Spring naar bijdragen

Basjoeh

Members
  • Aantal bijdragen

    30
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Basjoeh

  • Rang
    CrediGup

Contact Methods

  • MSN
    basjuh3000@hotmail.com(a)
  • Website URL
    http://www.basmusic.tk

Profile Information

  • Interesse
    Gitaar spelen, sporten en met vrienden omgaan
  • Beroep
    student en attractiebediende
  1. maar Nadiya, Bedoel je echt achter de schermen? of bedoel je hier ook mee achter de balie? Waar mensen zich melden?
  2. Maar nog ff terugkomen op tatoeages en piercings. De meeste tatoeages zitten meestal onder je kleren en zijn niet zichtbaar voor de medemens. Piercings kun je verbergen onder een pleister(als deze klein genoeg is). Grote piercings kunnen tijdens het werken worden verwijderd en na werktijd weer worden ingedaan. Wat ik jammer vind en ik erger me eraan is, dat niemand positief praat over de moslima`s. Ik zal ook niet altijd de liefste zijn. Maar ik vind het raar dat alle gelovige kledingstukken worden afgekeurd worden door iedereen die er maar bestaat. En zodra 1 gek het in z`n hoo
  3. Ik vind dat politie mannen en vrouwen, zowel hoofddoek als tulband mogen dragen, ALS deze wel zijn aangepast aan de kleuren en logo`s van de politie.
  4. Heb ik het over Iran? nee, ik heb het over Nederland. Ik zat ff te kijken op google, en daar staan heel veel plaatsjes van heel veel landen waar veel vrouwen een hoofddoek dragen (zelf europese landen) en mannen een tulband, LANG LEVE EUROPA waar het wel gebeurd maar niet in nederland
  5. ff reageren op luxuria, met het plaatje. De politie van dit land die dit bedacht heeft is professioneel. Hij respecteert ieder mens zoals die zijn, met of zonder geloof. En respecteert ook de hoofddoeken en de tulbanden. Nederland zou meegaan met de tijd als ze dit ook zouden invoeren.
  6. Maar ik zie ook wel eens straatagent IN uniform, maar zonder pet en/of muts, bolhoed etcetera.. Als er een Moslima zou zijn MET hoofddoek bij de politie mij zou aanspreken op iets of mij een bekeuring zou uitschrijven zou ik het niet erg vinden. Je moet toch ook iedereen in zijn waarde laten, met of zonder doek.
  7. Basjoeh

    Improviseren gitaar

    Hee, ik speel zelf akoestische gitaar, in een bandje. En heb veel ervaring met tokkelen. In de meeste gevallen is het gewoon improvisatie. Maar je kunt ook gewoon een intro van iets nemen. En nog de 2e vraag van je hoe je dat speelt zo`n intro, Gewoon de akkoorden die als intro staan tokkelen en moet je zelf uitzoeken welke snaren je er dan bij aanslaat.
  8. I`ll be there for you - Jon Bon Jovi Chained - Richie Sambora
  9. Ik hoorde eerder deze week in de media dat Moslima`s met hoofddoeken niet bij de politie kunnen komen. Dit zou te bedreigend en te beledigend zijn voor de buitenwereld. Nou is mijn vraag: Zou jij je bedreigd of beledigd voelen als een Moslima met hoofddoek of vrouw met hoofddoek (van de politie) je zou aanspreken of een bon zou uitschrijven en/of je zou helpen?
  10. Het ligt eraan. ik was op vakantie in Tjechie op een nederlandse camping en daar werd elke zondagochtend een dienst verzorgt gewoon door gasten va nde camping..(deed er zelf aan mee.)maar als ik gewoon op vakantie ga..dan bezoek ik wel een kerk maar niet op zondag..
  11. Basjoeh

    Opwekking bladmuziek.

    Hee mensen, Het is misschien een rare vraag, maar waar kan ik bladmuziek van opwekking vinden voor de gitaar? Ik hoor wel eens over boeken. Maar ik wil weten waar ik ze anders kan vinden. alvast bedankt.. Groetjes bas
  12. Basjoeh

    trouwen

    ik ook niet. maar ik hoop dat we een beetje de vraag van mackie hebben beantwoord Hopen van wel of niet Mackie?
  13. Basjoeh

    trouwen

    ja, dat klopt. maar in welke gemeenschap doe je dat dan?
  14. Basjoeh

    trouwen

    ja oke, maar dat is ook weer iets anders dan een huiskamer, en in de buitenlucht is het ook weer anders, maar kun je het wel zo regelen dat iedereen kan meegenieten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid