Spring naar bijdragen

Gaitema

Members
 • Aantal bijdragen

  4713
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Gaitema

 • Rang
  CrediRog
 • Verjaardag 05/24/1980

Contact Methods

 • MSN
  ghkollenstaart@hotmail.com

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Interesse
  muziek, mensen
 • Beroep
  orderpikker

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Gaitema

  Bewijs leven na de dood

  In het oude testament was Jezus ook nog niet aan het kruis gestorven, al kan je wel in de boeken van Henoch wat vinden. Zekerheden over die tijd heb ik niet. Het gaat trouwens goed met ons. Nog één keer verhuizen het komende jaar en dan moet dat ook goed zitten. Waar naar toe is nog iets om voor te bidden. Soms kom ik nog ff aanwaaien 🙂
 2. Gaitema

  Bewijs leven na de dood

  Dat verhaal van het ontslapen vind ik altijd iets lastigs. Ik stel me dat niet als iets letterlijke zo voor. We zien wel hoe het dan zal gaan. In ieder geval wekt het bij mij voorstellingen op van christenen die in de hemel zijn. Ondanks de symboliek.
 3. Gaitema

  Bewijs leven na de dood

  Op refoweb las ik het volgende in het vragenrubriek: "Al lezen we in Openbaring 6 wel dat de gestorven martelaren roepen om recht ten aanzien wat hen misdaan is. Al lijden ze niet meer onder het onrecht hun aangedaan, ze leven blijkbaar wel mee met het aardse. Blijkbaar is het geheugen niet uitgewist in het hiernamaals."
 4. Gaitema

  Bewijs leven na de dood

  Ja, inderdaad.
 5. Gaitema

  Bewijs leven na de dood

  Oké, nou, het is mij duidelijk dat het begrip bewijs en wetenschap in de praktijk verschillend opgevat wordt.
 6. Gaitema

  Bewijs leven na de dood

  Ik betwijfel het of de gedachte van deze mensen wel klopt. Waar halen ze die gedachte vandaan? Ik heb vooral het idee dat het leven van nu wordt als een koffiepauze met slechtsmakende koffie, in verhouding met wat we in het hiernamaals mee maken. Daar waar het echte leven begint. Dat is toch bij bijna dood ervaringen ook zo?
 7. Gaitema

  Bewijs leven na de dood

  Bijna dood ervaringen zijn zeer divers. Deze wetenschappers gooiden wel alles op één hoop en trokken hun conclusie, waar ik het overigens niet inhoudelijk helemaal mee eens ben, want inderdaad gaat de meerderheid niet naar de hemel, helaas en zij denken kennelijk van wel. Ook niet iedereen heeft zo'n ervaring. Van ondervraagden in meen ik een ziekenhuis in de VS kwam bij patiënten die op sterven na dood zijn geweest 18 procent van hen met een bijna dood ervaring op de proppen. 82 procent dus niet.
 8. Gaitema

  Bewijs leven na de dood

  Zo leer ik weer eens wat 😉
 9. Gaitema

  Bewijs leven na de dood

  Dat bevredigd mij niet. Mensen zien bij uittredingen dingen gebeuren die ook gebeurden, maar niet vanuit het lichaam waarneembaar waren. Zoals een ruimte er naast, wat twee mensen daar doen en zeggen.
 10. Gaitema

  Bewijs leven na de dood

  Zeker en het maakte hem ook ontvankelijk voor een sterfbedvisioen van een christelijke tante van me, wat ik hem deelde
 11. Gaitema

  Bewijs leven na de dood

  Ik sprak ook een Moslim. Een Marokkaan. Hij was aan het surfen op het water en viel van de plank. Een stroming dreef hem van de plank weg. Op een gegeven moment verloor hij zijn krachten en begon te verdrinken, maar hij zei dat stikken een heerlijke ervaring is. Terwijl hij in het water zonk drong een fel en heerlijk licht dwars door het water heen. Geen zonlicht, want het ging onbelemmerd door alles heen en gaf hem een zalig gevoel. Daarna werd hij door iemand uit het water getrokken.
 12. Gaitema

  Bewijs leven na de dood

  Je zou mensen moeten spreken met uittredingen. Zie kijken op hun lichaam neer. Ik heb een paar gesproken. Één door meditatie en één door drugsgebruik.
 13. Gaitema

  Bewijs leven na de dood

  Het gaat om het artikel en wat daar in staat. En daar wordt het gepresenteerd als een gegeven door wetenschappers, en omdat zij dat zo weergeven, daarom noemde ik dat zo.
 14. Gaitema

  Bewijs leven na de dood

  Het blijkt maar weer. Had ik het dus toch niet mis, dat het wetenschappers zijn. En wat betreft de tegenreacties: Geloof valt niet te betwisten.
 15. Gaitema

  Bewijs leven na de dood

  Oké, ik dacht dat het wetenschappers betrof.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid