ik leren van Hem. juist in deze tijd is dat zo belangrijk. door dat ik me nu meer op God richt, kan God met mij aan het werk gaan. Hij laat mij de dingen zien die tussen mij en mijn Hemelse Vader in staan zodat ik samen met Hem daar aan kan werken, waardoor Hij door mij kan werken. juist nu ik meer gericht ben op Hem , mag ik zien wat God met mij wil doen en wat Hij van plan is met mij. iedere dag weer mag ik ontdekken wat God van mij vraagt. iedere dag word ik mij bewuster van God en hoe Groot Hij is. Hij wil met ieder van ons een personelijk relatie, en ik mag dagenlijks ervaren wat die relatie inhoud. bij Hem kan ik met alles terecht en Hij zorgd voor mij. God wil ons juist laten zien van wat er gaande is in de wereld, en dat de tijd nog maar kort is. door die dingen te lezen over de eindtijd zien we juist dat het niet lang meer duurt dat Jezus terug komt zeer binnenkort. en dat zet mij alleen maar aan om de mensen in mijn omgevingen te vertellen wie Jezus is en wat Hij gedaan heeft voor ons.
 3. bartus3

  griepvaccin krijgt index code 666

  Quote: Op dinsdag 21 juli 2009 23:48:14 schreef Harm-Jan het volgende: [...]Ik zie daar niet zoveel verschil in, wanneer je sterft wordt je opgenomen in de hemel en wordt je geoordeeld door de Rechter van Hemel en Aarde. Wanneer de nieuwe aarde dan werkelijkheid geworden is zullen we de Aarde weer bewonen.. Dus tja. ik wel, want Jezus komt op een dag Zijn kinderen halen en er zullen dan velen achter blijven en die zullen door een zware verdrukking moeten.
 4. bartus3

  griepvaccin krijgt index code 666

  Quote: Op dinsdag 21 juli 2009 23:30:32 schreef Barbapapa het volgende: Ja, dat denk ik ook wel, maar ik bedoelde eigenlijk dat ik ook geloof dat christenen nu beschermd zijn, net als het volk Israël toen het in Egypte woonde. zekers, ik ervaar dagelijks bescherming van Hem in mijn leven. echt in alles.
 5. bartus3

  griepvaccin krijgt index code 666

  Quote: Op dinsdag 21 juli 2009 23:20:41 schreef Barbapapa het volgende: [...]Dat is mooi. Ik zelf geloof ook dat ik zelf niet zal worden geraakt door de omstandigheden, maar dat ik zal (blijven) leven als het volk Israël in het land Gosen te midden van de rampen van het land Egypte. Zie jij dat ook zo? zekers, er staat veel te gebeuren in en rond om israel en dat staat op ieder moment te gebeuren.
 6. bartus3

  griepvaccin krijgt index code 666

  Quote: Op dinsdag 21 juli 2009 21:59:33 schreef Barbapapa het volgende: Op zich is dat niet verkeerd, zolang je maar niet doorslaat in angst, depressiviteit, stress, ondoordachte beslissingen of extremiteiten enz. . ow dat zeker niet, het geeft mij alleen maar hoop op de toekomst, ik mag weten waar ik heen ga, ik kijk uit naar Zijn komst. ik ben daar klaar voor maar tot die tijd mag ik ervaren hoe God in mijn leven aan het werk is. het sterkt mij juist alleen maar, mijn Geloofs leven en de band tussen mij en God is alleen maar hechter geworden. ik mag zien waar God mij in gebruikt en hoe Hij mij leid. Samengevoegd: Quote: Op dinsdag 21 juli 2009 23:03:50 schreef Harm-Jan het volgende: [...] [...]Ik ook, iedereen sterft en zal dan voor Jezus Christus verschijnen. Of er in deze generatie de wereld vergaat, wie weet... door een ecologische ramp ofzo. ik spreek hier over de opname, en geloof dat die aanstaande is, en zolang ik niet om het leven kom door ziekte of een ongeluk, zal ik niet sterven maar opgenomen worden.
 7. bartus3

  griepvaccin krijgt index code 666

  Quote: Op dinsdag 21 juli 2009 21:10:38 schreef Harm-Jan het volgende: Zet het jou dan niet nu al aan het denken dat al die gillende websites, boeken en artikelen van jaren geleden over 666, wederkomsten, opnames allemaal niet uitgekomen zijn? Er zijn hele andere dingen om je druk over te maken en die tekenen zijn van ons leven in de eindtijd (die is ingegaan met Pinksteren overigens). Onze eindtijd is wanneer wij sterven, het doet er betrekkelijk weinig toe of dat is door het ontploffen van de Zon, in inspuiten van H151-vaccins die gemaakt zijn door de Imaginari of door het vallen van een keukentrapje. Sterven is God ontmoeten. deze dingen houden mij bezig en ik volg alles van wat er gezegt word, en dat alles heeft mij alleen maar dichter bij God gebracht, het maakt mij alleen maar bewuster dat ik me op God moet richten. ik besteed tijd aan de dingen die gaan over de eindtijd en daarnaast aan gebed, aan de bijbel en de gemeente waar ik kerk. maar door deze dingen te lezen mag je ook leren en zien dat de tijd van Jezus terug komst heel dichtbij komt. ik geloof zeker dat wij(deze generatie) dat mee gaan maken. het maakt mij juist bewust om de mensen in mijn omgeving te vertellen van Jezus Christus en wat Hij voor ons gedaan heeft, en dat het zo belangrijk is op je op Hem terichten voor het telaat is.
 8. bartus3

  griepvaccin krijgt index code 666

  Quote: Op dinsdag 21 juli 2009 20:08:15 schreef Morphogenesis het volgende: [...] Waarom is dat flauw? [...] Maar waarin verschilt die vaccin met een huisnummer? Bij mijn weten staat er niet zoveel over een medicijn met nummer 666 in de bijbel. Plus dat 666 niet het getal van de vaccin is, maar van de mens. aangezien er veel meer achter zit, achter de epidemie en de vaccins, ja dan zie ik er wat achter ja. de illuminatie ziet hier achter als je het mij vraagt. maar goed hier valt niet over te praten blijkt. wie weet zet het jullie ooit in de toekomst nog aan het denken als je de tekenen dan ziet verschijnen.
 9. bartus3

  griepvaccin krijgt index code 666

  Quote: Op maandag 20 juli 2009 23:27:22 schreef Morphogenesis het volgende: [...] Jij gaat ook niet op *straatnaam* nummer 666 wonen? Of jij leest bladzijde 666 uit de bijbel niet? Àlles met 666 erin? wat denk je nu zelf doe es niet zo flauw. tuurlijk wel daar zit niks achter. en dat andere kan je wel wat achter zien. wil niet zeggen dat er wat achter zit maar de mogenlijkheid zit er wel.
 10. bartus3

  griepvaccin krijgt index code 666

  Quote: Op maandag 20 juli 2009 21:32:40 schreef Mr. Emilio het volgende: [...] Alleen dat getal zorgt ervoor dat je dat medicijn niet tot je neemt? In mijn ogen volkomen ongefundeerd, onverstandig, doorgeslagen en het getuigt imho eerder van een gebrek aan vertrouwen op God omdat je zo bang bent voor "de grote boze satan". Wat denk je dat er zou gebeuren als je het wel neemt? Dat je ineens een zichtbaar teken op je had of voorhoofd krijgt? Of dat iedereen er wel beter van wordt behalve "echte Christenen? Ik heb nog geen enkel bewijs gezien dat dit medicijn van "den Duivel" zou zijn. als je goed gelezen hebt dan breng ik dat op het moment als we ze moeten in nemen het bij de Heer en laat mij leiden door Hem! Hij maakt mij dan wel duidelijk wat ik moet doen.
 11. bartus3

  griepvaccin krijgt index code 666

  Quote: Op maandag 20 juli 2009 21:08:53 schreef Barbapapa het volgende: En Bartus, wat ga je met deze info doen? Nu je weet dat het getal 666 er bij staat, ga je je daarom niet laten inenten? ik denk het niet, maar als het zover is breng ik dat bij de Heer en laat me door Hem leiden.
 12. bartus3

  griepvaccin krijgt index code 666

  Quote: Op maandag 20 juli 2009 21:07:47 schreef Harm-Jan het volgende: [...]Als het een Index nummer is dan is het uniek, het is dus blijkbaar geen speciaal nummer zoals min of meer lijkt uit wat jij schrijft. Er komt een 666 in voor, ja dat is alles. Dit is echter nog steeds geen vaccin tegen de Mexicaanse Griep maar een aanvraag uit 2008, het medicijn bestaat al langer dan vandaag. mischien staat de virus remmer voor de mexicaanse griep er nog niet in ? maar varianten van die virrus remmers wel. vind ik verdacht genoeg.
 13. bartus3

  griepvaccin krijgt index code 666

  Quote: Op maandag 20 juli 2009 21:06:25 schreef Harm-Jan het volgende: Nog meer: link (Smallpox Vaccine/Elstree) link (Antrax), link (Botulism Antitoxin/A-G) en link Vaccinia Immune Globulin, i.v./DVC dan houd dat in dat die vaccins onder de naam index 666 zijn opgeslagen in de eu en us.
 14. bartus3

  griepvaccin krijgt index code 666

  Quote: Op maandag 20 juli 2009 21:01:42 schreef Harm-Jan het volgende: Dit is de informatie van link Smallpox Vaccine/MVA. Op die pagina zie je net als bij het Infleunza Vaccine, H5N1/GSK link hetzelfde getal staan onder Regulatory/Status Index: Daar staat bij beide EU666 Biodefense Stockpile inderdaad, maar houd die index 666 niet in dat dat onder die naam die vaccins daar zijn opgeslagen. in de eu en us.
 15. bartus3

  griepvaccin krijgt index code 666

  Quote: Op maandag 20 juli 2009 20:46:58 schreef Harm-Jan het volgende: 452 Smallpox Vaccine/MVA Regulatory/Status Index: EU666 Biodefense stockpile UM100 Controlled/Gov't Distribution in US US666 Biodefense stockpile US001 FDA application expected EM160 Controlled/Gov't Distribution in EU Satans Virus Regulatory/Status Index: biodefense stockpile (U.S.) biodefense stockpile, European countries controlled/gov’t distribution in European counties controlled/gov’t distribution in U.S. EU200 Currently Approved in EU EU666 Biodefense stockpile UM100 Controlled/Gov’t Distribution in US US666 Biodefense stockpile EM160 Controlled/Gov’t Distribution in EU leg uit?
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid