Spring naar bijdragen

Gaitema

Members
 • Aantal bijdragen

  4515
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Gaitema

 • Rang
  CrediRog
 • Verjaardag 05/24/1980

Contact Methods

 • MSN
  ghkollenstaart@hotmail.com

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Interesse
  muziek, mensen
 • Beroep
  orderpikker

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Gaitema

  De gave van het geloof.

  Wat Joop Gottmers betreft. Hem heb ik 4 keer ontmoet. De eerste keer op het Flevo Totaal Festival. Daar kreeg ik een visitekaartje van hem om hem uit te nodigen voor een tienerclub voor de YFC, op mijn verzoek. Een jeugddienst en een sportmerk volgde. Ik ken zijjnverhaal. Niet alles ging bij hem voor de wind. In tegendeel. Financieel plaatje doet er niet toe.
 2. Gaitema

  De gave van het geloof.

  Wat hij zei klopt ook niet. De 39 jaar woestijn begon met mijn handicap, waardoor ik direct een ontwikkelingsachterstand heb gehad. Ik was bijna een klassiek autist. Heel zwaar autistisch was ik. Het is juist een wonder dat ik geworden ben, wat ik geworden ben. Mijn moeder heeft me trouwens maar kort mishandeld en kwam door haar trauma. Dat neem ik haar niet kwalijk. Dat was wanneer haar vader zelfmoord had gepleegd. Mijn inkomen is altijd gekomen vanuit mijn harde werken in combinatie met mijn handicap. Ik kon er niet meer er uit halen. Sterker nog: als ik niet mijn eerste vaste contract verprutst had, dan had ik een veel lagere inkomen gekend. God maakte er gebruik van om een betere baan destijds te geven. En je broeder Yun uit China (De hemelse man) moest ook veel lijden en was niet rijk.
 3. Gaitema

  De gave van het geloof.

  Inderdaad 😋 Dank je. Altijd goed 😊
 4. Gaitema

  Eindtijd

  Wie is dan de valse profeet en hoezo kennen ze Jezus wel?
 5. Gaitema

  Eindtijd

  Omdat ze Jezus niet kennen. Ze geloven in een maakbare wereld, zonder God erin te betrekken. Links en rechts.
 6. Gaitema

  De gave van het geloof.

  Ja, maar jij bent mij niet. Jij hebt geen moeder die jou mishandeld heeft. Jij hebt geen opa die agressief was en zelfmoord pleegde. Jij hebt geen pdd-nos. Jij kent mijn weg met de Heer niet en staat alleen maar over mij te oordelen met een opgeheven vingertje en hebt mij al eens het reageren onmogelijk gemaakt op jouw eigen forum en mij daar verbannen. Waarom nou hier een gesprek aangaan? Ik blijf bij mijn standpunt. De weg die ik gegaan ben, heb ik in mijn ontwikkeling nodig gehad. Dat jouw leven anders is, dat is tussen jou en God. Daar blijf ik van af. Ik oordeel daar niet over. En hier laat ik het bij.
 7. Gaitema

  Eindtijd

  Democratie is ook nog eens één en al spelletje landje pik. 🤔
 8. Gaitema

  Eindtijd

  Dat zeg je goed
 9. Gaitema

  Eindtijd

  Daar kan je wel van spreken ja.
 10. Gaitema

  De gave van het geloof.

  Hierop nog: dit klopt wel, maar je moet wel bijzonder begenadigd zijn om op basis daarvan al volop te kunnen geloven. In dat geval heb je een bijzonder mooi karakter. Veel mensen leren echter door ervaringen op te doen, met vallen en opstaan.
 11. Gaitema

  Eindtijd

  Dat ze allemaal Jezus niet kennen.
 12. Gaitema

  De gave van het geloof.

  Ik ontken dit trouwens niet. Na regen komt zonneschijn. Mijn leven is ook prima, ondanks de tegenslagen.
 13. Gaitema

  De gave van het geloof.

  A ja, maar je gaf een positieve getuigenis 😉 Het is zelfs zo dat ik in mijn oude ik letterlijk dood wil. De nieuw ik is vol leven 😊
 14. Gaitema

  De gave van het geloof.

  Ach, op het forum kan je me ook moeilijk een knal verkopen 🤔
 15. Gaitema

  De gave van het geloof.

  Jezus heeft het allemaal weg gedragen aan het kruis.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid