Spring naar bijdragen

Gaitema

Members
 • Aantal bijdragen

  4227
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Gaitema

 • Rang
  CrediRog
 • Verjaardag 05/24/1980

Contact Methods

 • MSN
  ghkollenstaart@hotmail.com

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Interesse
  muziek, mensen
 • Beroep
  orderpikker

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Gaitema

  Duizend jarige vredesrijk

  Bij dit werk geloof ik wel in een vast contract. Het past goed bij me 🙂
 2. Gaitema

  Waarde of gevaar van het geloof

  Okido. Wel, dat vaste contract komt wel goed ☺
 3. Gaitema

  Waarde of gevaar van het geloof

  Dan is het wel opvallend dat je al een paar dagen precies dat noemt wat ik op het andere forum mee maak. En je leest daar niks, zeg je?
 4. Gaitema

  Duizend jarige vredesrijk

  Zeg makker, ik heb een geschiedenis op werkvlak dat niks vanzelfsprekend is, behalve dat God er voor me is.
 5. Gaitema

  Duizend jarige vredesrijk

  We gaan het zien hoe de weg loopt. Het is wel waar: God heeft me nooit in de steek gelaten.
 6. Gaitema

  Waarde of gevaar van het geloof

  Ja, je hebt het goed gevolgd ☺. Dat topic is daar geloof ik al weer verdwenen, zonder mijn toedoen. Komt me wel goed uit. Boodschap aangekomen. Deurtje weer dicht.
 7. Gaitema

  Duizend jarige vredesrijk

  Dat werk ben ik al aan het doen. Het is orderpickwerk voor het Distributie Centrum Kruidvat.
 8. Gaitema

  Waarde of gevaar van het geloof

  Dank je wel voor het delen!
 9. Gaitema

  Duizend jarige vredesrijk

  Ik maak kans om op 1 september een vast contract te krijgen. Wil je voor me bidden? Ik maak goede kansen.
 10. Gaitema

  Vaccineren of niet?

  Ja, dat denk ik ook wel.
 11. Gaitema

  Waarde of gevaar van het geloof

  🤔 Verhip joh, ik dacht dat ze bruin waren.
 12. Gaitema

  Waarde of gevaar van het geloof

  We vallen allemaal onder Gods schepping. De overeenkomst is dat Hij ons allemaal geschapen heeft en ik zelf heb nooit een wetenschappelijk bewijs gezien dat God al de wezens niet op apparte dagen of tijden afzonderlijk van elkaar geschapen zou kunnen hebben.
 13. Gaitema

  Waarde of gevaar van het geloof

  Gelukkig staat God er boven. Wie wil, zal Hem ook vinden. Die zal inzien dat Hij scheppen kan wat Hij wil.
 14. Gaitema

  Waarde of gevaar van het geloof

  Ik geloof niet in reïncarnatie 🤔 De brontekst voor eeuwig en alle eeuwigheden kan je op twee manieren uitleggen. Volgens een redelijk orthodoxe dominee die jouw visie hier in aanhangt, komen theologen er onderling niet uit wat de juiste vertaling ervan is. Het varieert van een toekomende eeuw tot in alle eeuwigheden. Verder verschillende beschrijvingen in verschillende beelden voor wat we de hel nu noemen. Van Gehenna tot aan het poel van vuur. Maar ook dodenrijk en de gevangenis. De waarheid ligt vaak ook in het midden.
 15. Gaitema

  Waarde of gevaar van het geloof

  op een laag pitje Dank je Inderdaad een gevaar van niet geloven of geloven zonder Jezus. Ja, daar kan ik over mee praten. We waren bij een vlaaien zaakje en dronken daar koffie met gebak. De eigenaar is van huis uit niks, zijn Indonesische vrouw katholiek. Hun dochtertje beweerd geesten te zien. Toen is hij met haar in de auto gestapt om twee geesten te bezoeken, die ze meende hun adres van doorgekregen te hebben. Ze reden van huis en zij kon precies de weg wijzen. Ze kwamen bij een huis dat voldeed aan haar beschrijvingen. Het was een plek waar ze beiden nog nooit geweest waren. Het bleek een plaatselijke crematorium te zijn. Ook had ze er met haar vader over dat ze opnieuw geboren moest worden. Ze gingen daarom een gesprek aan met een katholieke pastoor, want vader wist niet waar over het ging en kennelijk wist moeder het ook niet. De pastoor vertelde hen dat zij gedoopt wilde worden, waarop ze een afspraak maakten om haar te dopen in een mis. Ook is de pastoor thuis geweest om haar kamer te besprenkelen geloof ik en een klein exorcisme uit te voeren. Ze kreeg ook Lourdeswater mee, waar ze wat mee moest doen, meende ik. Verder heeft mijn vrouw een overtuigd christelijk gereformeerde vriendin die geesten ziet en er bang voor is. Inderdaad, die rondhangen in de bijaardenhuis, waar ze werkt. Geesten van overleden bewoners. Daar kwam ik pas ook achter op een ander forum. Het moet een misverstand van hen zijn. Het christendom laat dingen zien die er op lijken. Elia was 2 keer op aarde en komt een derde keer. Ten minste, er van uitgaande dat Johanner de Doper Elia was. Als je van aarde, naar de hemel en dan naar het duizend jarige vredesrijk gaat, om vervolgens in het paradijs te komen, dan lijkt dat er ook op. Echter is dat toch niet het Hindoeverhaal. Het is niet dat ik jouw grootvader kan zijn geweest. Dat kom je inderdaad tegen in bijna dood verhalen en andere profetische uitzonderingen. Meeste christenen krijgen dit niet mee. Mijn vrouw ook niet trouwens. Ik betwijfel het of het met alles shoppen is. Wel wat reïncarnatie betreft, maar de bronteksten van de bijbel laten wel enige speling over voor meerdere visies. Misschien gaat dat hier wat off topic, maar de Rechter is Jezus die een schapen en bokken oordeel gaat houden (Mattheüs 25:32-46), op basis van wat we voor Hem gedaan hebben hier op aarde. Als we Hem kennen, is dat in de onderlinge relatie met Hem zichtbaar. Ik ben eens bij Steve Fedele geweest in de vol evangelische gemeente van Nijverdal. Ik moest van hem vrij snel naar voren komen. Hij benoemde namelijk dat er iemand die niet lid was van de gemeente met iemand mee was gekomen. Dat was ik dus en ik moest naar voren komen. Hij begon er over dat ik heel liefdevol ben en hele mooie dingen voor Hem gedaan heb. Ik zeg dit, omdat God het dus zo benadrukte dat ik dat voor Hem gedaan heb. Daar kijkt Jezus dus kennelijk wel naar. Dat gebeurd natuurlijk in relatie met Hem op Gods kracht.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid