Spring naar bijdragen

Gaitema

Members
 • Aantal bijdragen

  4205
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Gaitema

 • Rang
  CrediRog
 • Verjaardag 05/24/1980

Contact Methods

 • MSN
  ghkollenstaart@hotmail.com

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Interesse
  muziek, mensen
 • Beroep
  orderpikker

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Gaitema

  God is een drie-eenheid

  Laten we het simpel houden. Wie Jezus nu ziet, ziet Hem ook vaak Licht uit stralen. Dat Licht is de Heilige Geest. Wie je Ziet is de Zoon en de rest van God die je niet kan zien is De Vader die het heelal vult, in Zijn Liefde. Dat is het beeld van God.
 2. Gaitema

  Vaccineren of niet?

  Erg lastig. We doen het uiteindelijk wel. Je hebt voors en tegens. Beide kanten van het verhaal snap ik.
 3. Gaitema

  Geboorte beperking

  Een praktisch probleem bij ons. We moeten particulier een woning huren en komen tot nu toe alleen maar in aanmerking voor (kleine) drie kamer appartementen, wat net geschikt is voor een gezin met 1 kind. We willen er wel 3, maar we houden het voorlopig maar bij één.
 4. Gaitema

  Niet meer te redden?

  Hoeft niet. Mooi aan God overlaten 😉 De zonde tegen de Heilige Geest, komt er op neer dat iemand heel bewust God tegen werkt.
 5. Gaitema

  We gaan ze halen.

  Oke, ja mogelijk daarom dat joden ook misleid worden, maar toch ook weer niet door de Islam. We zullen het wel zien wat hij doet. Is hier ook wat off topic, maar ik was even nieuwsgierig wat je er van wist.
 6. Gaitema

  We gaan ze halen.

  Ik bedoel die op de plek van de tempel in Jeruzalem. Je zou trouwens die moskee ook als een tempel kunnen zien, waar de geest van de antichrist zetelt. Er staat zo'n tekst op met de woorden: " God heeft geen Zoon"
 7. Gaitema

  We gaan ze halen.

  Trump heeft wel wat. Ik vind hem wel een beetje rechts, maar oprecht. Had Obama een oortje in? Grappig 😁 Oké, het is de eerste keer dat ik over Trumps plannen hoor. Wat doen ze met de blauwe moskee daar?
 8. Gaitema

  We gaan ze halen.

  Kan je iets meer vertellen over die tempels? Ik ben nieuwsgierig Obama en de EU maken er inderdaad een zooitje van in het midden oosten. Veel gaat het denk ik gewoon om macht en geld. Wapenindustrie en olie.
 9. Gaitema

  We gaan ze halen.

  Ja, zo kijk ik er ook naar. Het geld is het geen waarom er gehoereerd wordt. Daardoor komt ook alles ten val en ik geloof dat de Koning die op het bord verschijnt niet ver meer weg is. Al zal het vast wel langer duren, dan dat wij wensen in deze wereld.
 10. Gaitema

  We gaan ze halen.

  Het is allemaal ook wel heel moeilijk. Dat vind ik ook.
 11. Gaitema

  We gaan ze halen.

  Zo terug bladerend lijk ik wel in mijn uppie tegen de rest te discuseren. Misschien is ermee kappen beter. 😐 Ik ben eigenlijk ook gestopt met dit forum 😁😁🙂
 12. Gaitema

  We gaan ze halen.

  Zo zou je die WWJD vraag nooit meer mogen stellen. Ik vind dat je overdreven reageerd en ik ben het er niet mee eens. Maar daar gaan we zo te zien niet uitkomen. Christenen zullen het wel nooit met elkaar eens worden. Je zou me eerder van arrogantie kunnen berichten, aangezien ik zeker weet dat Jezus geen afkeer heeft van echte vluchtelingen, hun gebeden aanhoort en hen uit de nood redt. 🤗
 13. Gaitema

  We gaan ze halen.

  Het Romeinse rijk ging trouwens meen ik ten onder na een lange tijd handeldrijven met omliggende rijken. Men probeerde heel lang zo vrede af te kopen, tot ze de rekeningen te hoog zagen oplopen. De omliggende landen namen daar geen genoegen mee en zo kwamen er weer oorlogen. De huidige wereldvrede is ook gebaseerd op de economie. Echter reken na. Europa krijgt steeds minder kinderen. In Duitsland gemiddeld 1 kind per gezin. De omliggende werelddelen groeit echter hard door kwa bevolking. Als de economie in Europa op een dag instort, wat doen de landen rondom Europa dan?
 14. Gaitema

  Sabbatsjaar

  Ik ook niet. Dergelijke vragen heb ik hem ook zo vaak gesteld en Willempie ook. Echter hij zuigt je helemaal leeg met holle reacties vol vaagheden.
 15. Gaitema

  Sabbatsjaar

  Hij ontwijkt jouw openingsvraag, valt jou dat ook op? Discussie heeft dus geen zin. De uitkomst is voorspelbaar.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid