Spring naar bijdragen

Propje

Members
 • Aantal bijdragen

  3300
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

  Nooit

Alles door Propje geplaatst

 1. Propje

  Welk beeld heb je van een user?

  kom je een keertje meelopen bij mij?! ik trek al regelmatig een toga aan (ben griffier) Tof! Kan dat? Lijkt me echt leuk! yeps tuurlijk! maar is wel in Almelo.. weet niet waar je vandaan moet komen?!
 2. Propje

  Welk beeld heb je van een user?

  Gezien het feit dat ik een HBO-opleiding volg, zal dat officieel nog heel lang duren. Ik jat die op mijn werk wel een keertje, stiekem! (foei, stelen op een advocatenkantoor. I like to live dangerously...) kom je een keertje meelopen bij mij?! ik trek al regelmatig een toga aan (ben griffier)
 3. Propje

  [kletstopic] Frrom RRRussia with Love

  Appel-kaneel brownies, die nieuwe die we nu bij de mac hebben. Ik moet ze eigenlijk eens gaan proeven. dat klinkt errrrrrug lekker!
 4. Propje

  Overspelsite tart SGP met billboard

  Ik zou nog steeds graag een bron willen zien waarin staat dat schelden strafbaar is. Een scheldwoord of scheldnaam (ook: schimpnaam) is een woord dat wordt uitgesproken om iemand te beledigen of te krenken. Artikel 266 1. Elke opzettelijke belediging die niet het karakter van smaad of smaadschrift draagt, hetzij in het openbaar mondeling of bij geschrift of afbeelding, hetzij iemand, in zijn tegenwoordigheid mondeling of door feitelijkheden, hetzij door een toegezonden of aangeboden geschrift of afbeelding, aangedaan, wordt, als eenvoudige belediging, gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste drie maanden of geldboete van de tweede categorie.
 5. Propje

  Goede Tijden, Credible Tijden

  hmmm heb ik nog spannende nieuwtjes gemist laatste maanden?
 6. Propje

  Mijn man kijkt porno....

  pfoe echt blij met deze reactie van jou!
 7. Propje

  Goede Tijden, Credible Tijden

  Ik heb week geleden ontdekt dat iemand die ik via mijn baan-zoekerij heb leren kennen, waar vriendschap uit voortgekomen is en die aangaf wel es samen in t park wat ritjes uit te willen proberen eigelijk al een vast abonnement heeft in dat park. En dat zn parkspartner zelfs al een kinderabonnement erbij heeft besteld omdat er in januari kleine aankomt.. auw, en hij was nog wel zo leuk!
 8. Propje

  Goede Tijden, Credible Tijden

  Klinkt wel alsof je symphatieke ouders hebt.. ookal is het tegelijkertijd wel 'lastig'.. maar ze geven duidelijk veel om je en willen t beste voor je en je zoveel mogelijk beschermen tegen teleurstellingen/verdriet in de toekomst! Denk dat jij ook heel slim bezig bent door alles rustig aan te doen, ze er niet in 1 keer mee te overdonderen maar hen ook gewoon rustig aan je vriend laat wennen! Goed bezig hoor!
 9. Propje

  Crematie geen kerkdienst?

  Je geeft zelf aan dat het niet 'bijbels verantwoord' is.. dat mogen mensen dan toch aan aangeven? dat ze denken dat het niet de bedoeling is? dat betekent niet dat die mensen het menselijk lijden onderschatten, ze zijn alleen van mening dat het niet met euthanasie 'opgelost' moet worden.. Je doet net alsof iedereen die iemand aan een vreselijke ziekte heeft zien (over)lijden niet negatief zou kunnen oordelen over euthanasie.. nja das dus gewoon niet waar.
 10. Propje

  Goede Tijden, Credible Tijden

  je bent al best wel tijdje samen met je vriend toch? denk je dat je ouders niet enthousiast gaan zijn?
 11. Propje

  Piercings

  ik doe de fotoshoot wel
 12. Propje

  Zwart werken (om over na te denken)

  zwartwerken is gewoon niet fair.. ook niet tegenover je mede-mens die misschien ook een baan zoekt maar t niet kan krijgen omdat jij lekker cheap je arbeid aanbiedt omdat je t zwart doet.. zwartwerkers zijn in ieder geval niet mijn type mensen.. wil daar niks mee te maken hebben..
 13. Propje

  bekeringsdrang van Christenen

  volgens mij is dat onmogelijk.. 'een algemene opvoeding' geven..
 14. Propje

  Credible Herinneringen-Doos!

  ik mis het belletje!! steeds refreshen om te zien of er al nieuwe reactie was.. en soms honderden berichtjes per dag heen-en-weer-sturen... *zucht* goeie oude tijd!
 15. Propje

  Wat kan wel en wat kan niet?

  ik denk dat het bij 'liegen' gaat om 'ten nadele van je naaste spreken'.. soms kan iets niet zeggen dus ook liegen zijn omdat je bewust een ander daarmee kan benadelen.. dus het gaat om het motief erachter.. als het eigenbelang is is het verkeerd, maar als je een 'hoger motief' hebt, dus je kunt er een ander mee redden oid dan is het niet echt liegen..
 16. Propje

  Zwart werken (om over na te denken)

  Daar heb je helemaal gelijk in! Denk aan de Grieken! LOL
 17. Propje

  Google+

  ik heb het wel maar zie het nut er nog niet helemaal van in.. blijf dus vooral trouw aan facebook denk ik..
 18. Propje

  Respect voor de geschiedenis

  idd.. erg herkenbaar.. het misb ruik van het woord 'calvinistisch' door mensen die geen idee hebben waar ze t over hebben is zwaar irritant!
 19. Propje

  PVV wil definitie allochtoon oprekken

  mjah het idee opzich niet.. maar Ik weet niet goed wat het doel ervan is.. Als de PVV wil aantonen dat er zelfs in de zoveelste generatie allochtonen nog steeds meer problemen/criminaliteit etc is dan bij allochtonen dan is dat wel iets waar naar gekeken moet worden.. Dan gaat er blijkbaar iets heel erg mis.. (als dat zo blijkt te zijn) Maar als ze willen dat 'allochtonen'-die-de-fout-ingaan harder gestraft zouden moeten worden dan autochtonen ben ik daar geen voorstander van,.,
 20. Propje

  PVDD: Adam en Eva vegetarisch?

  met alle respect maar wat jou idioot lijkt kan misschien in Gods ogen wel reden hebben. Oftwel; ik vind gevoels-overtuigingen nooit zo overtuigend Als je op jouw manier redeneert is het ook niet 'logisch' dat God mensen mogelijkheid gaf tegen Zijn wil in te gaan.. Hij had toch kunnen weten dat dat niet goed zou gaan.. snap je wat ik bedoel??
 21. Propje

  Stichting de Hoop ondersteunt Jouw Leven

  goed geregeld!!
 22. Propje

  Kamperen Zuid-Frankrijk

  Alsof zij weten wat wij van elkaar zijn. Bovendien kunnen we ook met mijn familie in één ruimte verblijven zonder grote ruzie, dus op zich moet dat op een camping ook lukken. ach ik ben ook een soort van refo maar ik zou het wel gezellig vinden HW + vriendin als buren op camping te hebben..
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid