Spring naar bijdragen

Leichim

Members
  • Aantal bijdragen

    66
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Leichim

  • Rang
    CrediGup

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.michieltramper.com

Profile Information

  • Interesse
    God, Computer Graphics, Martial Arts
  • Beroep
    Student
  1. Leichim

    Rap

    Dat 'nieuwe album' (rebel) van lecrae is echt gruwelijk goed. Flame vind ik ook wel goed:
  2. Stiekem ben ik wel benieuwd wat hun reactie is!
  3. Misschien is het goed te kijken waar de behoefte van het uitgaan bij hem vandaan komt?
  4. Leichim

    Blogs

    Ik gebruik een blogcms voor me site, maar het zijn vooral artikelen en tutorials die te maken hebben met (grafisch) design, niet echt blogs. link
  5. Quote: Op zaterdag 14 februari 2009 16:22:50 schreef Gauk het volgende: [...] Ik ook eigenlijk Maar toch wel een hele grote kaart gekregen. Voor het gemak had de postbode hem maar even opgevouwen en door de brievenbus gestampt Grotere brievenbus nemen, je wilt niet weten hoe irritant kleine brievenbussen zijn voor postbodes. Of je brievenbus was wel goed, dan was de postbode gewoon slordig. Ik moest vandaag post bezorgen en het was best grappig om sommige kaartjes te zien, maar ik had eigenlijk meer kaarten om te bezorgen verwacht.
  6. Ziet eruit als een goede praktische school, alleen deze zin vind ik wel een tikje apart . (bij het kopje 'steun ons') : - Direct rendement, vanaf week 1 gaan de studenten mensen het Koninkrijk van God binnen brengen d.m.v. wekelijkse outreaches!
  7. Lol, die reacties op de site waar mensen konden doneren... Richard Crowther       21/10/2008       £50.00       £14.10       My fare for the beelzebus.
  8. Ik ben me eigenlijk af te vragen wat nu werkelijk de hoofdzaken zijn. Wat is er in de bijbel het belangrijkst?
  9. Leichim

    Crea-topic!

    Die waaier is mooi! Heb je die ook beschilderd? Klik Kreeg gister opeens na een lange tijd weer inspiratie : ).
  10. Leichim

    Terrasverslaafden.

    Quote: Op woensdag 16 april 2008 09:50:35 schreef Joëlle het volgende: [...] Bij Lofen? Ik heb toch liever de Kloostertuin (dat hofje) van de Dom Is 's zomers echt heerlijk Hmm, waar is dat precies? Klinkt wel leuk . Zoiezo bevalt utrecht me wel.
  11. Leichim

    welke sport doe je?

    Hmm, een beetje parkour en nog hardlopen. Alhoewel ik moet zeggen dat ik de laatste tijd breakdance ook erg interessant vind, sinds we wat dansles op school hebben gehad.
  12. Leichim

    Christelijke wallpapers

    ah sommige zijn wallpapers al best aardig puszka! Leuk pattern met lijnen etc. Misschien wat subtieler brushen, het gebrushede gedeelte is vrij vlak.
  13. Quote: Op donderdag 02 augustus 2007 20:23:38 schreef Mystique het volgende: [...]Ik wil niet sarcastisch zijn, maar er zijn een aantal dingen die ik mij afvraag. Hoe weet jij dat iedereen vol geloof meebid? Ik zeg niet dat het niet zo is, je hoort er van uit te kunnen gaan dat het wel zo is, maar is het zo? Daarnaast is gevoel erg beïnvloedbaar. Als jij denkt: ik ben chagrijnig, ben je sneller chagrijnig. Als jij denkt: ik ben vrolijk, ben je sneller vrolijk. En, alhoewel deze twee voorbeelden om gemoedstoestanden gaan, denk ik dat dit ook wel enigzins van toepassing is op het gelo
  14. Nou, het gaat anders vaak fout bij die voetbalsupporters, en die liefde druipt er ook niet echt vanaf. |Of moeten pedofielen harder gestraft worden ? Geweld is onoverkomelijk, sowieso. Wat dat betreft is er een overheid nodig die alles controleert, soms met geweld alleen zonodig. Anders krijg je chaos (voorbeeld: New Orleans na katrina met te weinig politie).Aan de andere kant gaan me'ers ook wel eens te 'veel los' op burgers. In een persoonlijke situatie lijkt me het inderdaad het best om het te voorkomen in welk geval of ook, en anders loop/ren je maar weg.
  15. Leichim

    Christelijke Trance Dance Hardstyle

    dj sozo en dj superzero vind ik zelf wel goed. en wmt (world message tribe) is ook leuke groep. aj mora en ultrabeat zijn wel aardig. reland natuurlijk maar die zijn gestopt. Bij www.christiandl.com en dan bij elektronica hebben ze soms aardige christelijke dj's.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid