Spring naar bijdragen

Gaitema

Members
 • Aantal bijdragen

  4161
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Gaitema

 • Rang
  CrediRog
 • Verjaardag 05/24/1980

Contact Methods

 • MSN
  ghkollenstaart@hotmail.com

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Interesse
  muziek, mensen
 • Beroep
  orderpikker

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Gaitema

  Barmhartigheid wil Ik en geen offers

  Robert, ik ben niet zo van de letter. Doe er mee wat je wil, als jou dat goed doet. Wat mijn persoonlijke situatie betreft, we hebben het juridisch loket gebeld en het blijkt dat we gewoon huurdersbescherming hebben. Onze beheerder heeft de regels overtreden. Om de huur op te zeggen moet het schriftelijk naar ons toegestuurd worden en dan dienen we het beiden te ondertekenen. Nou, het is alleen maar over de mail gegaan, dus niet rechtsgeldig. We kunnen gewoon blijven zitten, zolang we willen.
 2. Gaitema

  Barmhartigheid wil Ik en geen offers

  Ik ga er niet over hebben. Dit vreet energie.
 3. Gaitema

  Barmhartigheid wil Ik en geen offers

  Dat zal ik dan nog doen. Prima.
 4. Als dat zo is, moet ik voorzichtig zijn.
 5. Genoeg. Een forum is een scherm met letters voor mijn neus, van mensen die ik nooit ontmoet heb in het dagelijkse leven. Ja weet ik wel, echter zelfs bij hen is het een komen en gaan. Ze redden zich ook wel zonder mij.
 6. Gaitema

  Barmhartigheid wil Ik en geen offers

  Er is een tijd van komen en gaan. Dank je
 7. Dat kan ik doen, echter als Paulus dan al zou denken "Ik schut de stof van mijn sandalen en ga verder", dan is het goed om verder te kijken.
 8. Gaitema

  Barmhartigheid wil Ik en geen offers

  Dank je wel. Ik zal dit met me mee dragen. Ik ben niet boos op de mensen hier. Al kunnen zij zich in mijn opvattingen niet vinden. Ik wist ook wel dat mijn bijbeluitleg niemand zou overtuigen. Echter moest ik nu toch mijzelf de vraag stellen of ik nog hier aanwezig kan zijn. Of dat nut heeft. Ik denk het niet. Dit dient voor mij ook als een moeilijke les, om misschien mijn geloof voor mijzelf te houden op sommige punten.
 9. Gaitema

  Barmhartigheid wil Ik en geen offers

  Ik vertrek van dit forum, ik ben het zat. Als iedere christen me af geserveerd, dan hoeft het voor me niet meer.
 10. Sommigen? Er was geen christen te bekennen die het voor me opnam of mijn bijdragen serieus nam. Behalve 1 atheïst en 1 Jehovagetuige. Wel waren er meerdere christenen die mij afschieten, zonder inhoudelijk op mijn bijbeluitleg in te gaan. Voor mij is het wel duidelijk, wat voor signaal er gegeven is. Ik moet weg, zodat Thorgrem weer terug kan komen. Hij staat gewoon mijn vertrek op te wachten en dan wordt hij vol lof en eerbetoon ontvangen.
 11. Sjako, ik stop met dit forum. Ik denk dat ik ook mijn grens moet trekken. Mensen vinden me niet geloofwaardig. Ik ben nog op een ander forum actief. Ééntje is genoeg.
 12. De theologen die de opdracht gaven andersdenkende christenen op de brandstapel te gooien en die zichzelf hebben aangesteld, onder beloningen van de keizer in Rome. Ik zou in die tijd op de brandstapel zijn gegooid. Moet ik aannemen wat zij onder dwang brachten? Zij, die allen Rooms Katholiek waren. Als je jouw mening serieus onderstreept, dan vind je eigenlijk dat iedereen katholiek moet worden. Lid van de snelst krimpende kerk van Nederland. Zo was dat toen ook. Iedereen moest katholiek worden. Ik denk dat ik dit forum ontgroeid ben. Misschien moet ik jullie met rust laten en dit forum aan de theologisch onderrichte christenen over laten. Geeft niet, dit forum biedt duidelijk geen plaats voor mij. Het ga jullie goed!
 13. Gaitema

  Barmhartigheid wil Ik en geen offers

  Je rakelt nogal wat op. Ik geloof dat we in de zesde dag leven en het duizendjarige vredesrijk is de 7de dag. Van huis uit het ik geleerd dat 1 dag voor God gelijk is aan duizend jaar, in mijn synodaal gereformeerde opvoeding. Van een christen met een Messiaanse joodse geloof leerde ik dat de zevende dag het 1000 jarige vredesrijk is en de bijbel spreekt over die dingen. In een 6 daagse schepping heb ik nog nooit geloofd. Maar ik leerde ook iets anders, dat jij moeite hebt met anders denkenden.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid